Şimdi Ara

türkçeden 30-40 net yapanlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar türkçeden nasıl 25 netin üstüne çıkabilirim . Dil bilgisi bilmiyorum hangi dil bilgisi konularını çalışayım?? bildiğim konular(ses bilgisi-zamir-sıfat-sözcük yapısı-sözcük türleri) birde pragraf ve cümlede anlamdan bazen çok yanlış çıkıyor bunu azaltmak için ne yapmalıyım not:her gün düzenli kitap oluyorum . . Cevaplarınız için teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paragraf ve cümlede anlamdan bol bol soru çözmelisin. Yazım noktalamaya mutlaka çalış. Her sene çıkar. Cümle türleri cümle yapısı vs konuları da iyice öğrendikten sonra 30+ yaparsın.
  • Mesajım bulunsun bende de aynı sorundan var.
  • boş vakitlerinde kitap oku. gündede en az 50-60 soru çöz halledersin dostum.
  • başka önerisi olan dil bilgisinden hangi konulara çalışayım ??????
  • Ekfiil,eylemsi,kelime türleri ve ekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endless32

arkadaşlar türkçeden nasıl 25 netin üstüne çıkabilirim . Dil bilgisi bilmiyorum hangi dil bilgisi konularını çalışayım?? bildiğim konular(ses bilgisi-zamir-sıfat-sözcük yapısı-sözcük türleri) birde pragraf ve cümlede anlamdan bazen çok yanlış çıkıyor bunu azaltmak için ne yapmalıyım not:her gün düzenli kitap oluyorum . . Cevaplarınız için teşekkürler .

kardeşim öncelikle dil bilgisinde konu seçmen seni yanlış yapmana neden olur çünkü sen sıfat zarf zamir bunları bilmezken diğer konularda aranan bu kavramları yapmadan sonucu bulamzsın buda sana zaman kaybı aklında karmaşaya yol açar öncelikle anlamaya daayılı olan bölümü geç dil bilgsinin ilk konusun dan basla bu uzun bir süre almaz sonra hepsi birbirinin devamı niteliğinde olduğu için konuları kavraman daha çabuk olur hayırlısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cümlenin öğeleri çalış her sene mutlaka çıkar
  • teşekkürler arkadaşlar
  • her gün 40 50 soru düzenli soru çözmek
  • Türkçe bence anlama yorumlamadır. soruları anlayarak oku ve düzgün yorumla paragraftan soru kaçırmazsın. Dilbigisi için de kuralları bilmek yeterli daha sonrada soru çözümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endless32

başka önerisi olan dil bilgisinden hangi konulara çalışayım ??????

anlatım bozukluğu,cümlenin ögeleri,noktalama işaretleri ve sözcükte yapı mutlaka ve mutlaka çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurocan -- 10 Şubat 2012; 19:57:04 >
  • up aynı sorun bendede var
  • Bendede aynı sorun var 30 nete çıktım geçen deneme çözerken.Bir tek dil bilgisi kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Bendede aynı sorun var 30 nete çıktım geçen deneme çözerken.Bir tek dil bilgisi kaldı.

nasıl 30 nete çıktın tavsiyelerin ne nasıl çalışalım
  • Ben dershanede 29 net falan yapıyordum sene başında tödere girdik 31 net çıktı full çıksa sıralamam baya bi' ileride olacaktı sinirlendim bende güvender türkçe konu anlatımlı aldım şu an baya iyi yapıyorum kesinlikle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.