Şimdi Ara

Türkçe bios kullanımı_Markalara Göre BIOS Güncelleme İşlemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
25.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok tesekkürler cok güzel bilgiler bende yarım yamalak ingilizcemle sorunları cözmeye calısıyordum bu bilgiler cok isime yarıyacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: yvtnydcn

cok tesekkürler cok güzel bilgiler bende yarım yamalak ingilizcemle sorunları cözmeye calısıyordum bu bilgiler cok isime yarıyacak

Paylaşım güzldir
  • Güzel paylaşım teşekkürler .Üst konu yapılabilir,yapılırsa iyi olur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Güzel paylaşım teşekkürler .Üst konu yapılabilir,yapılırsa iyi olur .

Bende aynı şeyleri düşünüyorum arada konuyu yeniliyorum
  • Güzel paylaşım teşekkürler

şu anakart üreticileri türkçe dil destekli bios çıkarsa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: impatix

Güzel paylaşım teşekkürler

şu anakart üreticileri türkçe dil destekli bios çıkarsa....

Dogru bizde bir eksiklik var ARAŞTIRMA YAPMIYORUZ
  • Konu üzerine daha kapsamlı bilgisi olan varsa aynı yerde toparlıyalım
  • güzel olmuş ama başlıkları kalın ve kırmızı yapsan belirgin olur

BIOS çeşitleri çok galiba
  • Teşekkürler...
  • Yararlı bi çalışma teşekkürler..
  • gerçekten çok faydalı bir çalışma olmuş elinize sağlık.
  • teşekkürler çok işimize yarayacaktır mutlaka
  • faydalı bir çalışma eline sağlık....
  • ismailkesmen arkadasim bu dünyada insanlar icin yapilan hersey bosa yapilmistir,ama bu demek degil ki kimse icin kılını kıpırdatma bence elinden gelen herseyi herkese hiç tanımadığın bilmediğin insanlar için yap ama Allah için yap, buna kalben inanarak yaparsan hem yaptığın hiçbişey boşa gitmez hem de niye kimse okumuyor teşekkür etmiyor diye canını sıkmazsın! forumda acemiyim ama bildiğim kadarıyla actığın konuyu istersen kapatabiliyosun istersen kapatmak senin elinde ama birkaç yorumda bir niye kimse ilgi göstermiyo sonra sormazlar inş demen rahatsız edici biraz..ben naçizane fikirlerimi seninle paylaşmak istedim inş kızmadın bana ben diğer tüm kulanıcıları sevdiğim gibi seni de gercekten cok seviyorum:)
  • tşk
  • ARkaşalar ben asus marka (tam modeli aklımda değil gerekirse yazarım) anakartın bios g
    üncellemes,ni yaptım.Dİsket sürücü yoktu.İnternetten güncel sürümü indirdim program vasıtasıyla güzelce güncellemeyi yaptı restart dedi okay dedik..SOnrada açılmadı...BEn bunu garantiye gönderdim (hahım değildi belki) 10 gün sonra gönderdiler tamir ettik diye.Not olarakda işlemci soketinin arızalı pinleri düzeltildi yazmışlarki hiç alakası yok..Anlayacağınız benden uyanık çıktı herifler.GElen tamir edilmiş!! anakartı taktım yine hiç çalışmadı yani bios a giriş ekranı da dahil hiç bişe görünmüyor.Sonra bir daha bastım çalıştı tıkır tıkır.KApatıp açtım ve sonraki 100 denememde de sonuç alamadım.
    Şimdi diyorsunuz ki bios güncellemede elektrik gider yarım kalır vs...ANakartı çöpe at..Peki ben ne yapayım şimdi güncelleme esnasında herangi bir sorunla karşılaşmadım ama anakart açılmıyor..Elektrik geliyor kalavyeye sinyal gönderiyor bir saniyeliğine okadar.AÇık ama görüntü yok..NE yapabilirim fikri olan varmı...

• quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

ARkaşalar ben asus marka (tam modeli aklımda değil gerekirse yazarım) anakartın bios g
    üncellemes,ni yaptım.Dİsket sürücü yoktu.İnternetten güncel sürümü indirdim program vasıtasıyla güzelce güncellemeyi yaptı restart dedi okay dedik..SOnrada açılmadı...BEn bunu garantiye gönderdim (hahım değildi belki) 10 gün sonra gönderdiler tamir ettik diye.Not olarakda işlemci soketinin arızalı pinleri düzeltildi yazmışlarki hiç alakası yok..Anlayacağınız benden uyanık çıktı herifler.GElen tamir edilmiş!! anakartı taktım yine hiç çalışmadı yani bios a giriş ekranı da dahil hiç bişe görünmüyor.Sonra bir daha bastım çalıştı tıkır tıkır.KApatıp açtım ve sonraki 100 denememde de sonuç alamadım.
    Şimdi diyorsunuz ki bios güncellemede elektrik gider yarım kalır vs...ANakartı çöpe at..Peki ben ne yapayım şimdi güncelleme esnasında herangi bir sorunla karşılaşmadım ama anakart açılmıyor..Elektrik geliyor kalavyeye sinyal gönderiyor bir saniyeliğine okadar.AÇık ama görüntü yok..NE yapabilirim fikri olan varmı...

BIOS Kurtarmak Yeni bir konu ekledim içerigi bir inceleyin derim.

• İnceleyeceğim sağol kardeşim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

İnceleyeceğim sağol kardeşim..

Kısa devre olabilir. Uzay montajı yapıp tekrar çalıştırmayı dene.
  • Arada konuyu gündeme getirecegim unutulmasın hala bios ile ilgili problemler yaşanıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.