Şimdi Ara

Turkcell 1-2 gb sınırsız standart?Turbo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde şu an internet olmadığı için mobilden paket yapmayı düşünüyorum.Ama bana kotalı internet dayanmaz bende sınırsız almayı planladım ama merak ettiğim bir konu var standartla turbo arasında kotayı doldurduğumuzda ikisinde 96 kbps'a mı düşüyor yoksa turbonun kota aşımı sonrası düştüğü hız farklımı ?

• İkisindede aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ya da 2GB kotanıza kadar kayda değer bir hız farkı olmuyor normal kullanımda. Ama hız testlerinde resmen arada oldukça fark oluyor.
  • İkiside aynıysa turboya fazladan para vermenin bir anlamı yok o zaman. Peki hız düştükten sonra 96 kbps ile forumda fln gezebilirmiyim sadece forumlar arada birde face+twitter a yeter mi

• Tarayıcı olarak Yandex browser indirip Turbo modunu açın. Foruma ise mobil sürümden girin. Pek fark hissetmezsiniz.

• Operadan giriyorum şu An aynı şekilde bundada Turbo modu açık baya az yiyor gerçekten Opera daha önce yoktu yeni yükledim diğer tarayıcılar lâ Turbo modda gerçekten fark yaratıyor

• Hattınız faturalıysa İnternet paketi satın almak isterseniz turkcell.com.tr/hesabım veya Akıllı telefonlardan hesabım uygulamasından cıkan paketleri bi gözden geçirin. 2gb 10 tl vs bir çok internet paketi çok uygun fiyatta şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

Hattınız faturalıysa İnternet paketi satın almak isterseniz turkcell.com.tr/hesabım veya Akıllı telefonlardan hesabım uygulamasından cıkan paketleri bi gözden geçirin. 2gb 10 tl vs bir çok internet paketi çok uygun fiyatta şuan

Bu 2 GB 10 TL ek paket sürekli mi yoksa süreli mi ? Yani 1 ay sonra vs kaldırır mı Turkcell ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

Hattınız faturalıysa İnternet paketi satın almak isterseniz turkcell.com.tr/hesabım veya Akıllı telefonlardan hesabım uygulamasından cıkan paketleri bi gözden geçirin. 2gb 10 tl vs bir çok internet paketi çok uygun fiyatta şuan

Bu 2 GB 10 TL ek paket sürekli mi yoksa süreli mi ? Yani 1 ay sonra vs kaldırır mı Turkcell ?

Iptal edilmedigi surece surekli yenileniyo diye hatirliyorum bi ara bakip tekrar editlerim.

• Faturalı olsaydı düşünülebilirdi ama hazırkart kullanıyorum çok fırsat kaçırdım ya yıldızgenç, 1 gb 19 TL fln hep kaçırdım onları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.