Şimdi Ara

TURKCELL 4.5G’Yİ DESTEKLEYEN SIM KARTLARI ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK[---Ana Konu--]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TURKCELL 4.5G’Yİ DESTEKLEYEN SIM KARTLARI ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK[---Ana Konu--]
    Turkcell’de 4.5G’ye geçiş ücreti yok Turkcell, akıllı telefonu 4.5G teknolojisini destekleyen ancak SIM kartları desteklemeyen kullanıcıların SIM kartlarını, ücretsiz olarak 4.5G destekli SIM kartlar (USIM) ile değiştiriyor. Üstelik, 4.5G uyumlu akıllı telefonlarındaki SIM kartları en ileri mobil teknolojileri destekleyen SIM kartlar ile değiştiren Turkcell’lileri 1 GB mobil internet bekliyor.

4.5G teknolojisinin kullanılmaya başlanacağı 1 Nisan 2016 tarihi itibarıyla, bu teknolojiyi kullanabilmek isteyenlerin hem akıllı cihazlarının hem de SIM kartlarının 4.5G’yi desteklemesi gerekiyor.

4.5G olarak adlandırılan LTE-Advanced teknolojisi, 1 Nisan 2016 tarihi itibari ile Turkcell müşterilerinin kullanımına sunulacak. Bir yandan sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en güçlü 4.5G altyapısını kurabilmek için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Turkcell, diğer yandan müşterilerinin 375 Mbps’e varan 4.5G hızından yaralanabilmeleri için çalışmalarına devam ediyor.

http://www.bilisimedya.com/2015/10/turkcell-45g-sim-kartlari-ucretsiz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 25 Ekim 2015; 10:20:52 >

• Talep oluşturdum ücretsiz olarak

Telekurye diye abuk bir partner seçilmiş evde yaşlı hastam var iki aydır çıkamıyorum. güya iki defa gelmişler ne bir bildirim ne bir geldik bulamadık gibi bir kağıt hiç birşey yok

Aradım Turkcell i hem telekuryeyi hem de yönlendirme üzerine gittiğim TIM i şikayet ettim

Özetle gerçekten ilgilenildi fakat bu geçiş dönemi haliyle biraz sıkıntılı olacak gibi

Ama o yalancı telekurye hiç iyi bir partner değil ki bunu da üzerine basa basa söyledim

Şimdi üç hattıma da Turkcell direk evime gönderecekmiş

Acele etmemekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talebi nasıl oluşturdunuz?
    Ben hesabımdan talep oluşturduğumda,değişimin ücretle olacağını belirten bir yazı çıkmakta.
    Telefon 5s bu arada.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    İlk çıkan reklamlarda cihazın uyumlu mu kontrol et tarzı birşey yazıyordu. Kontrol ettim, simkartın uyumlu değil ücretsiz yenilemek için tıkla diye yazı çıktı. Tıkladım ama bir ay olacak neredeyse o aptal telekurye yüzünden.

• Bir ay mı
    En mantıklısı Tim yoluyla kart değiştirmek olacak o halde.
  • http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/c6/bc/6c/c6bc6ccda5f6f56f82a31a4669e97cfc.png&size=4&bound=3&border=1&resolution=0
    Bana böyle bir mesaj geldi bi time gitsem ucretsizmi şimdi birde babamın üstüne kayıtlı hat sıkıntı olurmu

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle babanla birlikte gideceksin o halde..

Bir ay evet ama bu Turkcell'in değil o telekurye zıkkımının halt etmesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sim destekli modem var mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avea DÜN 20 tl aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

avea DÜN 20 tl aldı
    turkcell online müşteri hizmeti Samsung Galaxy S4, 4.5G uyumlu değil diyor Şaşırdım internete uyumlu diye görmüştüm
  • Anladim ücretsiz degilmi simdi alacağım hat

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Evet ücretsiz alabilirsiniz...

