Şimdi Ara

Türk'ün AVM'ler ve medeniyet ile imtihanı... Park etmek (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
732
Cevap
20
Favori
56.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Yer: Malatya Park AVM

Türk'ün AVM'ler ve medeniyet ile imtihanı... Park etmek  Türk'ün AVM'ler ve medeniyet ile imtihanı... Park etmek  Türk'ün AVM'ler ve medeniyet ile imtihanı... Park etmek Türk'ün AVM'ler ve medeniyet ile imtihanı... Park etmek

Merhabalar,

Bu yaz Malatya'daydım.Ülkenin cesitli yerlerinde trafige girdim ve soförlüğü İstanbul'da ogrendim. Hayatımda Malatyalılar kadar öküz soförleri baska bir yerde bir arada gormedim.Bırakın park etmeyi adam arabayı seritte tutmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Merhabalar,

Bu yaz Malatya'daydım.Ülkenin cesitli yerlerinde trafige girdim ve soförlüğü İstanbul'da ogrendim. Hayatımda Malatyalılar kadar öküz soförleri baska bir yerde bir arada gormedim.Bırakın park etmeyi adam arabayı seritte tutmuyor.

Sonuna kadar katılıyorum.Malatya trafiğinde ne sinir olduğum şey de kırmızıda beklerken sarıya döndüğü an arkadan korna çalınması. Araba sanki sarı yandığı an uçacak

• bu park mevzusunda insanlari suclamamak lazim cok, cok kalabalik olup bu sekil yer kaplayanlar tamam haksiz ama kalabalik olmayan park yeri cok olan avm lerde kafasi calisan herkes arabasini yayarak koyuyor, bizde soforluk almanydaki veya fransadaki yasli teyzenin elde edebileceginden cok daha kolay bir yetki, herkes sofor olabiliyor, direksiyon sinavinda ne park etmek var ne baska birsey, sadece avm lerde insanlarin arabalarinin basina gelen zararlar yiginla, park etmeyi bilmeyen soforler trafikten men edilse yogun trafik kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Gebze center'da çektiğim bir foto... yorumsuz:)

Türk'ün AVM'ler ve medeniyet ile imtihanı... Park etmek

Reno hakkında pek çok duymuştum ama alışveriş arabası oldugunu ilk defa gördüm şaka bir yana bu öküzleri sabana vurucaksın akşama kadar tarlada dönsün dursunlar bunlar böyle avm miş park mış falan haketmeyen mağaradan çıkamamış tipler.

• Bu tipler heryerde var sokakta düzgün park etse 2 arabalık yer olcak daha gidip onları engelleyecek şekilde park ediyolar garip vallahi
  • 29 Eylül Kayseri Forum AVM

• Bazıları acemilikten,bazıları terbiyesizlikten yapıyor.
  • quote:

Arkadaş olayı yanlış anlamış.
  • bu tıpler yuzunden carsıya araba park etmıyom dışarı bırakyorum yuruyorum carsıya acıl bıse olmazsa.parkdan ayrı olarak cıkarken yamultup kacıyorlar arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmakx

bu tıpler yuzunden carsıya araba park etmıyom dışarı bırakyorum yuruyorum carsıya acıl bıse olmazsa.parkdan ayrı olarak cıkarken yamultup kacıyorlar arabayı

Mesela... Ne kadar medeni bir yaklaşım. Arabayı çok sakınıyorsan işte bunu yaparsın. Tutup iki arabalık yer kaplamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Reno hakkında pek çok duymuştum ama alışveriş arabası oldugunu ilk defa gördüm şaka bir yana bu öküzleri sabana vurucaksın akşama kadar tarlada dönsün dursunlar bunlar böyle avm miş park mış falan haketmeyen mağaradan çıkamamış tipler.

Plakasi görünen haline ulaşan veya rastlayan olursa bana dm atabilirmi? Bu efsane resmi web siteme koymam lazim.

Yardimci olacaklara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tyll

29 Eylül Kayseri Forum AVM

Plakasini aldim:)

Bu tip vakalari web siteme ekleyip destek olurmusunuz arkadaşlar. İnsanlar plakasini mutlaka google da aratiyor ve bu plaka artik google da arandiginda yaptigi bu saygisizligi benim sitem üzerinden herkes görecek.

Destek olacak herkese şimdiden teşekkürler... PlakaniAldim.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

vallahi aklıma gelmişti bunu yapanın cıkacagı

• quote:

Orijinalden alıntı: ttoraman

quote:

Bu tip vakalari web siteme ekleyip destek olurmusunuz arkadaşlar. İnsanlar plakasini mutlaka google da aratiyor ve bu plaka artik google da arandiginda yaptigi bu saygisizligi benim sitem üzerinden herkes görecek.

sizin için Kayseri'den onlarca fotoğraf gönderebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: napsagki

"İZMİRAT BAHÇESİ"inden bir kare...

Yüksek aracın keyfi bi başka ya.

İstediğin yere bırak rahatça.

Ben 206'la en ufak kaldırıma bile çıkmaya korkuyorum

Yayalar nereden yürüsün ? Adı üstünde yaya kaldırımına araç mı çekilir ?
    Benim oturduğum muhitte, birçok araç sürücüsü araçlarını yaya kaldırımına çekiyor ve hatta bazen kaldırımda yürüyecek hatta adım atacak yer kalmıyor. Bir keresinden yay kaldırımından yürüyemediğim için yola inmek zorunda kaldım ve az kalsın yoldan geçen aracın aynası çarpacaktı
    Bende yaya kaldırımına çıkarak park yapan araçların fotoğraflarını çekip emniyete ve belediyenin beyaz masasına gönderiyorum.
    İnşallah bir çaresine bakıyorlardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ttoraman

quote:

sizin için Kayseri'den onlarca fotoğraf gönderebilirim.

Çok sevinirim. PlakaniAldim.com üzerinden plakaları ile birlikte varsa yorumunuzu ekleyerek koyabilirsiniz.

• Bunlar da toplum kurallarına uymayan saygısızlar. İnşallah bir gün oraya park etmeye hakkı olanlarla aynı durumda olup, park yeri bulamazsınız.

Biz kapının önündeki engellilere ayrılan yere park etmeyi bilmiyoruz sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 8 Ekim 2013; 16:13:16 >
  • engellilere ayrılan cepler hem kapıya yakınlık hem de araca biniş ve inişlerde kolaylık sağlayan cepler...

bu öküzlerden biri zaten ticari araç sahibi...bu ticari araç kullanan tiplerin yüzde doksanı ankara için konuşuyorum sincan, yozgat, çankırı yerlilerinden olup bırak araba kullanmayı yolda bile yürümemesi gereken tiplerdir.

diğerinin zaten CİPi var kıçımıza sokmadığına dua edelim...cip bu kolay değil. farklı bi zihniyet.
  •  Türk'ün AVM'ler ve medeniyet ile imtihanı... Park etmek

yorumsuz...
  • quote:

yeteneksizsiniz türkiye
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.