Şimdi Ara

Türk Yapımı MMORPG:RcG Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalga gecen arkadasların oyun yapmanın ne demek oldugunu bilmedikleri acık..Takma kafana..Üstelik bilmesen bile emek harcayan insana saygı göstermelisin..Bence gayet de keyif alabileceğim bir oyun, indireceğim..Günün birinde dünya çapında oyunlar yapman dileğiyle dostum..
  • Yaptığın demoların denenmesini istiyorsan gönderebilirsin, Beta tester olarak ileriki oyunlarında ismimi isterim Creditste !! xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

benim pc kaldırmaz yaf bunu

Tamam o zaman sizden güzel grafikli bi oyun bekliyoruz bunla dalga geçtiğinize göre
  • Grafiklerle dalga geçen arkadaşlar,Eğer yapabiliyorsanız sizden iyisini bekleriz.
    Zaten Grafiklerle dalga geçen bir oyuncu BENCE gerçek oyuncu değildir.Sırf Grafik bir işe yaramaz yanında SİSTEM tacı bulunmadıkça.
    Yani demek istediğim Oyunun Grafikleri 10 numara olsun fakat Oyunun Sistemi gelişmemişse, Gerçek Bir MMORPG değildir.Örneğin Ultima Online'ı alalım.
    Grafik Çok İyi değil,Üstten çekim falan filan.Grafik Kötü olabilir ama O oyundaki Craft,PvP,Ev,Gemi,Skill sistemleri inanılmaz,Eşsiz.Yani Grafik herşey değildir.
    Tüm Online Oyunları oynayınca göreceksiniz,Grafiğin herşey olmadığını.
    Tabi Herkes Grafiği kötü olan oyunları SEVECEK diye bir kural yok ama BENCE, SAYGI duymaları gerek.Şuanda Efsane sayılabilecek birçok Oyun Başta 2D ile başlamıştı.(Ultima Online-Diablo-Starcraft-Warcraft)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba_trol -- 26 Ağustos 2009; 2:44:12 >
  • Böyle bir şey yapabilmeniz gercekten cok güzel her ne kadar oyun hakkında yorum yapamayacak olsamda emeğinizi ve düşüncenizi taktir ediyorum. Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RcG

Oyunun Yapımcısı RcG Yani benim.15 yaşındayım ve bunuda yapmayı başardım aslında 3 boytulu online demolarımda mevcut sizlerle paylaşmak istemiyorum çünkü biliyorumki Türk milletini ezenlerden başka biri değilsiniz.Siz Türk olmayı haketmiyorsunuz.Biz türküz Ata'mız var,Peki Ata sizin hakkınızda ne düşünürdü.
    Türk milletini sürekli gerileyen bir Türk türk olmayı hakedemez.İşte böyle küçük başarılar ile şimdi amerika dünya lideri ve tüm ülkeleri yönetebiliyor.
    Bizde böyle olursak neden yönetemiyelim.Kötü yorumları yapan şahıslara üstteki yazılar tam kapaklı iade ederim.Bir moderatöründe konuyu inceleyip bana hak vereceğinden eminim!

Tebrik ediyorum. Bir de 15 yasinda birak yapmayi, bunu düsünmen bile gurur verici (kaldi ki sifirdan yapmissin). Asla asla pesini birakma bu isin. Cok daha büyük projelere, diledigin sekilde imza atman dilegiyle... Ellerine saglik.

• kimsenin kötü sözlerine aldırış etme ve sen olduğun yoldan yürü oyun dünyasında grafik değil önemli olan oyuncuya zevk vermesi önemlidir.en başta wow oyuncuları knightı sevmezler nedeni ise grafiklerinin kötü olması ama knight oynayanlar knightı grafik için oynamaz pvp si için oynarlar.

hamachi şifre istiyor şifreyi verirmisin?
    eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 26 Ağustos 2009; 12:17:04 >
  • oyun kapalımı ?
  • ellerine sağlık bide girebilsek oyuna daha güzel olucak takma sn kimseyi aion yapsan yaranamazsın DH e
  • Eğer bu oyunu herhangi bir yerden kopyalamadan , yardım almadan [Küçük çapta yardım elbette alman doğal , bir yol çizmen için vs.] tek başına bu yaşında yaptıysan tebrik ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 26 Ağustos 2009; 12:38:29 >
  • Para biriktirip iyi bir bilgisayar alabilirsiniz. Server kurarsınız sonra. İnternet en düşük 8Mbit olmalı. Hamachi RPG işini bozar...

TEBRİK EDİYORUM. BENİDE TAKIMINIZ ALIRSANIZ SEVİNİRİM (GM OLARAK)
  • Birde Hamachi ağlarına bağlanamıyorum mesela RcGs1 yazıp Katıl diyorum bişi olmuyo. Şifre istiyo. Ağlara şifre koyarsanız sevinirim...
  • Güzele benziyor.Elinize sağlık
  • Eline sağlık.Bi şeyleri başarabilmektir mümkün olan seni kutlarım.
    Şöyle strateji tarzı biraz kafa kullanılması gereken bi oyun yaparsan haberimiz olsun grafiğe bakmayız sonuçta sıkılan çoktur hiya huya silah sallamaktan
  • tebrikler.

Bu yolda muhakkak devam et ve kendini gelistir. Ozellikle yabanci dil biliyorsan epey gelistirebilirsin , bilmiyorsan ogrenmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 26 Ağustos 2009; 18:09:24 >
  • Kendin yapabilmiş olman gerçekten büyük bir başarı, görüntüsü bana biraz Little Fighters oyunlarını hatırlattı Başarılarının devamını dilerim
  • Yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar yeniliklerle tekrar karşınızda olacağım.
    Yapım 0dan bana aittir.Malesef uykularımıda aldı :).
    Normal bir oyun yapımda bir oyuncu için 1 saat kod yazcaksan,Online olunca 10 kata kadar uöçabiliyor
  • Hangi dil/programda geliştirdin?

Keşke benim de hevesim olsa da ben de yapabilsem böyle bir oyunu :D

edit: 10 kata çıkartabilen öyle bir dil var mı lite-cde 2 kat bile zor kodlanacağını sanmıyorum da xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oviedo -- 27 Ağustos 2009; 21:15:17 >
  • Sanırım gamemaker ile yazılmış... Bana göre gamemakerın bir geleceği yok...
    Bence c++ öğrenmeye başla, yada biliyorsan c++da yazmaya başla, c++ zor gelirse c# xna'da yazabilirsin XNA kolay oluyor...

Başarılar...
  • Ben de acknex motorunun desteklediği Lite-c yi öneririm :D feci kolay bi dil ingilizcen varsa. -kolay olduğu kadar kullanışlı da-
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.