Bildirim
Türk Telekom upload hızları yükseldi mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mayıs başından bu yana yükselmişti...
https://www.speedtest.net/result/9593876633.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 12 Haziran 2020; 15:27:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu arada 107 mbps nasıl geliyor öyle bizde maksimum 95-96 mbps geliyor 100 mbps pakette..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Ethernet Kablosundan Herzaman paketin üstünü verir FTTH Sistemi Varsa Tabiki Wifide Ama Ya Tam veriyor yada en fazla 1 mb oynuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler haberim yoktu, belli bir süreliğine mi pekiquote:
Orijinalden alıntı: habib_723
Mayıs başından bu yana yükselmişti...
https://www.speedtest.net/result/9593876633.png
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdilik 30 haziran sonuna kadar bu şekilde devam edilecek denilmiş... Temennimiz daha yüksek uploadların süresiz bir şekilde tanımlanması... Umarım 30 haziran sonrasında da bu şekilde (temenni daha yüksek hızda) devam edilir.
Bendeki FTTB/eth(Gpon) diye geçiyor. Kabloluda da 95-96-97 mbps alınıyor geçenlerde test etmiştim... Şuanda 50 mbps kullanıyorum 48-49 mbps alıyorum wifi de 5ghz frekansında...
Gpon Daireye Kadar Olan FTTH Sisteme Deniliyor Hocam Sizinkisi Binaya Kadar Daireyede Cat6yla Dagıtılıyor Oyüzden Biraz Kayıp Oluyor Ama FTTH de kayıp olmaz hep üstü çıkar test ederkende 800den başlar pakete göre düşerek sabitlenir hız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X