Şimdi Ara

Türk Yapımı MMORPG:RcG Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu bi arkadaşım yaptı..buyrun açıklaması ve linki:

RcG Online kendi yapımım olan online MMORPG oyundur. 2 boyutlu ve platform görünüşlü olmasına rağmen yinede eğlenceyi bu oyunda arayabilirsiniz. İndirmek ve oynamak çok kolay.
    Direkt oyunun linkini vermiyorum çünkü verdiğim linkte bazı önemli bilgiler de var.

http://www.blackstorm.0fees.net/index.php?p=1_5_RcG-Online-v2

Bu ardesten indirme sayfasına geliyoruz.2 MB (küçük ama sıkıştırılmış) oyunumuzu indiriyoruz.Oyun indikten sonra hamachimizi indiriyoruz

Hamachi bağlantı kurmaya yarayan bir program.
    Hamachiyi burdan kuruyoruz

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2683

Hamachi kurulduktan sonra aşağıdaki 2. butona tıklayıp Başka ağa katıl diyoruz.
    Ağ adreslerimiz:
    RcGs1
    RcGs2
    RcGs3

istediğiniz birine katılabilirsiniz.Sonra oyuna girin çıkan menüde ortadaki defter resminden kayıt olun.Ve en soldaki giriştende oyuna girin

Ok tuşları hareket
    A(Uzun zıplama)
    S(Saldırı(yumruk,kuluç))
    D(Kısa zıplama)

Diğerleri Envanter,statlar felan menüde bulunmaktadır.
    %100 Kodlaması yapılmıştır.
    İyi eğlenceler

++ RESİM EKLENDİ

Türk Yapımı MMORPG:RcG Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gm7pro -- 25 Ağustos 2009; 22:28:45 >

• Buda başarı
  • benim pc kaldırmaz yaf bunu
  • Serverınız yok mu?
  • şu dalga geçen arkadaşlara soruyorum varmı aranızda bunu yapabilecek?

not : gm7pro yi tanımıyorum
  • böyle şeyler arkadaş çevresiyle falan zevkli olabilir aslında, geyiğine oynucan
  • Metin 2den İyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun Yapımcısı RcG Yani benim.15 yaşındayım ve bunuda yapmayı başardım aslında 3 boytulu online demolarımda mevcut sizlerle paylaşmak istemiyorum çünkü biliyorumki Türk milletini ezenlerden başka biri değilsiniz.Siz Türk olmayı haketmiyorsunuz.Biz türküz Ata'mız var,Peki Ata sizin hakkınızda ne düşünürdü.
    Türk milletini sürekli gerileyen bir Türk türk olmayı hakedemez.İşte böyle küçük başarılar ile şimdi amerika dünya lideri ve tüm ülkeleri yönetebiliyor.
    Bizde böyle olursak neden yönetemiyelim.Kötü yorumları yapan şahıslara üstteki yazılar tam kapaklı iade ederim.Bir moderatöründe konuyu inceleyip bana hak vereceğinden eminim!
  • online mario
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTLorD

Metin 2den İyi

+1
  • Online mario denilebilir.Lvl sistemi Hp,statlar,para,kılıç,zırh,eşya.
    Bu tip bir oyun
  • En baştan kaybediyorHamachi.
  • Deneyen var mı ? Güzelse gelirim
  • diğerin daha uygun olacağını düşündüm.Site adından da anlaşılabileceği gibi donanım-yazılım üzerine kurulmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTLorD

Metin 2den İyi

• online oyun yazdım ama birtürlü port açamadım :D

Zoru başar,kolayda takıl gibi :D
  • Kimse yok Oyunda :D
  • Arkadaşım seni kutluyorum. Buradaki herkes "Kötü grafik" "Mario gibi" "Çok kötü baştan 0" gibi laflar edeceklerdir. Çünkü onlar oyun programlamanın ne olduğunu bilmezler. Onlar, oyun programlamanın, hatta ve hatta Call of Duty Modern Warfare, Assassin's Creed, Doom3 gibi iyi grafikli oyunlar beklerler herzaman. Daha aşağısını oynamazlar çünkü oyunu grafik sanırlar. Ayrıca bunun ne kadar zor yapıldığını da bilmezler. Herşeyi kolay ve yapımcıyı kötü yaptı olarak suçlarlar. 15 yaşında birinin bunu yapmasının önemini çok iyi biliyorum. Çünkü oyun yapmak kolay birşey değil. Bir gölge yapmak için bile her ışık kaynağından etrafına görüntüsünü alıp, görüntüyü kesen objeleri çıkartıp, bunu matematik işlemlerinden geçirip gölgeler yaratılır. Oyun yapmak o kadar kolay değildir. Hele hele 1 kişi herşeyi yapıyorsa. Next-Gen bir oyunun Grafiğini, Sesini, Kodlamasını tek kişinin yapması imkansızdır. Yani adam 1 ay 3dmaxte grafiklerini hazırlayıp, 1 ay fruitty loops, acid, vs. programlarında sesleri hazırlayıp diğer ay da programlamayı yapamaz, kolay bir süreç değil bu. Fakat bunu neyle yaptığını bilmek isterim. Şu aralar bunun için en uygun olan dil XNA diye biliyorum, hem yeni kişilere hitap ediyor hem de cidden genişletilebilir program, Shader da destekliyor ayrıca... Emeğin çok güzel ve gelişmiş birşey arkadaşım. Bunu yaparken eğlendiğini, zaman zaman güzelleştirmek için uğraştığını, ayrıca bunun üzerinde ne kadar kafa yorduğunu, ne kadar zaman geçirip yorulduğunu biliyorum. Başarılarının devamını dilerim. En kısa zamanda kendine birkaç yoldaş bulup, 3d bir oyun motoru yazman dileğiyle... Umarım CryTek gibi, Mount&Blade in yapımcıları gibi birer firma kurarsın... Türk oyun yapımcılarına büyük desteğim var ve herzaman devam eder arkadaşım. Eğer birşey ihtiyacın olursa yardım etmeye çalışırım elimden geldiğince... Buradaki dengesiz, dalga geçen, laf eden kişileri takma... Onlara diyeceğim tek lafım var, Türkiye Amerika dan yıllarca geride kalan bir ülkedir. Onlar Modern Warfare 2 yapıyorlarsa, biz de Monkey Island tan, Diablo dan başlamak zorundayız. Birşeye hiç başlamazsak asla ilerleyemeyiz... Lütfen cesaretini kırma ve yapımlarına devam et. 2d platformer bir RPG oyunu yapmanı diliyorum senden, daha çok ilgi çekebilir... Mesela Korelilerin sanırım dungeon fighter adlı oyunu herzaman içimde kalmış güzel bir oyundur, onun gibi yapmaya çalış mesela ? sitesi d-fighter gibi birşeydi... Bakabilirsin...

Oyuna gelirsek karakterleri ayrı yap mesela daha düzgün grafik ama 2d olabilir... Mesela Street fighter neyse onun gibi grafikler bulabilirsin, HATTA, Türkiyede Pixel Art ile ilgilenen fakat Araba Modifiye şeylerine girme sakın onlar hiçbirşey bilmiyorlar. Gerçekten iyi Pixel Art ile çizim yapabilen kişileri topla, onlara yaptır. Benim bilgim fazla olmadığı için birşey diyemiyorum. Onları da grubuna katmış olursun. Hiç olmazsa yakınındaki arkadaşlarından birini, hele hele çizimi iyi olan varsa Pixel Art a başlat birlikte yapın...

• quote:

Orijinalden alıntı: RcG

Oyunun Yapımcısı RcG Yani benim.15 yaşındayım ve bunuda yapmayı başardım aslında 3 boytulu online demolarımda mevcut sizlerle paylaşmak istemiyorum çünkü biliyorumki Türk milletini ezenlerden başka biri değilsiniz.Siz Türk olmayı haketmiyorsunuz.Biz türküz Ata'mız var,Peki Ata sizin hakkınızda ne düşünürdü.
    Türk milletini sürekli gerileyen bir Türk türk olmayı hakedemez.İşte böyle küçük başarılar ile şimdi amerika dünya lideri ve tüm ülkeleri yönetebiliyor.
    Bizde böyle olursak neden yönetemiyelim.Kötü yorumları yapan şahıslara üstteki yazılar tam kapaklı iade ederim.Bir moderatöründe konuyu inceleyip bana hak vereceğinden eminim!

bana yollarmısın hocam demoları

Eline sağlık bu arada

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.