Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AGALAR ACABA BU SERWERDE YENİ BAŞLAYANLARDA YER VARMI[simage][/simage]
  • bide buserwrimizi neredn sownload edebiliris
  • Yoğun istek üzerine exp oranını artırıcaz.( Büyük ihtimal bu hafta sonu cumartesi günü exp oranını artırcaz arkadaslar yani yarin =)

1-2 hafta içersinde server tam manasi ile oturmuş ve belirli bir player sayısına ulaşmış olcak.

Şu andada sitede ve server da herhangi bir yavaşlık yada lag söz konusu deil.

Sorularınız ve sorunlarınız download vs vs

http://www.turkwow.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious -- 2 Haziran 2006; 1:56:33 >
  • Servera bağlanmanız için gerekli açıklamalar sitede mevcut oldugu gibi oto acc alımıda mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious -- 2 Haziran 2006; 1:58:18 >
  • Dün aksam banlanmak hosuna gitmedi sanırım.Lakin onu geçtim daha ıp banının ne olduğunu bile bilmeden siteben giremiorum neden böyle bana yardım edin diye yalvarmalarını sölememe gerek yok sanırım. Dün arkadasımız kul'thazad da birkac boss a tek atıordu 1 lvl da bende bunu server adminine bildirdim. Server admını gerekenı yapmıs bellıkı forumda baya bı ağladığını gördüm.Server eski patch e sahip su an ama sölediklerine göre kısa sürede deyistirceklermis.Ben serverda oynadım 2 gün xp rate düsük doğru ama serverda lag gibi seylerle karsılasmadım.Bence bu kadar erken server kötü server bes para etmez felan demeyin adamların açıs nedenlerindeki sebep belli canı sıkılan girsin takılsın öğrensin bunu bi rekabet için yapmıorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZumZu -- 3 Haziran 2006; 0:26:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZumZu

Dün aksam banlanmak hosuna gitmedi sanırım.Lakin onu geçtim daha ıp banının ne olduğunu bile bilmeden sitemizde ben giremiorum neden böyle bana yardım edin diye yalvarmalarını sölememe gerek yok sanırım. Dün arkadasımız kul'thazad da birkac boss a tek atıordu 1 lvl da bende bunu server adminine bildirdim. Server admını gerekenı yapmıs bellıkı forumda baya bı ağladığını gördüm.Server eski patch e sahip su an ama sölediklerine göre kısa sürede deyistirceklermis.Ben serverda oynadım 2 gün xp rate düsük doğru ama serverda lag gibi seylerle karsılasmadım.Bence bu kadar erken server kötü server bes para etmez felan demeyin adamların açıs nedenlerindeki sebep belli canı sıkılan girsin takılsın öğrensin bunu bi rekabet için yapmıorlar.

zumzu yazdiklarin için çok teşşekkur ederim malsef insanlar her zaman işin kolayına kaçıyor

cs de hile açmak ko da macro kullanmak wow da hile kullanmak bunlarin hepsi eziklik ifadesidir

yani eve ben hiç bir şey becermiyen bir idiyotum ve bu 3 party programlarini kullanara gral olmak istiorum çabası içine giren boş ve ezik olan insan oğlundan başka bişi deil.

gerçektende tek istediğimiz hoş, seviyeli ve kaliteli bir server yolunda ilerlemek.

• bence ip banla hic bisi yapamazsiniz cunku sabit ip deilse adamin her modemi acip kapadiginda yeni ip adresi alicaktir buda siteye gimesini fln engeleyemezsiniz...Hem Sende adam gibi oyna oynuycaksan
  • nıhahah komikmiş keltusada tek atmak puhasdasdas
  • evet ama elimizden geldince oyunda bole tipleri eş zamanli banlamaya çalişcaz taki buna bi çözüm yolu bulana kadar.
  • Valla haklsıın.Sanki bu serverlarda kral olsalar ne olcak sa.Serverunuzun yakında daha da basarılı olcağını düsünüyorum.
  • Umarim surekli yoğun bir çalişma içersindeyiz =)
    sizin gibi insanlar la cok daha iyi yerlere gelcez umarim ( biraz faza ... tarzi söledim ama :P )
  • açılsa ne olucak açılmasa ne olucak işiniz gücünüz yokmu sizin millet orjinalin kıymetini biliyor uzayın inceden...
  • dün bişiler yazmıştım bugün silinmiş yazdıklarım acaba kapalı bir forummu oldu burası .
    eleştiri hiç yapılmıyacakmı . ona göre davranalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

