Bizim toprağımızda bizim olmayan nükleer bombalar vardır.
küba krizi çıktığı zaman ABD, ülkemize birçok atom bombası konuşlandırmıştı bence onlardan illaki birkaçı kalmıştır göz hakkı hesabı
çocuk işi sanıonuz heralde bu atom bomba olayını yok nie kullandırtmadılar kime atıcaktık masum insanlar ölücekti gene dallama ülkenin teki kullandı sonuç ortada
Ama şuna inanabilirsiniz ki , ülkemizdeki nükleer güç yabana atılacak gibi değil...
Emekli Albay akrabamızın söylediği birşey vardı ,
''Türkiye'de ortadoğuyu haritadan silecek nükleer güç var ve bunu biz hariç bütün dünya biliyor...''
atom bombası eskidi artık millet hidrojen bombası kullanır savaş olsa biraz araştırın kaç kat daha güçlü görün
Atom bombaları daha çok taktik nükleer silah olarak kullanılır yani bir yerde düşman size büyük zırhlı bir kuvvetle saldırıyor cephe düşecek o zaman gelen düşman kuvvetlerine atom bombası atarsınız. Termonükleer (hidrojen bombaları) silahlar ise stratejik silahlardır ve artık herşey bitince ateşlenir zaten termonükleer silahlar ateşlendiğinde yapıcak birşey kalmaz gidersinzi bakkala 4-5 bira alırsınız son 1 saatinizi güzel geçirirsiniz . Hiç bir zaman termonükleer silahların kullanılacağını sanmıyorum çünkü gerçekten savaşın kazananı olmaz örnek vermek gerekirse abd soğuk savaş sırasında yıldız savaşları projesi gerçekleştiriyordu ve yapılan araştırmalara göre kıyamet koptuğunda amerika topraklarına yaklaşık 8000-10000 civarı termonükleer savaş başlığı ineceği düşünülüyordu ve sistem olağanüstü bir şekilde gelen savaş başlıklarının %80'nini karşılasa bile amerika topraklarına minimum 1 megaton gücünde (1000 kt yani - hiroşimaya atılan bomba 12 kt civarıydı) en az 80 tane savaş başlığı düşecektiki zaten amerikada canlı bırakmamaya yeterli bir rakamdı.
olsa nolur olmasa nolur nasıl olsa şu durumda kimsenin kimseye nükleer bomba atacak hali yok(en azından görünür şekilde)
Bunların adresini bile vermiş adamlar, nerden biliyorlar buralarda olduğunu?
quote:
Orjinalden alıntı: BEETHOVEN
Bari bi tanesini şu pkklıların üstüne atsalar ya, doğuya
quote:
Basit birşey sanıyorsun heralde?
quote:
Orjinalden alıntı: soultrex
quote:
harbiden ha kök kazıma bu olurdu
quote:
kendin kaşınıyorsun editle lütfen ben şikayet etmedim ama birisi az sonra edecek
quote:
Orjinalden alıntı: n0n00b
quote:
kendin kaşınıyorsun editle lütfen ben şikayet etmedim ama birisi az sonra edecek
Zoruna mı gitti ne oldu? Pkk sempatizanı mısın?
quote:
Orjinalden alıntı: Metal Fırtına
Yok diyen aklını kaybetmiştir. Ayrıca kullandırtmamak diye birşey yok. O işler o kadar kolay değil
Çok mu biliyorsun ? Şöyle ukala tavırlar takınmayın sinir oluyorum , sanki FBİ ajanı veya özel yetkili de çok biliyor. O işler o kadar kolay değil bilmem ne
Türkiye'nin atom bombası var.Ben İncirlik üssünde çaycılık yapıyorum ordan biliyorum.
kanımca nükleer bomblardan çok vakum bombaları gibi nükleer serpinti bırakmayan bombalara yönelecek askeri güçler.nükleer bombayı atsan savaşı kazansan bile yüzyıllarca başına dert açar
amerikada 10000 tane var yuh ya o kadar neden yapmışlarsa onları kullansalar ztn dünya diye bişey kalmaz
türkiyede atom bombası var nato ya ait.ama türkiye bunu kullanmaz.fırlatma başlığı yok.