Bekliyoruz! Ve gözbebeğimiz Emre, tam 7 yıl önce ayrıldığı yuvasına dönmek istediğini açıkladı
Galatasarayımız'da takımın alt yapısında Hagi'nin veliahtı olarak yetişen Emre, İngiltere'de formasını giydiği Newcastle United'tan ayrılmak istediğini ilk kez açıkladı. The Sunday Sun gazetesine açıklama yapan Emre, "Galatasaray beni çok istiyor. Ben de onları. Dönmek istiyorum" ifadesini kullandı. Skysports.com adlı internet sitesi de habere geniş yer ayırarak, "2005'te 5.7 milyon Euro karşılığında Newcastle'a gelen Emre devre arasında ayrılıyor. Geremi ve Allen Smith'in transferlerinden sonra orta sahada forma bulmakta zorlanan Türk oyuncu. Sam Allardyce tarafından ancak kupa maçlarında oynatılıyordu" yorumu yaptı.
ADNAN POLAT DA ONAYLADI
Haberi veren The Sunday Sun gazetesi ayrıca Galatasaray 2.Başkanı Adnan Polat'ın bu transferle ilgili olumlu açıklamalarına da yer verdi. Polat, "Emre'yi devre arasında renklerimize katmak istiyoruz. Bunun için çalışmalara başladık ve transferi bitireceğiz" diye konuştu.
kaynak: Galatasaray.Com,Fotomac.Com.Tr,Sporx.com
fenalaşır bu takım...
abov şimdi kim nerde oynuycak lan kafam karıştıiyilerden birisi kesin yedek kalacak
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
abov şimdi kim nerde oynuycak lan kafam karıştıiyilerden birisi kesin yedek kalacak
Arda ya da ayhan Pekde iyi olcağını sanmıyorum gelirse takım içinde huzursuzluk olabilir Belki ama
Kesinlikle istemiyorum.Kendi takımına girsin önce.Bıktım bu giden futbolcuların geri toplanmasından
Orjinalden alıntı: polatüründül
"2005'te 5.7 milyon Euro karşılığında Newcastle'a gelen Emre devre arasında ayrılıyor. Geremi ve Allen Smith'in transferlerinden sonra orta sahada forma bulmakta zorlanan Türk oyuncu. Sam Allardyce tarafından ancak kupa maçlarında oynatılıyordu"
Nasıl gelmesin diyebiliyorsunuz? Yedeklerimiz çok mu sağlam sanki Emre yi beğenmiyorsunuz. Lincoln yerine Emre oynar Arda kanada çekilir. Heryerde oynar Emre yaşıda genç...
Klübenin sağlam olması alternatif oyun planları açısından güzel transfer olur... Tabi gelirse pek inanmıyorum ama neyse ...
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Nasıl gelmesin diyebiliyorsunuz? Yedeklerimiz çok mu sağlam sanki Emre yi beğenmiyorsunuz. Lincoln yerine Emre oynar Arda kanada çekilir. Heryerde oynar Emre yaşıda genç...
Klübenin sağlam olması alternatif oyun planları açısından güzel transfer olur... Tabi gelirse pek inanmıyorum ama neyse ...
Bak kardeşim istemememin nedenleri
1.Her sezon 3-4 ay sakat.Müzmin sakatlardan 2.Sakat olmadığındada görüyoruz kendi takımına bile giremiyor 3.Milli takımdada gördük çok kötü performans sergiledi
Şahsen ben böyle bir futbolcu istemiyorum.İsterse yedeklerimiz çok berbat olsun.Verilecek parayada yazık olur
Tabbi tabbi Emre hazretleri dibe vurmuş durumdasın ve hemen aklına GS geldi, acaba çok formda bi durumda olsan yine aklına GS'ye gelmek gelir miydi? Em-re bit-miş-tir. CAcık olmaz artık ondan
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Bak kardeşim istemememin nedenleri
1.Her sezon 3-4 ay sakat.Müzmin sakatlardan 2.Sakat olmadığındada görüyoruz kendi takımına bile giremiyor 3.Milli takımdada gördük çok kötü performans sergiledi
Şahsen ben böyle bir futbolcu istemiyorum.İsterse yedeklerimiz çok berbat olsun.Verilecek parayada yazık olur
Gerçekliği kesin olmayan bir haber için konuşmaya değmez. Kesinleşirse o zaman konuşalım
Emre ne kadar formsuz olsada çok iyi bir oyuncu. Gelmesi taraftarıyım
EMRE biraz şaibeli bence gelmesi tartışılmalı forumda son senesinde sakatlanırız diye asılmadıkları maç sonunda 5. şampiyonluğumuzu kaçırmıştık ayrıca para azandırmadan resmen kaçarcasına gittiler o sene okanla gelecekse de sevinçle karşılanmamalı
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
EMRE biraz şaibeli bence gelmesi tartışılmalı forumda son senesinde sakatlanırız diye asılmadıkları maç sonunda 5. şampiyonluğumuzu kaçırmıştık ayrıca para azandırmadan resmen kaçarcasına gittiler o sene okanla gelecekse de sevinçle karşılanmamalı
Süren'in Emre'yi adam yerine koymayıp anlaşma yapmadığını bilmiyorsun heralde. Bunlar çok konuşulup yazıldı. Eğer bir oyuncuya hakettiği değeri vermezsen gider. Bundan daha doğal birşey olamaz.
Oynamamaları da o yüzden miydi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme