Şimdi Ara

Türkçe netlerim artmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun nasil aşilir artik fenalik basti her gun deneme atmama ragmen hep yerimde sayiyorum netlerim 25-30 arasi geliyor.Paragraflardan ve noktalama yazimlardan genelde hep yanliş çikiyor ne yapmam lazim kalan surede sadece paragraf cozmek daha mi mantikli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dil bilgisi çözmicem dil bilgisi olmadan ben de aynıyım 345 türkçe denemelerinde 24 25 26 27 ilk denemesi kolaydı 30u gördüm onda sadece diğerleri benzer hocam ben de bilmiyorum ne yapabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrazieRagazzi

Dil bilgisi çözmicem dil bilgisi olmadan ben de aynıyım 345 türkçe denemelerinde 24 25 26 27 ilk denemesi kolaydı 30u gördüm onda sadece diğerleri benzer hocam ben de bilmiyorum ne yapabiliriz
    Hocam acaba dil bilgisi denemesi ve paragraf denemesi ayri mi alsak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisi yani fiilimsi, ekler falan dediğimiz yerlerden 7 soru civarı geliyor. Geriye kalan paragraf, sözcükte anlam, cümlede anlam, noktalama ve yazım kuralları. Ayrıca ünlü düşmesi falan o da var ama onlara da çalışmıcam. 32 33 soru kalıyor geriye. Bence denemelerde dil bilgisine bakmadan burayla ilgileninin eğer çözmeyecekseniz. Dil bilgisine harcayacağınız süreyi bu konuların sorularına harcayın daha emin ilerlerseniz gibime geliyor. En azından anlamadığınız bir soruyu tekrar okuyup bir şeyler çıkarabilirsiniz. Paragraf denemesi ben önermiyorum. Sınava kadar türkçe denemesi çok daha mantıklı geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Matematik netim artmıyor
    5 yıl önce açıldı
    ayt tytden yüksek geldi
    geçen ay açıldı
    Tarih TYT-AYT farkı nedir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.