Bildirim
Türk Telekom Yeni Faturasız Hat 1 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Baska yerde yok mudur. Alirsak 4 ayda bir 10 20 lira yuklesek yeterli mi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
alıp gönderebilecek varmı
neden böyle şeyler istanbulda olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest_1999
alıp gönderebilecek varmı
neden böyle şeyler istanbulda olmaz
?? nufus bilgilerinizi forumdan herhangi al alıp gondereyim diyen birinemi gondereceksiniz ? -
İçeri girip sordunuz mu acaba ? Sonradan hat 41 TL içinde 40 TL yüklü demesin çakallar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi adına hat alıp size yollayacak birisi olacağını sanmıyorum
Büyük ihtimal 41 tl 40 tl içinde yüklü diyecekler sorsaydınız içeriye iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
İçeri girip sordunuz mu acaba ? Sonradan hat 41 TL içinde 40 TL yüklü demesin çakallar
Bende boyle firsat paylasmistim. Hat 5 tl diyordu. Meger 45 tl odeyip icinde 40 tl yuklu imis
quote:
%99 böyle hatta %100 böyledir. Adam yoksa 5 e satar 10 a satar 20 ye satar. Satarda satar -
quote:
Orijinalden alıntı: Carpocalypso
Kendi adına hat alıp size yollayacak birisi olacağını sanmıyorum
doğru ya
avrupada ciklet alır gibi kimlik ibraz etmeden kontörlü hat alabiliyorsunuz -
Benim evin orası ben bakar söylerim size
quote:
Orijinalden alıntı: ali222
quote:
Bende boyle firsat paylasmistim. Hat 5 tl diyordu. Meger 45 tl odeyip icinde 40 tl yuklu imis
Keçiören ftz avmde 5 tl yazmışlar sordum aynı dediğin gibi 45 TL öde 40 TL içinde dediler. Kendimi zor tuttum sövmemek için...
Telefon bayileri şerefsizlik yaparak insanları kandırıyorlar. İçeri giren kişi yalanı öğrenip küfrederek oradan ayrılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell faturasız hat bedava diyip fatura da hat ücretini taksit taksit alması yalanı ile aynı ne olacak işte namussuzlar! üstüne gidip adama diyorum ki bu nasıl ücretsiz oluyor o zaman ücretsiz işte diyor bi de pişmiş kelle gibi ağzının üstüne bir tane vurmamak için zor tuttum kendimi
Milletçe haram yemeye alışmışız. O yüzden burnunuz bktan çıkmıyor. Herkese sorsan 10 numara durust.Kul hakkı nedir kimsenin umrunda değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az kaldı sabredin soracağım
Osmangazi'deyim
varmı gidip alan 40+1 tezgahı mı yoksa ? -
Sanmıyorum o bölgede bu tür kampanyalar yapıyorlar Geçenlerde 10 TL kocaman yazmış hemen girdim dükkana bana 4 hat acil tarafından toplam 200 Tl dedi ney dedim amcama 40 Tl yüklü hatlar dedi içimden baya saydırdım ve her dükkanın önünden geçdiğimde yad ediyorum -
İçinde 40 lira 250dak 250sms bide net varmış toplam 42 lira ödeyip alıyorsun
40 lirayı duyunca dinlemedim
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
İçinde 40 lira 250dak 250sms bide net varmış toplam 42 lira ödeyip alıyorsun
40 lirayı duyunca dinlemedim
Bu neticeyi önceden tahmin eden arkadasları tebrik ederim
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat ücreti
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- türk telekom 40 gb sınırsız sosyal medya
- turkcell illere özel kampanya
- bimcell hediye internet kazanma
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X