Şimdi Ara

Türk Telekomda staj yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Elektronik haberleşme okuyorum ve bu sene biticek inş. Bu yaz 30 günlük staj yapmam gerek. Türk Telekom a başvursam hemen kabul ederler mi? Maltepe yakınlarında Türk Telekom var mı? Staj bittikten sonra da çalışma imkanım olur mu? Evet arkadaşlar bu soruların cevaplarını bekliyorum sizden şimdiden teşekkürler.

• Aynı dert bendede var ya elektronik okuyorum bende 10 hazirana kadar bulmam lazım mühendis lazım bide
  • türk telekomda staj yaptım..hiç araştırmadım direk yakınımdaki müdürlüğe gittim insan kaynakları müdürüyle görüştüm haftaya gel dedi tabii bazı evraklar istedi..transmisyon departmanın da stajımı tamamladım.ama ne yaptın diye sorarsan cevabım "hiç birşey olur"
    çalışma imkanına gelince sınavlarına girmen lazım diye biliyorum
  • çok rahat vala bende telekomda staj yaptim , babamda orda calisio tabi ondan hemen aldilar biraz torpil isliyo yani ,cok rahat yaptim vala oturuup kablolu tv izliyoduk aksama kadar , cay iciyoduk gezioduk sürtüyoduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrik79

türk telekomda staj yaptım..hiç araştırmadım direk yakınımdaki müdürlüğe gittim insan kaynakları müdürüyle görüştüm haftaya gel dedi tabii bazı evraklar istedi..transmisyon departmanın da stajımı tamamladım.ama ne yaptın diye sorarsan cevabım "hiç birşey olur"

O zaman gidip başvuruyım hemen acaba Maltepe yakınlarında felan var mıdır?

• EHM mezunuyum TT da staj yapmıştım. benim zamanımda şuanki maaş mevzuları yoktu ve başvuran hemen herkes kabul alırdı. ama bildiğim kadarıyla artık prosedür değişmiş, buyüzden nasıldır bilemem.

işe alım konusunda; TT özelleşme kapsamında 2007-08-09 da üç kez toplu işe alım yaptı. ama bildiğim kadarıyla artık toplu alım yapmıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

quote:

türk telekomda staj yaptım..hiç araştırmadım direk yakınımdaki müdürlüğe gittim insan kaynakları müdürüyle görüştüm haftaya gel dedi tabii bazı evraklar istedi..transmisyon departmanın da stajımı tamamladım.ama ne yaptın diye sorarsan cevabım "hiç birşey olur"

Küçükyalıda olabilir ama nerdedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 23 Mayıs 2011; 15:55:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

quote:

Sağol dostum araştırıyım hemen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

quote:

Sağol dostum araştırıyım hemen.

En yakın Kartalda var galiba.

ÇAVUŞOĞLU MH. YAKACIK CD.(ESKİ YAKACIK CD.) N:7 KARTAL

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/MusteriHizmetleri/TTHizmetNoktalari/

• adana yapmıştım o yüzden diğer yerleri bilemiyorum..
  • türk telekomda staj yapanlara ücret veriyorlar mı ?
  • Hiçbir şey öğrenemeyeceğiz bir staj olur arkadaşlar.
    Başka yere bakın.
    Yazın staj yapan üniversite öğrencileri para almaz,liseler alır.
  • Birkaç sene önce yaptım. Babam orada çalışırken.

Çok boş geçti bana bir bilgisayar verdiler. 20 gün bilgisayarda takıldım. Bu arada twitter,facebook hatta bazı forum siteleri blokluydu ben staj yaparken, hiç tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

çok rahat vala bende telekomda staj yaptim , babamda orda calisio tabi ondan hemen aldilar biraz torpil isliyo yani ,cok rahat yaptim vala oturuup kablolu tv izliyoduk aksama kadar , cay iciyoduk gezioduk sürtüyoduk :D

aynen katılıyorum. torpil istiyor staja kabul edilmek için. babam telekomda çalışıyordu inşaat emlak birimi müdürü araya girmesiyle oldu. ama staj çok rahattı tvbu nun ilk çıktığı zamanlara denk geldi stajım. akşama kadar klimalı odada hep discovery serisini izlerdik. bazen ttnet arızasına giderdik 4x4 ısuzularla, çok eğlenceli geçmişti. adamını ayarlayıp yapın derim. öğrenmek isterseniz çok şey öğrenebilirsiniz staj süresince.
  • tuvalete bile çıkamazsın ..... made in ırgat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stark1994

türk telekomda staj yapanlara ücret veriyorlar mı ?

Evet veriyorlar 300 tl flan olması lazım tam emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 27 Mayıs 2014; 23:18:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.