Şimdi Ara

Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat, ilgimi çeken oyunlara Türkçe Yama yardımı yapmayı zevkle kabul ederim. Bu işler nasıl dönüyor bilmiyorum fakat çevirmen parası vb. vb. şeyler gördüm benim için bu tür şeylere hiç gerek yok. (Oyun ilgimi çeken oyun olduğu sürece yok tabii )
    Forza Horizon 3 Türkçe Yaması ararken buralara geldim ve düşündüm, ben neden çevirilere yardım etmiyorum? Para da almam. Daha öncesinde FANDOM'dan oyuncular için bir ortam yaratma işine girdim, üç proje de iptal oldu. Şu aralar God of War, Metal Gear Solid gibi serilere wiki sayfası oluşturmayı düşünüyorum. Daha öncesinde böyle bir şeye adım atan varsa canı sağ olsun diyorum. Kısacası anlatmak istediğim şey şu, bir sürü konu gördüm Türkçe Yamalara dair. Eğer ekibinde veya yanında bir destekçi arayan var ise, benimle forum aracılığıyla iletişime geçebilirler. Mesaj aracılığıyla daha detaylı görüşebiliriz.

• Program bilgin varsa Mad Max konusuna bir baksana orda çevirmene ihtiyaç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Program bilgin varsa Mad Max konusuna bir baksana orda çevirmene ihtiyaç.
    Çeviri işini yapan arkadaş foruma 4 hafta önce giriş yapmış, pek bir şey çıkacağını sanmıyorum fakat PM atayım kendisine
  • LeaDeR20 kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah bence yamayı hakkeden bir oyun.tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size tavsiyem bir kaçtane grup var örneğin u-rew sitesine girin ve çevirmen başvurusu yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana özelden mesaj atarsan, seni test edip ekibe alabilirim.

www.whynotceviri.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Türkçe Yama Arşivi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.