Şimdi Ara

Türkce çözerken sıkılmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denemelerde turkceden basliyorum ilk 10 soruyu yapiyorun sonra turkceye devam edesim gelmiyo zorluyorum 1/2 soruyu 5dakika yapiyorum bakiyorum fene geciyorum feni 30 dakika yapiyorum turkceye geciyorum zorluyorun kendimi olmuyo matematige geciyorum mat bitiyo turkceye gecesim gelmiyo sosyali bitiriyorum zaten kafa kalmiyo optigi verip cikiyorum denemelerin yarisi boyle geciyo turkce 15/20 net bolum denemesi aldim (fem denge) alisim diye ondada ayni 20 soru yapiyorum sıkılma basliyo ne onerirsiniz benim gibi sorunu olan var mi dilim cok yandi bu turkceden ben sayisalciyim niye turkce cozmek zorundayim hala anlamiyorum......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Türkçe çözmekten nefret ediyorum.Haliyle çözerken sıkılıyorum ve buda beni yavaşlatıyor.Ama bitince sanki dünyalar benim olmuş gibi seviniyorum.Ben senin gibi türkçeyi bırakıp matematiğe fene dalsam imkanı yok bi daha türkçeye dönemem.
    Ama tavsiyem türkçeyi bi şekilde +30'a sabitle.Ve ilk önce türkçeyi çöz.Bitince 30 net cepte gibi hissediyorsun hoş bi duygu yani.

• ben türkçeden sonra patlıyorum ciddi kafam şişiyor yaptığım sosyali yapamıyorum sonra
  • Ygsdede böyle olacak diye cok korkuyorum :(

• hocam cidden sıkıntı ayrı ayrı bölüm denemesi çözüyorum iyi oluyor ama bir arada nasıl olacak bilmiyorum gerçi benim vaktim çok oluyor 80 90 dk matematiğe kalıyor düşünün biraz dinlenip sosyali çözebilirim en azından felsefeye kadar çözerim mola veririm
  • Hocam bu okuma alışkanlığıyla ilgili.Okuyan insan o paragraflardan zevk alıyor.Ben de paragraf çözerken zevk alanlardan biriyim.Az kitap okuyan bir insanım ama bu özelliğimi internette ki galeri haberlerini okumaya borçluyum.Okurken zamanı unutup saatlerce bir onu bir diğerini okuyorum.Size tavsiyem bunu çözmek için boş zamanlarınızda forumda takıldığınız sürenin bir kısmını benim gibi galeri haberlerine ayırmak.İnanın çok faydası olacak size.
  • 10larca deneme cozmus tmci biri olarak sinava turkce ile baslayip mat geciyorum sonra sosyal sonra fen.ardindan tekrar turkceye donup bos biraktigim veya emin olmadigim sorulara bakip feni biraz daha kurcaliyorum.sonra sosyali halledip kalan 30 dkda(ortalama bu kadar) matematige abaniyorum.

yani turkceyi parcalara ayirabilirsin.ben trye geri dondugumde en az 10 tane sıkıntılı sorum oluyor :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende türkçeyi zor bitiyodum ama ilgimi çekecek bi kitap aldım hergün dershaneye gidip gelirken okuyorum. Normalde 25-28 yapıyordum artık 28 in altına düşmüyo. Dil bilgisine henüz başlamadım

• Valla ben de kitap okumayı sevmeme rağmen icim sıkılıyor icim ölüyor. Her sınavda matematiğe fene abanıp türkçe bölümüne gelince icim sıkılıyor sonra olan oluyor. Kitap okumayı sevmekle alakası yok yani böyle paragraflar olmaz olsun kardeş

• Off aynı sıkıntı bende de var.
    Paragraf sorularını okurken resmen beynim yanıyor.

edit: ben fen-mat-türkçe-sosyal gidiyorum acaba ilk türkçe'den başlasam faydası olur mu? bu seferde fen-mat'da beyin arıza yapar heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 9 Şubat 2015; 9:02:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.