Şimdi Ara

Turkcel 532

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

532'li bir hat almak istiyorum. Aldığım gibi kontörlü servisine geçirteceğim ne kadar öderim ?

• pheomiss P kullanıcısına yanıt
    en az bir ay faturalıda kalmanız kazım bunun için yani ilk fatura çıktıktan sonra 2.fatura döneminde başvuracaksınız faturasıza geçmek için haliyle 2 aylık paket ücreti ödersiniz.Ayrıca 2 gün önce yapsaydınız 72 lira vergi öderdiniz ama şimdi zam gelmiş olabilir o tutara da
  • Hiç bir paketi seçmesem ? Yada en ucuz paket için başvursam bunu nasıl dile getirebilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pheomiss

Hiç bir paketi seçmesem ? Yada en ucuz paket için başvursam bunu nasıl dile getirebilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?

Bayi size paket satmak isteyecektir. Hatta bunun için bin bir türlü yalanlar söyleyecektir de. Velhasılı paketsiz hat almanız mucize gibi bişey. Paketsiz hattın sabit ücreti en az 10 lira. Oda bizbize sanırım. Siz iysimi 9 lira daha verin, 19 liraya bir paket var onu alın, bayi çok ısrarcı davranırsa :) ki yüzde yüz davranacaktır paket satmak için.
  • 534 var bende ne oluuor ki bu 531 532 ne oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hiç bir paketi seçmesem ? Yada en ucuz paket için başvursam bunu nasıl dile getirebilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?

Normal hatları en ucuz olan (10 TL ) bizbize üzerinden açıyorlar ama 532 yi orta grup tariflerden açıyorlar en az 30-40 lira gibi hatta daha fazlasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Bayi size paket satmak isteyecektir. Hatta bunun için bin bir türlü yalanlar söyleyecektir de. Velhasılı paketsiz hat almanız mucize gibi bişey. Paketsiz hattın sabit ücreti en az 10 lira. Oda bizbize sanırım. Siz iysimi 9 lira daha verin, 19 liraya bir paket var onu alın, bayi çok ısrarcı davranırsa :) ki yüzde yüz davranacaktır paket satmak için.

Hocam, tanıdık bayi var. Böyle bişey yapacağını zannetmiyorum. Ben hazırlıksız gitmek istemiyorum oraya daha önce başıma bir saçmalık geldi. Benim şimdi ilk aydan sonra ödüyeceğim tutar ne kadar olur toplam benim aklım pek ermiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone
    2 hafta önce açıldı
    Vodafone WhatsApp Hattı
    4 yıl önce açıldı
    Turkcell 536 lı numaralar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

534 var bende ne oluuor ki bu 531 532 ne oluyor

532 Türkiye de ilk kullanılmaya başlanan on kod bu yüzden isteniyor birde turkcell faturaliyi cagristiyor ama numara taşıma ve faturasız geçebilme durumu bu prestiji yıktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Hocam, tanıdık bayi var. Böyle bişey yapacağını zannetmiyorum. Ben hazırlıksız gitmek istemiyorum oraya daha önce başıma bir saçmalık geldi. Benim şimdi ilk aydan sonra ödüyeceğim tutar ne kadar olur toplam benim aklım pek ermiyor.

Aldigin paket arti 5 lira civari vergi odersin ilk ay. Suan vergi nekadar bilmiyorum ama 60 liradan asagi degildir. 12 aya boluyorlar. Yani paketsiz hat actirirsan ilk ay en fazla 20 lira fatura gelir. Bir ay sonra faturadiza gecersende geriye kalan 11 ay tamami gelir. Yani 20 lira arti 50 lira vergi. Yani bu is sana asagi yukari 100 liraya patlar en fazla.

• tarife saniye paketinden hattınızı açtırın 9,9 sabit ücreti bulunuyor + 2014 de hatlara 6 tl (72/12) vergi geliyordu halen aynı ise 10+6 yı 2 kere ödersiniz 32 tl + 10 aylık kalan telsiz vergisi 60 tl..

hatta hiç elinizi sürmezseniz 92 tl ye bu işlem tamam 0.46 dakika ücreti bu tarifenin oyuzden dikkatli olun kullanırsanız çok gelir.
  • Çok sağolun arkadaşlar
  • Bugün bayiye gittim. Oradaki arkadaş turkcell'in bi taahhüttünü imzalıyorsun. Faturalıdan 1 sene içerisinde dönersen bu ücretlerin haricinde bi 50 TL daha ödüyorsun diyor. Bu gerçek olabilir mi ?
  • 0532'nin forsu numara taşıma çıkıncaya kadardı. Boşuna para vermeyin.
  • Fors için almıyorum. Sadece basit bi içte kalmışlık diye düşünebilirsiniz. Maneviyat vss.
  • 0542 li aldim mutluyum huzurluyum sahsen.Babamin telsim zamanindan 1997-98 yilindan hattini tekrar geri aldim kendi adima hem istedigin numarayi belli sekilde alabiliyorsun hemde nostalji yapabiliyorsun.

• Bu kadar manevi olmasa da biraz manevi
  • quote:

Bugün bayiye gittim. Oradaki arkadaş turkcell'in bi taahhüttünü imzalıyorsun. Faturalıdan 1 sene içerisinde dönersen bu ücretlerin haricinde bi 50 TL daha ödüyorsun diyor. Bu gerçek olabilir mi ?

O eskidendi artik yuksek tarifeyle actiklarindan boyle bir sözleşme yok ben Ekimde aldım TİM den 532 li hat bana imzalatmadilar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.