• Bir yandan sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en güçlü 4.5G altyapısını kurabilmek için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Turkcell…

• heathrow was here kullanıcısına yanıt
    Avrupa ve Amerika'da baz istasyonları en az zararlı ve kapsama alanı kendi ülkesine göre en geniş olan operatörün Turkcell olduğunu biliyor musun? Yok yaşın gençse unut gitsin

• Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı. Turkcell bayilerinde sim kart değişikliği yaparken telefonunuzun 4.5G uyumlu olduğuna bakıyorlar mı? Cihaz uyumluluk farkı gözetmeksizin sim kart değişikliği yapıyorlar mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı. Turkcell bayilerinde sim kart değişikliği yaparken telefonunuzun 4.5G uyumlu olduğuna bakıyorlar mı? Cihaz uyumluluk farkı gözetmeksizin sim kart değişikliği yapıyorlar mı? Teşekkürler.
    telefonunuzun 4.5G uyumlu olması Lazım.benim adıma 3 hat var uyumlu olan sadece galaxy A7

APPLE IPHONE 5S APPLE IPHONE 6 APPLE IPHONE 6 PLUS APPLE IPAD AIR 2 APPLE IPAD AIR APPLE IPAD 4 APPLE IPAD MINI APPLE IPAD MINI RETINA APPLE IPAD MINI 3 APPLE IPHONE 5 APPLE IPHONE 5C

BLACKBERRY Q10 BLACKBERRY Q5 BLACKBERRY Z30

NOKIA LUMIA 625 NOKIA LUMIA 820 NOKIA LUMIA 920 NOKIA LUMIA 925 NOKIA LUMIA 1020 NOKIA LUMIA 1320 NOKIA LUMIA 1520 NOKIA LUMIA 930 NOKIA LUMIA 830 NOKIA LUMIA 735 NOKIA LUMIA 640

SONY XPERIA TABLET Z2 SONY XPERIA TABLET Z SONY XPERIA Z SONY XPERIA SP SONY XPERIA Z ULTRA SONY XPERIA Z1 SONY XPERIA Z1 COMPACT SONY XPERIA Z2 SONY XPERIA M2 SONY XPERIA Z3 SONY XPERIA T3 SONY XPERIA C3 SONY XPERIA E3 SONY XPERIA Z3 COMPACT SONY XPERIA Z3 TABLET COMPACT SONY XPERIA E4G SONY XPERIA M4 AQUA

SAMSUNG GALAXY S5 SAMSUNG GALAXY NOTE 4 SAMSUNG GALAXY ALPHA SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME SAMSUNG GALAXY A5 SAMSUNG GALAXY TAB S SAMSUNG GALAXY S6 SAMSUNG GALAXY S6 EDGE SAMSUNG GALAXY A7 SAMSUNG GALAXY E7

LG G2 LG NEXUS 5 LG G3 LG G FLEX 2 LG G4

HTC ONE MAX HTC ONE MINI HTC ONE MINI 2 HTC ONE M8 HTC DESIRE 601 HTC DESIRE 610 HTC DESIRE 816 HTC DESIRE 510 HTC ONE E8 HTC DESIRE 820 HTC DESIRE EYE HTC ONE M9 ............

http://elektronikurunler.blogspot.com.tr/2015/10/45g-uyumlu-telefonlar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 25 Ekim 2015; 10:19:51 >

• 2009'da da antipatik idin. Şimdi de pek değişen bir şey yok :)

• heathrow was here kullanıcısına yanıt
    Demek ki 2009 dan beri kendini geliştirip kaliteli hizmet veren de belli üç beş on elli kuruş hesabı yapıp kuruşçu operatörlük yapan da belli :)

2009 dan beri akıllanmadın mı yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: technova

turkcell online müşteri hizmeti Samsung Galaxy S4, 4.5G uyumlu değil diyor Şaşırdım internete uyumlu diye görmüştüm

Yeni serileri uyumlu sizin telefon kaç yıllık

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Bağdat Caddesi flagship sim kart değişikliğini yaptı.
    İmkanınız varsa flagshipe gidin ,direkt merkeze bağlı oldukları için bilgileri dahilinde hızlıca yardımcı oluyorlar.
  • technova kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satılan modeli Exynos çipli ve 4G desteksiz sürüm idi. Yurtdışı sürümlerinde 4G desteği vardı. Burada satılan Irak malı telefonlarda 4G desteği var. Son zamanlarında da bir LTE-A destekli modeli çıkmıştı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.