Şimdi Ara

Türk Telekom'un mobil internet bağlantısı çöktü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Turkcell pahalı,ama verdiği servis kalitesi sorunsuz.

Pahalı sözcüğü çok hafif kalıyor. Turkcell kazıktır.

23 liraya 500 dakika, 2GB internet, 1000SMS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

vatandasin devlete hizmeti degil, devletin vatandasa hizmetidir. malesef bizde oteden beri gelen memur zihni, ben cok bilirim edasi bu temeli bile sorgulatiyor.

devlet, hicbir kar getiren isletmeyi yonetmemesi gerekir, cunku hem temel gorevi degil, hem verimlilik acisindan halkin temel isteklerine cevap veremez.

Turk Telekomun ben gecmisini iyi bilirim turgut ozal zamaninda 20 milyar dolara ozellestirme olacakken, o zamanin Mumtaz Soysallari yani SHP`si karsi cikmisti, 10 sene sonra 2-3 milyar dolara ozellestirildi. ama harbiden o zamanin degeri oydu. yani devletci kesim yuzunden halk 17 milyar dolardan oldu, hatirlarmisiz 10 milyar dolar IMF1den borc almak icin tum anahtarlari ve gururumuzu vermistik....

Bugun onunuzde alternatif var, ben TTnet hizmetinden memmun degilim, bir diger baska firma ile anlastim. eskiden 70lerin motor teknolojisini kullanip 85 model doganlari size satan zihniyeti hemen unuttunuz, baska bir alternatifinizde yoktu.

bugun denetleme diyorsunuz elbette ozel sektor denetlencek ama durum suki denetleyen zaten devlet memuru olmak zorunda, buda bircok ucu acik durumlari bizim onumuzu getiriyor.

bircok yanlis var, acayip artan hatta olmamasi gereken OTV... harclar.... kacak elektrik bedelinin bize odetilmesi.... internetimize gelen nereleri gezebilicegimiz adina kisitlamalar... yaptigimiz kontratlarin hukuk olarak degeri olmamasindan vesayire..bunlara yonelin arkadaslar...

• turkcell den TT ye geçicektim bu haberden sonra vazgeçtim.TT baya hızlanmıştı ama virajları alalamamış.

Orijinalden alıntı: Yağsız Makarna

quote:

quote:

Fena değilmiş, hangi paket/tarife o? 500 dk'nın tamamı her yöne mi? Sen muhtemelen sıcak bir fırsat yakalamışsındır. Turkcell en pahalı operatör ve ortalama tarifelerinin kazık olduğunu düşünüyorum. İlk akıllı telefonuma geçtiğim anda Turkcell'le ilişiğimi sırf bu yüzden kesmiştim.

Vodafone 19 TL 600 dk her yöne, 3 GB internet, 1000 SMS

• çökme değil o, sansür denemesi yapılıyor.

quote:

quote:

quote:

Fena değilmiş, hangi paket/tarife o? 500 dk'nın tamamı her yöne mi? Sen muhtemelen sıcak bir fırsat yakalamışsındır. Turkcell en pahalı operatör ve ortalama tarifelerinin kazık olduğunu düşünüyorum. İlk akıllı telefonuma geçtiğim anda Turkcell'le ilişiğimi sırf bu yüzden kesmiştim.

Hocam size katılıyorum. Çoğu tarifesi gerçekten pahalı. Sanırım ismi Yıldız 2GB paketi

Geçen sene bilgi almak için turckcell e uğradım, bana bu paketleri saydılar, 3-5 defa tekrarlattım çünkü biliyorum turkcell pahalıdır bu pakette kesin birşeyler eksik internet hızını düşük mü tutuyorlar falan diye içimden de geçiriyorum, sonra yeni hat almam gerekiyormuş hattım başka aile büyüğümüzün üzerine olduğu için değiştirmeyi zaten düşünüyordum, iyi o zaman dedim. internet ve ses kalitesi konusunda gerçekten artış oldu. Ara ara daha büyük paket fırsatları da sunuyorlar ama bana bu paket fazlasıyla yetiyor, öğrenciyim. İnternet hızında da bir kesim söz konusu değil, 4.5 G cayır cayır

• Hala daha telekomun özelleştirilmesi hakkında bilgisi olmayanların yorumları en üst sırada. Amma cahil var forumda.

