Bildirim
türkçe menü

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
naıl yani 7610'da menü türkçe degil mi?????????????* _____________________________ -
ewet türkçe değil
ne yazıkki ingilizce
Ben bunu nasıl türkçe yaparım ???_____________________________ ½ÇÁ¦·Î ¸ğµÎ´Â »ı°¢ÇÑ´Ù... -
Telefonculara götüreceksin, 30~40 milyon alırlar yalnız .. _____________________________ -
arkadaş şimdi 7610 getirdi onunki türkçe alalı 2 saat falan oldu... _____________________________ -
spot mu aldın arkadaşınmı getirdi? _____________________________ 1337 -
eger spot aldıysa dogaldır.
sonucta yurt dısından geliyo,türkçe menüler genelde burda yükletiliyo..._____________________________ Intel E8500 // GİGABYTE EP45-DS3L // A-DATA 2*2 800 MHZ DDR2@ 5-5-5-18 // ASUS TRİTON 70 İşlemci Soğutucusu // SAMSUNG 320 GB // ASUS GTX 275 // NEC 22WV LCD // RAİDMAX MODULAR RX-630A PSU // RAİDMAX SAGİTTA 2 KASA // LOGİTECH Z-5500 & CREATİVE AUDİGY 2 ZS -
Her spot telefonda türkçe oalcak diye birşey yok .. _____________________________ -
ben almadım bende 6600 var. arkadaş aldı 750'ye de onu inceledim biraz onun menüleri türkçeydi. spot aldı... _____________________________ -
arkadaşlar fiyat iyi mi sizce??? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X