Şimdi Ara

Türkçe Yama Nasıl Yapılıyor??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yani misal, ben call of juarez bound in blood'ı türkçeleştirmek istiyorum, nasıl olacak?

• 1. Öncelikle oyunun yazı dosyalarını bulmak gerekli. Bu dosyalar oyunun kullandığı motora göre açıkta ya da paketli dosyaların içinde olabilir. Açıkta ise şanslısınız demektir.
    2. Sonra bu yazı dosyalarını düzenleyecek uygun programı bulmak gerekli. Bazı oyunlar için Windows'taki Not Defteri uygulaması işe yarar ancak çoğu oyun için uygun değildir. Bazı oyunlar için ise o oyunun yazı dosyalarını düzenleyen özel programlar yapılmıştır (örneğin GTA için). Bu özel programlarla sağlıklı bir biçimde düzenleme işlemi yapılabilir.
    3. Son olarak ise sabır, zaman ve ileri düzeyde İngilizce bilgisi gerekli. Kolay gelsin.
  • ya en basitinden, cod4 teki yazı dosyası hangi klasörde? ya işte o yazı dosyalarını bulmak mesele benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

1. Öncelikle oyunun yazı dosyalarını bulmak gerekli. Bu dosyalar oyunun kullandığı motora göre açıkta ya da paketli dosyaların içinde olabilir. Açıkta ise şanslısınız demektir.
    2. Sonra bu yazı dosyalarını düzenleyecek uygun programı bulmak gerekli. Bazı oyunlar için Windows'taki Not Defteri uygulaması işe yarar ancak çoğu oyun için uygun değildir. Bazı oyunlar için ise o oyunun yazı dosyalarını düzenleyen özel programlar yapılmıştır (örneğin GTA için). Bu özel programlarla sağlıklı bir biçimde düzenleme işlemi yapılabilir.
    3. Son olarak ise sabır, zaman ve ileri düzeyde İngilizce bilgisi gerekli. Kolay gelsin.

hocam half life 2 de gcf içinde..ben bu dile nasıl ulaşpda değiştirecem..gcf dosyalarına müdahale edilemiyor...

• Merhaba arkadaşlar. Türkçe Oyun Yama sitemiz yayında şu an. Sitemizde sadece %100 Türkçe yama yapıp yayınlıyoruz. Call of Juarez Bound in Blood oyunun Türkçe yaması %50 civarında tamamlandı ve hızla devam ediyor.

Türkçe yama yapımına destek olmak isteyen arkadaşlar lütfen benimle msn üzerinden irtibata geçsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.