Şimdi Ara

Türkçe Champion Spotlight Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkçe olarak seçilen bir heroyu baştan sona açıklamalı olarak inceleyen türkçe bir video.

Böyle bir şey gerekli midir ?

Seçilen champion'un;

Core itemleri ve bu itemlere ihtiyacları
    Skill açıklamaları
    Oyundaki amacı
    Taktikler
    Fight duruş pozisyonları

gibi konuları anlatmak istiyorum. Tabi çok ciddi olmayacak. Mizahi bir yönüde olacaktır.

Ciddi mesajları bekliyorum konu altına.
    İyi oyunlar.

• Bugünkü streaminden gördüğüm kadarıyla bu işi yapacak kadar bilgili ve tecrübeli birisi değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Bugünkü streaminden gördüğüm kadarıyla bu işi yapacak kadar bilgili ve tecrübeli birisi değilsin.

cadı nidalee knk xd
  • quote:

Bugünkü streaminden gördüğüm kadarıyla bu işi yapacak kadar bilgili ve tecrübeli birisi değilsin.

Türkçe Champion Spotlight Projesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

cadı nidalee knk xd

çok komiksin ...

ayrıca zaten altyazılı spotlight çıkıyor artık. bence pek gerek yok.
  • Her heronun neredeyse her macta degisen item buildi,
    rakibin agirligina gore gelistirilecek skill buildi,
    durus pozisyonlarinin TeamFight in yapildigi yer dusunuldugunde,
    taktiklerin yaninizdaki takim arkadaslarina gore yapildigini
    ve oyunun dinamik yapisinin sundugunu onlarca alternatif yapilanmayi goz onunde bulundurursak yapmak istedigin video icin cok az materyal var diyebiliriz. Ama guzel fikir. Basit early game yada gank taktikleri olabilir fakat mid game sonrasini tahmin edip duz kalip taktik gelistirmek gercekten cok zor.
  • quote:

Şimdi ilk olarak bunu ben bakın bunun en ince detayı budur... Bunu yaparsan kazanırsın demiycem.
    Yukarıda saydığım noktalarını araştırıp, derleyip anlatıcam. Eminimki bir heroyu gözüne kestirip, daha denemeden almak istemeyen ve incelenmesini isteyen (bu hero hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen) arkadaşlar vardır.

Her heronun binlerce wiki sayfaları var. Burdaki amacım oraları okuyup, derleyip, sunmak.
    Eğer sen herşeyi biliyor isen; sana birşey diyemem..

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Her heronun neredeyse her macta degisen item buildi,
    rakibin agirligina gore gelistirilecek skill buildi,
    durus pozisyonlarinin TeamFight in yapildigi yer dusunuldugunde,
    taktiklerin yaninizdaki takim arkadaslarina gore yapildigini
    ve oyunun dinamik yapisinin sundugunu onlarca alternatif yapilanmayi goz onunde bulundurursak yapmak istedigin video icin cok az materyal var diyebiliriz. Ama guzel fikir. Basit early game yada gank taktikleri olabilir fakat mid game sonrasini tahmin edip duz kalip taktik gelistirmek gercekten cok zor.

benim zaten aklımdaki video anlatım detaylarının hepsi örnek olarak şu videoda mevcut.
    http://www.youtube.com/watch?v=0M15wr-5O18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boqe -- 10 Ağustos 2012; 22:29:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

quote:

Şimdi ilk olarak bunu ben bakın bunun en ince detayı budur... Bunu yaparsan kazanırsın demiycem.
    Yukarıda saydığım noktalarını araştırıp, derleyip anlatıcam. Eminimki bir heroyu gözüne kestirip, daha denemeden almak istemeyen ve incelenmesini isteyen (bu hero hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen) arkadaşlar vardır.

Her heronun binlerce wiki sayfaları var. Burdaki amacım oraları okuyup, derleyip, sunmak.
    Eğer sen herşeyi biliyor isen; sana birşey diyemem..

Daha eleştiri kabul etmeyi bilmiyorsun, gidip video mu çekeceksin bir de?

• Yardim edebilecegim bir konu olursa elimden geleni yaparim. Gercekten bir ornek gormek isterim bu konuda.
  • quote:

Neden herşeyi baltalamaya uğraşıyorsunuzki. Sizin yüzünüzden millet konu açmaya korkuyor :) Eğer sen çok tecrübeli biriysen böyle bişeye kalkış. Ayrıca türkçe altyazı var ama eminim bu daha açıklayıcı olur.
  • yav arkadaş baltalamakla alakası olmayan bir cevap var ortada ama siz adamı, üslubu yüzünden baltalıyorsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Neden herşeyi baltalamaya uğraşıyorsunuzki. Sizin yüzünüzden millet konu açmaya korkuyor :) Eğer sen çok tecrübeli biriysen böyle bişeye kalkış. Ayrıca türkçe altyazı var ama eminim bu daha açıklayıcı olur.

zaten ben tecrübeli biriyim sen değilsin dememiş, sen tecrübeli biri değilsin diğerleri tecrübeli demiş.
    edit: aşağıdaki arkadaşa hak veriyorum anlamamakta, çünkü yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 10 Ağustos 2012; 23:28:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

zaten ben tecrübeli biriyim sen değilsin dememiş, sen tecrübeli birisin diğerleri tecrübeli demiş.

anlamak için 4-5 kere okudum yine anlayamadım çok tecrübesizim

• demiş ki sen diğerlerine kıyasla tecrübesizsin, ben tecrübeliyim sen değilsin dememiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.