açılsa ne olucak açılmasa ne olucak işiniz gücünüz yokmu sizin millet orjinalin kıymetini biliyor uzayın inceden...

lutfen abuk subuk cocuk muhabbetini kesin istiyen parasını veri,r orginalde oynar istiyende para vermez free serverda oynar buna kim se karışamaz ....

@hepsinerede

eleştiri deil insanlari rencide etmek seninkisi ve bunu yetkilliler rahatlıkla anlamış durumda.
  • quote:

açılsa ne olucak açılmasa ne olucak işiniz gücünüz yokmu sizin millet orjinalin kıymetini biliyor uzayın inceden...

Orgianal serverda oynuor yada oynamaya çalısıosan buralara niye bakıosun.Benim param var anam babam iyi para kazanıor bende boş boş gezinerekten orginalde oynuom siizin gibi aç köpek deilim gibi bi tavırla bu is yürümez.Herkes senin kadar sanslı olmaya bilir onların hakkı yokmu bu oyunu oynamaya ?? Bu serverların amacı kisiler girsin az çok öğrensin diye.Senin gibi toplumda yer edinememiş insanların ben kral olcam ben en güçlüyüm fantasyleri için deyil.Ben serverdanda server kurucularındanda gayet memnunum.En azından üç beş yasında ki çocukların birlesiminden meydana gelmemişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZumZu

quote:

Orgianal serverda oynuor yada oynamaya çalısıosan buralara niye bakıosun.Benim param var anam babam iyi para kazanıor bende boş boş gezinerekten orginalde oynuom siizin gibi aç köpek deilim gibi bi tavırla bu is yürümez.Herkes senin kadar sanslı olmaya bilir onların hakkı yokmu bu oyunu oynamaya ?? Bu serverların amacı kisiler girsin az çok öğrensin diye.Senin gibi toplumda yer edinememiş insanların ben kral olcam ben en güçlüyüm fantasyleri için deyil.Ben serverdanda server kurucularındanda gayet memnunum.En azından üç beş yasında ki çocukların birlesiminden meydana gelmemişler.

+9999999

nie bu insanlar böle anlamıorum yazık ki walla yazık

• "eleştiri deil insanlari rencide etmek seninkisi ve bunu yetkilliler rahatlıkla anlamış durumda."

eksiklerini ve iyi yönünü yazdım bu rencidemi ediyo insanları.eğer rencide ettiyse özür dilerim.
    ozaman polyanacılık yapıyım.
    serverda lag yok arkadaşlar .
  • az once girdim server bişilerle ilgilenilecek denmiş ne xp gelior ne para (bu eleştriyi fun server olarak girdiğim için yaptım)

lag olayı ise yok diyebilirim ara sıra donmalar oluyor oda malum telekomdaki amcalr saolsun ama dediğim gibi eğer server bu sekilde devam edecekse fun demeyinde dillizart kanunları gecerli diyin ona gore girelim

saygılar basarılar
  • bu gün normalde exp oranlarini bugün değiştireceğiz akşam yeni emu ile yeni oranlarla
    serverımız da değişiklik olcak bu günkü takılmalar tt ile ilgli surekli bi arada dns değişikli olmuş tabi bu da server a yansıdı bizimle hiç bir alakasi yok sadece serverımız bu akşam ortalama 10 dakkika kapalı kalcaktır bu arada yeni emu ve exp orani değişcektir.
  • abi daha siteye giremiom servera nasıl girecem acabawww.turkwow.com/ girilmio
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.