arkadaşlar son bir kaç gündür mütemadiyen bağlantım kopuyor.az önce swat oynarken yaşadığım kopma sabrımı taşırdı.buraya bayaa uzun bir yazı yazacaktım vazgeçtim çok sinirliyim.
arayıp küfür etmek istedim ama sabit telefonum da çalışmıyor.
acaba bende mi bir problem var. böyle kesilme problemleri yaşıyormusnunz sizde?
Konuyu yanlış yere açmışsın ama tt bu ne yapcaa belli olmuyo.Merak etme hep oluyo bunlar.. TTye
hocam , bendede aynı sorun vardı , modem ayarlarında PPPOE LLC olan ayarı PPPOE VXmux yaptım düzeldi , bir dene istersen
konu dışılık bir konuda konu dışına bulaşmak istemiyorum.modemin ayarları doğru 5 aydır aynı ayarlarla kullanıyorum zaten yüklenirken soruyor ve sonradan pek ayar seçeneği kalmıyor.bir haftadır ne download yapabiliyorum ne oyun oynayabiliyorum kotalı zaten işte bakın.
pc imde koruma olmadığı için sadece donanımhaber ekşisözlük ve pspturkey de dolanıyorum.aralık başından beri tek bir mp3 bile indirmedim.artık çıldırma noktasına geldim.en ucuz bağlantı 99 milyon bir öğrenci olarak ancak kotalı kullanıyorum ss ten görülebileceği üzere kotayı her ay 3 e katlıyorum.zaten verdikleri hız dünya standartlarına bakınca gülünç durumda.
düşünüyorumda yıl 2017
tr.türk af. mozambikli is.isveçli
tr: selam arkadaşlar bugun tam bir 1 mbps lik bağlantımız oldu çok hızlı bir internetimiz var ülkemizde bunu türk telekoma borçluyuz.
af:ne 1 mbps mi biz afrikada 756 tbps ile bağlanıyoruz:
tr:????
is:siz daha hala internete bağlanıyorsunuz bizim artık sıvı bilgisayarlarımız var bağlantıyı borular yardımı ile yapyoruz.herkesin bilgisayarında internet offline çalışıyor zaten.
tr+af
telefonunda çalişmiyorsa zaten bunun ne modem ayarlari ile nede modemle alakasi var muhtemelen ya eve gelen hat koptu yada splitter gitti istersen bikomşuna sor ve oturdugun yerdeki hat durumunu ogren
aynı sorun bizide deli etti 4 gün mü yoksa 5 günmü oldu tam bilemicem ama kafayı yedik evde üç bilgisayar var herkes birbirine bağrıyo düştükmü laaan diye ev acayip biri diyo lan düşmüşsün öteki hayır ben online nım valla bu iş böyle olmaz..çıldırmak üzereyiz..
bakalım arkadaşın dediğini uyguladık eğer olursa minnettar kalcaz ev halkı olarak