Şimdi Ara

türkçe yama sildikten sonra oyun bozuldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  türkçe yama sildikten sonra oyun bozuldu?

arkadaşlar bu hatayı alıyorum. oyunu tamamen silip tekrar indirdim birde. steamden son versiyon ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 1 Mayıs 2012; 18:00:31 >

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  • Temadan kaynaklı gibi geldi bana ama yeniden yükledim diyorsun oyunu. Belgelerimi de sildin mi ?
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • silmemiştim hocam. denedikten sonra yazarım tekrar. :)

edit: skins klasörünü sildim. olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 1 Mayıs 2012; 19:35:24 >

• Hocam bütün oyunla ilgili herşeyi sil. İlk olarak Steam'a gir ordan diskden sil yap, denetim masasına gir ordan bak kalkmış mı diye, Steam/Steamapps/Common bunun içinden sil FM12'yi, belgelerimden S.I dosyasını tamamen kaldır tekrar dene bakalım. Son olarak unutmuşum cachenin olduğu klasörü sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchweinsBöhjizrich -- 1 Mayıs 2012; 19:41:02 >
  • Cache zaten silmiştim, steamden sildim sonra klasörüne girip türkçe yamaya ait olan her dosyayı sildim, belgelerimdeyse grafik resim yamaları var ta 2009 dan beri kullanıyorum onlar sorun değil bence. kotam olmasına rağmen 2 kere indirdim düzelmedi.

• Valla hocam o zaman hatayı bir arattır Google'da.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.