Şimdi Ara

Türkçe Yamalar Bölümü Link, Websitesi ve Discord Paylaşımları Hakkında Düzenleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konudaki mesajları okudum herkesin görüşüne saygı duymakla beraber anlam veremediğim mesajlarda vardı. Ciğeri solan arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anlatmaya çalıştığım konuyu anlayan arkadaşlar var konuda onlara da teşekkür ediyorum. Ücretsiz ve gönüllü yamaların özgürce duyurulduğu, takip edildiği ve ulaşıldığı dh forumun kişi grupların etkisi altında kalmadan yönetildiği özgür bir ortam istiyoruz. Kimsenin keyfine göre konular kapatılmamalı , ceza verilmemeli ve mesajlar silinmemeli.Ücretli yama grupları ücretsiz grupların hızına yetişemiyor diye yeni kurallar gelmemeli.

    Sizden tek ricam moderatör arkadaşı iletişim bölümünden kime ulaşabilirsek şikayet edelim .Daha iyi ve özgür bir forum için el ele verelim D:

  • Şu kuralı bu kadar yanlış anlayıp, bu kadar yanlış yorumlamak da sana özel sanırım. Kural sana yamanı duyurma demiyor. Duyur ama forum üzerinde duyur diyor. Düzgün indirme linki koy diyor. Milleti yama indirteceğim diye başka sitelere yönlendirme, yönlendirmeli linklerle 3-5 doların peşine düşme, Discord grubunun forum sayesinde reklamını yapıp milleti oraya çekip forumu boşlama, böyle yapacaksan da forumu kullanma, git yamanı kendi imkanlarınla dağıt diyor.


    Kalınlaştırdım bak anla diye. Hadi kolay gelsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 15 Ekim 2021; 1:40:6 >
  • Olması gereken olmuş

  • Şuan yamalar forum üzerinden duyuruluyor. Linklerden yamaya da ulaşılıyor. Adamlar zaten ücretsiz ve gönüllü yama yapıp forumda duyuruyor. Eğer gösterilen yamaya ulaşamıyorsan sende bir eksiklik ve yetersizlik vardır. Yama linkinden yamaya ulaşacak yeterliliğe sahip olmayan bir insansan eğer zaten oynayacağın oyunda senin yeterlilik seviyeni desteklemiyordur. Bildiğin gibi yaş sınırı var vs vs.

    Yanlış anlama profiline de baktım bir oyun hakkında konu açmışsın uzunca bir metin yazıp anlatım yapmışsın sanki pek yamalara ulaşamayacak biri değil gibisin ? fazla karışık olmayan işlemler mi zor geliyor :D

    Kendi sayfanda yazdıklarını yapana kadar 100 tane yama indirirsin en linklisinden :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 15 Ekim 2021; 3:35:26 >
  • Bana cevap yazacak arkadaşlar lütfen cevap yazmadan bir kaç kez düşünün hatta yakınınızda akıllı biri varsa destek alın öyle cevap yazın.Yama linkini açıp yamayı indirebilecek yeterlilğe sahip

    olamayan bir insana ne anlatılabilir. discord gruplarında yama duyurular kısmında tıkladığınız anda indirme ekranı geliyor. sinnerclownun sitesinde teşekkürler yazıp yamayı indirmek 15-20 saniye sürüyor eğer üyeyseniz. Üyeliği de tek sefer yapıyorsunuz çevirmen arkadaş neredeyse bütün ücretsiz yamaları sitesinde topluyor.makine çeviri blog sayfasında yine linke tıklayınca yamaya ulaştırıyor. Sixth Sense Çeviri yama linkine ulaşmak 8 saniye.anadolustudios sayfasında yamaya tıkladığın gibi indirme linki geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 15 Ekim 2021; 3:21:18 >
  • Ben bu yamalara ne tür link olursa olsun ulaşıyorum zaten. Mesele yamaya ulaşmak değil. Mesele milleti uğraştırmamak. Bir linke tıkladığında ya direk indirme sayfasına gidersin, ya da direk dosyayı indirirsin. Benim takıldığım ve anlatmak istediğim yönlendirmeli linkler. Konu da onu anlatmak istiyor zaten. Sen ne sanıyorsun bilmiyorum.

  • türkçe yama forumunun draması bitmiyor.

  • Hocam sen cidden şu dediklerine inanıyor musun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduklarımdan sonra pes ediyorum. Uğraştığıma değmez. Moderatör de fazla bile size. aynen çok zahmetli yama linklerine ulaşmak :D

  • Her zaman ki gibi geç ama yerinde bir karar olmuş. Şu Discord'u sevmeyen azınlıktanım herhalde.

  • Yerimizi ayıralım bakalım bu konuda ne tür garip teoriler çıkacak merakla bekliyorum.


  • Ben şimdi konulara hep kendi sitemizin linkini ekliyorum. Yamayı indirmek istiyende biz zahmet girsin ordan indirsin. Bunun nesi dert oldu ki millete. Böyle saçma sapan konu açtınız. Hiç anlmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı yaptıysan linki bırakırsın ortaya, illa herkes el öpmek zorunda mı?


    isteyen thx yazar istemeyen yazmaz.

  • En beğenilen yorum zaten konuyu özetliyor. Millet bölüm yöneticisini linç etmek için fırsatı kaçırmamış basmış beğeniyi. Yine söylüyorum yönetici arkadaş konuda hiç bir zaman paralı parasız ayrımı yapmamış yukardaki yalan yanlış yoruma aldanıp insanların günahını almayın.

  • Konuyu başka bir moderatör açsaydı aynı tepkiyi alacağını düşünmüyorum. Moderatör her ne kadar bu bölüm için oldukça donanımlı biri olsa da tarafsızlığını koruyamadığı için haklı olduğu bu konuda bile linç yemekten kurtulamıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 16 Ekim 2021; 17:17:38 >
  • arkadaşlar konuya daha fazla mesaj atıpta konu sahibine daha fazla prim vermeyin bence. gerek yok

  • Bende donanımhaberin her linke referans kodu eklemesinden rahatsızım.Hadi buna da bir çözüm bulun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla Donanımhaber şirketinin koymuş olduğu forum kuralları bile bu Türkçe Yamalar kısmına engel tanıyamıyor. Türkçe yamalara özel bölüm kuralları geliyor şaka gibi :ASD:ASD:ASD


    Elbet bir gün birisi bu düzene dur diyecek :D

  • Link.tl mafyası moderatör linçliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.