Şimdi Ara

Türk Telekom ve reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce Türk Telekom'un Cem Yılmaz'lı çektiği reklam filmleri amacına ulaşıyor mu? Türk Telekom'u yoksa daha mı sempatik yapıyor?
    Yoksa Arap Telekom mu demeliydim
    Ben o reklam filmlerini izleyince Cem Yılmaz'dan da soğudum da, sizde de aynı etkiyi mi yaptı onu merak ettim

• Aynen @Salur hocam. Ben de o reklamlardan sonra Cem Yılmaz'dan soğudum ve artık televizyonda bir programda gördüğümde yaptığı espirilere falan gülmez oldum Acaba aldığı ücretin beğenmemesi mi, yoksa reklamların alelacele yapılmış olmasından mı kaynaklanıyor merak ediyorum.
  • bence amacına ulaşıyor.baksanıza burada bile konuşulabildiğine göre.Ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • Şimdi yeni evlenecek çiftler için kampanya yapmışlar, dect telefon bilmem kaç tane beleş sms filan..
    Sanıyorum ve benim çevremden de gördüğüm artık kimse evine sabit hat bağlatmıyor. Cep telefonu yeter diyor. Sabit telefonun sabit ücretine vereceğim paraya kablolu tv alırım ya da digiturk filan alırım diye düşünüyorlar, mantıksız da değil hani
  • cem yılmaz kariyerinin en kötü en zevksiz hiç komik olmayan reklamlarını yapmış bencede
  • evet aslında cem yılmaz daha iyi espri yapabilir
  • Ona da pek inandırıcı gelmemiş olacak ki kendini pek verememiş reklama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Youtube Paketleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence çok kaliteli..

Evde ev telefonu kullanılır sözün kafamıza kazıdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Bence çok kaliteli..

sanki o deyince öle oluo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

cem yılmaz kariyerinin en kötü en zevksiz hiç komik olmayan reklamlarını yapmış bencede

aynen katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Bence çok kaliteli..

Ben evde hala cep telefonu kullanıyorum, çünkü daha ucuza geliyor
  • Cem yılmazı gülerek izlerdim, şimdi ise..... Reklam tamamen yalan ve aldatmaca üzerine kurulu, Telekom nerede ve nasıl cep telefonundan daha ucuz, buna kim inanır? Kadir inanır... (konu cem yılmaz olunca espiri yaptım güya, ama telekom reklamındaki espiriler kadar soguk oldu degilmi?)
  • Burhan Altıntop esprileri daha güzel kalıyor artık..
  • Abi bu türk telekom u satanlar bu günleri hiç mi düşünmediler, yok mu bir babayiğit girsin şu pazara da biz de ona destek verelim.
  • sen telekom gıbı onemlı bı kurumu satarsan boyle olur allahın arapları telekomu aldıkları paratı bızlere attıkları kazıklarla 3 sene içinde bedavaya getırıyor yani telekomu bedava almıs oluyor
  • Araplara satılmadan evvelki halinide biliyoruz. Bundan 3 kat daha pahalıydı...

quote:

Orjinalden alıntı: pasha24

sen telekom gıbı onemlı bı kurumu satarsan boyle olur allahın arapları telekomu aldıkları paratı bızlere attıkları kazıklarla 3 sene içinde bedavaya getırıyor yani telekomu bedava almıs oluyor
  • Konu hortlamıs ama hadi bende yazim bişiler

Tek kelimeyle BERBAT konuyu acan arkadasın da dedigi gbi cem yılmazdan da sogudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ER_JaNN:. -- 12 Temmuz 2007; 5:01:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Ona da pek inandırıcı gelmemiş olacak ki kendini pek verememiş reklama

bence de hocam.
    cem yılmaz a hiç yakışmayan espiriler.
  • ben daha iyi espriler yapardım yaw. keşke o kadar parayı bana verselerdi.
  • O para sabit hatlar üzerinden verilen faturalara (hem sabit ücret hem konuşma) karşı hiçbirşey arkadaşlar. Telekomun bu reklamlara girişmesinin sebebi cep telefonlarının gün geçtikçe çok çok daha ucuza konuşabilmeyi sağlamaları. Tabiiki sehpamda cep telefonu ile otururum evde, 5 dakikasına hangi sabit hat tarifesi 1.8ykr ödetip bırakıyor??? Şu an sehpamda 2 tane cep telefonu ve boşta birde sim kartı var. 3. telefonda yolda, çünkü cep telefonları kesinlikle daha uygun. İnsanlar bunu görmeden gözlerini boyamaya çalışıyorlar. Başarıyorlarmı evet çünkü televizyonda ne görsek atlayan bir toplumuz kabul edin. İnsanlarımız televizyon olmadan bir fikir üretebilse bunlar olmazdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.