Şimdi Ara

Türk toprağı tehdit altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin dedesi olan Süleyman Şah'ın türbesi 1921 yılında Fransızlar ile yapılan Ankara Anlaşması uyarınca Türk askerleri tarafından korunuyor.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25504213

Bu türbe Türkiye Selçukluluları'nın kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın Türbesi olması gerekiyor, bunu bize fakültede hocamız söylemişti.

• Caber Kalesiydi yanlış aklımda kalmadıysa. Devletimizin tutumunu merak ediyorum.
  • mesajım silinmiş nedense.

ben mesajımda eger buraya bır saldırı olursa sonucu kanlı bıter sılahla mudahele eder tsk demek ıstedım neden sılındı mesajım anlamadım.

hemde oyle bır ıkı surıyelı terorıst ölmez çok kan dokulur bence.

fıkırlerım bunlardır ve kımseyı kın nefret ve sıddete sevk eden tahmınler degıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenderrr

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin dedesi olan Süleyman Şah'ın türbesi 1921 yılında Fransızlar ile yapılan Ankara Anlaşması uyarınca Türk askerleri tarafından korunuyor.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25504213

Bu türbe Türkiye Selçukluluları'nın kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın Türbesi olması gerekiyor, bunu bize fakültede hocamız söylemişti.

Aslında ikisi de değil. Ne Osman Turan ne Halil hoca orada yatan şahsın kim olduğunu bulabilmiş değil. Osman Gazi'nin dedesinin ismi bile Süleyman değil. Diğer taraftan Süleyman Şah olamaz çünkü ölüm hikayeleri tutmuyor zira nehirde boğulma hikayesi Melikşah için denir ama o da kesin değil, kaynaklara bakarım bir ara aslında farklı biri için söylenirdi.

Bu arada orada hala TSK mevcut yani bir saldırı olursa askerimize saldırılmış olur ki iki taraf için de hiç iyi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

mesajım silinmiş nedense.

ben mesajımda eger buraya bır saldırı olursa sonucu kanlı bıter sılahla mudahele eder tsk demek ıstedım neden sılındı mesajım anlamadım.

hemde oyle bır ıkı surıyelı terorıst ölmez çok kan dokulur bence.

fıkırlerım bunlardır ve kımseyı kın nefret ve sıddete sevk eden tahmınler degıldır.

1995 Çanakkale de Amerikan Destoreyeri Füzesini ateşliyor ve Türk savaş gemisini vuruyor.
    Amerikan Hökümeti "Kafası cilalı askerlerin ili özür dileriz" deyip 2 şehitin diyet bedeli olarak 30 yaşında bir fırkateyn hediye ediliyor
    Yine Aynı yıl it dalaşında bir Yunan uçağı Türk savaş uçağını düşürüyor ve Ege' nin derinliklerinde bekleyen şehit pilotun naaşı halen çıkarılamadı. Bu olay senelerce komuoyuna "Arıza yapan uçağımız düştü" olarak lanse edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 14 Mart 2014; 21:06:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir şey olmaz.

ABD'yi ilgilendiren bir konu değil çünkü...
  • Petrol yok sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

Hiç bir şey olmaz.

aynen öyle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

Hiç bir şey olmaz.

• hehehe napıcaz acaba mecliste gündeme bile gelcek mi acaba halife hazretleri koruyabilicek mi bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.