Şimdi Ara

Turk Telekom'un sistemleri Allah'a emanet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2026 Haziran tarihinde yazıyorum, evet halâ Allah'a emanet durumda. Müşteri temsilcileri bile sövüyor, hattâ hayali yanılgılara düşüyorlar evraklara ulaşamayınca. Sistemsel belge/evrak/bilgi saklama zaten tam Allah'a emanet durumda. Bir talebiniz olunca MH bile ya hata ile karşılaşıyor ya da siz Online İşlemler'de. Rezillik devam ediyor.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Müşteri hizmetleri çalışanları bilgisiz, btk şikayet merkezinde cevap yazanlar bilgisiz. Bayramdan önce bir yakınımın numarasını taşımak istedik Bayram boyunca her seferinde iptal oldu taşıma başvurusu. 1 Haziran pazartesi günü başvuru kabul edildi bugün geçiş olacak. Bayramda türk Telekom sitesine gireyim bir bakayım dedim internet altyapısı sorgulama ekranı dahi çalışmıyordu. İşini düzgün yapan kalifiyeli kimse kalmamış herkes günü kurtarmaya çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam merhaba. Başvurum sonuçlandı. Firma savunma göndermedi. Talebim kabul edildi. Bundan sonraki süreçte ne olacak? Parayı iade etmezlerse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Karar size tebliğ edildiyse firma için genelde 15 gün içinde ödeme ya da karara itiraz süreci başlar. Hakem heyeti kararı kesinleşmesine rağmen ödeme yapmazlarsa ilamlı icra takibi başlatabilirsiniz yani direkt icraya koyma hakkınız var. Önce kararı ve tebliğ belgesini saklayın ödeme gelmezse noterden ihtar da çekilebilir. Kararın hangi kurumdan çıktığını paylaşırsanız daha net bakabliriz hukuki destek de verebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tebligat formu gelmesi gerekiyor sanırım adrese, karar yeni çıktığı için henüz gelmedi. Bana tebliğ edildikten sonra 15 gün içinde ödeme yapmazlarsa ilamlı icraya koyayım. Bunun için icra dairesine gidip form mu dolduracağım?

Evet icra dairesine gidip ilamlı icra takibi başlatıyorsunuz ama elinizde hakem heyeti kararı + size ve firmaya tebliğ edildiğini gösteren belge olmalı. Dilekçe veya takip talebi formu dolduruluyor, karar ekleniyor ve alacak kalemi yazılıyor. Firma 15 gün içinde ödeme yapmazsa haciz aşamasına da geçilebilir. Tebligat gelmeden işlem yapmayın çünkü süre tebliğle başlar, geldikten sonra birlikte bakabiliriz hukuki destek verebilirim

Hocam bu arada tebligat 24 haziranda gelmiş. Babam almış yalnız. Ben başka bir şehirdeyim şu an. Firmaya ne zaman tebliğ edildi onu bilmiyorum. Babam ilamlı icraya koyabilir mi benim yerime?

Bir de müşteri hizmetlerini arayıp söylesem faydası olur mu? İcra ile uğraşmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 30 Haziran 2026; 10:8:44 >

Babanız sizin adınıza icra takibi başlatamaz, vekaletname gerekir avukata vekalet verirseniz şehir dışında olmanız sorun olmaz. Tebligatı babanız aldıysa size yapılmış sayılabilir ama firmanın tebliğ tarihini e devlet/UYAP veya hakem heyetinden öğrenmek lazım çünkü 15 günlük süre onlar için de tebliğle başlar. Müşteri hizmetlerini aramak denenebilir ama çoğu zaman kayıt açmaktan öteye gitmez, yazılı başvuru yapıp karar no ile ödeme isteyin daha sağlıklı. Ödeme olmazsa ilamlı icra yolu zaten elinizde. Hukuki destek verebilirim.

Hocam firmaya yazılı başvuru yapıp ödeme istemek angarya iş olmaz mı? Tebliğ edildiyse ki edilmiş olması lazım şimdiye kadar, firma merkezi beşiktaşta çünkü, onların arayıp bilgi vermesi lazımdı. Ama ben onlara tebliğ edilip edilmediğini hangi sekmeden göreceğim onu bulamadım.

Angarya gibi dursa da yazılı başvuru sonradan delil açısından işe yarar hocam o yüzden tamamen gereksiz değil. Firmaya tebliğ tarihini e-Devlet içindeki Tüketici Hakem Heyeti başvuru detaylarından ya da doğrudan ilgili hakem heyetini arayarak öğrenebilirsiniz, UYAP vatandaşta da bazen görünür. Firma sizi aramak zorunda değil maalesef bu yüzden kendiniz teyit etmeniz daha sağlıklı olur, süre dolmuşsa icraya geçilir net. İsterseniz ekran görüntüsüyle bakabliriz hukuki destek de verebilirim

Sağolun hocam çok destek oldunuz şimdiden. Firma aradı iade girişinizi yaptım dedi. Bir başvurum daha vardı ondan da bahsetmiştim size onun sonuçlanmasını bekliyorum

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.