Telekom satılmadı, sadece %51 hissesi ogere 15 yıllığına kiralandı. Sözleşme süresi bitince kim iyi fiyat verirse o işletmeyi devir alacak. Bu yapılırken türksat gibi bölümler telekomdan ayrıldı devlette kaldı.

Geri hisse hazineye ait hazinede bir kısmını borsaya açtı. Hazine şirket 10 lira kazandıysa kardan payına düşeni alıyor. Şirket kardan vergisini maliyeye tıkır ödüyor yine devlet kazanıyor.

Devlette iken 128 kbps hız alamıyordunuz ne tez unuttunuz, bizde herkes yandaşını devlete yerleştirme kafasında olduğu için devlet kurumları yıllarca zarar etti gelen yedi giden yedi borcu bizim cebimizden çıktı çıkıyor.

Şuanda 3 operatör olmasa sen 20 liraya 1000 dk 1000 sms 4 gb net tarifesini rüyanda görürdün. Hiç unutmam 2002 üniversitedeyim güya turkcell hatlı telefon var ama konuşmaya korkuyoruz fatura gelirse neder nasıl öderiz diye. Bir iki dakka görüşme yaptım cesaret 15 tl fatura geldi pederden bir ton fırça yediğimi bilirim.

Sizin gibi doğrudan nimete konan 15-20 yaş arası çoluk çocuk burda ayaza sallarsınız tabii. Sizi 1 hafta suriyeye göndermek lazım elinizdekinin kıymetini öğrenirsiniz vallahi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam size katılıyorum. Çoğu tarifesi gerçekten pahalı. Sanırım ismi Yıldız 2GB paketi

Geçen sene bilgi almak için turckcell e uğradım, bana bu paketleri saydılar, 3-5 defa tekrarlattım çünkü biliyorum turkcell pahalıdır bu pakette kesin birşeyler eksik internet hızını düşük mü tutuyorlar falan diye içimden de geçiriyorum, sonra yeni hat almam gerekiyormuş hattım başka aile büyüğümüzün üzerine olduğu için değiştirmeyi zaten düşünüyordum, iyi o zaman dedim. internet ve ses kalitesi konusunda gerçekten artış oldu. Ara ara daha büyük paket fırsatları da sunuyorlar ama bana bu paket fazlasıyla yetiyor, öğrenciyim. İnternet hızında da bir kesim söz konusu değil, 4.5 G cayır cayır

Tamam işte, dediğim gibi. Turkcell kazıkçılığından dolayı kaybettiği birçok müşterisini yine böyle kampanyalar yaparak kapmaya çalışıyor. Sen sıcak fırsata denk gelmişsin. Yoksa Turkcell kazıklamayı bilir. Sıcak fırsatı bile diğer operatörünün verdiklerinden daha düşük ve daha pahalı düşün yani. Herkes çıkarına bakar. Turkcell çıkarına bakıyorsa ben de diğer insanlar gibi çıkarıma bakıyorum.

500 dakika da her yöne mi acaba dedim. Ben hatırlıyorum. Bunlar 500 dakika her yöne olayını bir ara şöyle yapmışlardı. 250 dk Turkcell'ler içinde diğer 250 dk her yöne. Böyle salak saçma işler. Çok konuşan biri değilim ancak velev ki az-çok konuşuyorum diyelim. Napıcam tek tek konuştuğum operatörlere harcadığım dakikaların muhasebesini mi tutacağım? Turkcell'e kesenin ağzını açmadığın sürece adama muhasebe yaptırır. O yüzden Turkcell'e kılım. Türk Telekom'a da ayrıca kılım gerçi.

• 750 dk hy

1000 sms

5gb

Hazır kart

35tl

Turkcell

Nesi pahalı?

• O gun beni fitik ettiler. Askerlik sonucumu ogrencektim 10:30 da aciklanacakti. O kadar heyecanla bekledigim seydi 10 da bi gitti internet(Avea) 12:30 a kadar gelmedi. Telefonu kiracaktim az daha. Gittim internetcafeden baktim? Deli ettiler beni.

Malatya cikti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Catology

DH, citizeni TT mobil bölümüne staja mı yolladı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

21 yuzyilda halen ozellestirmenin yanlis, devletin isletmecilik yapmasini savunan cahil bir kesim halen varmi?

bide cahil diyor ya
    elektrik özelleştirildir 1 ay boyunca her gün elektrik gitti AMD!
    daha fazla bir şey yazmaya gerek yok aklıllı insan neyin ne olduğunu araştırır bilir
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.