Şimdi Ara

Türk Telekom'un mobil internet bağlantısı çöktü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

21 yuzyilda halen ozellestirmenin yanlis, devletin isletmecilik yapmasini savunan cahil bir kesim halen varmi?

ohooo hoşgeldin kardeş, o dediklerinin yarısından fazlası burda yazıyor.
  • şunu insanlar ne zaman anlayacak acaba?neden anlamamakta bu kadar ısrarcılar.olmuyorsa,anlayamıyorlarsa sorun yok herkes aynı olacak diye birşey yok.ama bilerek anlamamazlıktan geliniyorsa burada kasıt var.
    türk telekom satılmadı en büyük blok hisse 21 yıllığına öger grubuna verildi.21 yıl dolunca ki yarısı bitti sayılır,gerek görülürse tekrar ihale açılıp tekrar özelleştirme yapılacak.gerekli görülmezse devletin bir işletmesi olmaya devam edecek.şu an kötü bir özelleştirme örneği var daha iyi şartlarda olabilirdi bu doğru evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Ocak 2017; 22:3:2 >

• geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şirket milli kaynakları yurt dışına kaçırıyor, derhal millileştirilmeli. Özelleştirilmeseydi, sadece kendi karı ile artı satılacak olan hurda bakır ile bütçeden tek kuruş harcanmadan tüm altyapı fibere dönüştürebilirdi. Maalesef altyapıya harcanması gereken para yurt dışına çıkarılıyor, hurda bakırdan elde edilen para cebe atılıyor devlette "kardeşim sen ne yapıyorsun, bu ne biçim altyapı, ne biçim hizmet, git önce yatırım yap altyapıyı yenile" demiyor. Bu şirketi alanlar özelleştirme ücreti için hala ceplerinden tek kuruş ödemediler. Özelleştirme ücretini ödemek için yurt içinden borç alıp kardan ödemeye çalışıyorlar ama onu da ödemeyip yurt dışına kaçırıyorlar. Her yönden zarar. Bu özelleştirme bu ülkeye atılan gelmiş geçmiş en büyük kazıktır.

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

şunu insanlar ne zaman anlayacak acaba?neden anlamamakta bu kadar ısrarcılar.olmuyorsa,anlayamıyorlarsa sorun yok herkes aynı olacak diye birşey yok.ama bilerek anlamamazlıktan geliniyorsa burada kasıt var.
    türk telekom satılmadı en büyük blok hisse 21 yıllığına öger grubuna verildi.21 yıl dolunca ki yarısı bitti sayılır,gerek görülürse tekrar ihale açılıp tekrar özelleştirme yapılacak.gerekli görülmezse devletin bir işletmesi olmaya devam edecek.şu an kötü bir özelleştirme örneği var daha iyi şartlarda olabilirdi bu doğru evet.

Altyapıdaki bakırı satıp daha ucuz olan fiberi döşüyorlar aradaki farkı da cebe atıyorlar. Kira sözleşmesinde altyapı devlete aittir diyor ancak kira süresi bitince bu fibere dönüştürdükleri yerleri "biz yaptık bize ait" diye tahkime götürmeyi ve giderayak bir tekme daha atmayı düşündüklerini duydum. Maalesef bu işten zararımız çok büyük olacak. Maddi zarar bir yana ülke olarak bilişim alanında dünyanın çok gerisinde kaldık, her geçen gün de daha geriye gidiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

21 yuzyilda halen ozellestirmenin yanlis, devletin isletmecilik yapmasini savunan cahil bir kesim halen varmi?

özelleştirmeye kimse karşı değil. ülkenin stratejik kurumlarının yabancılarının eline bırakılmasına karşı. altyapı kontrolü sende olur, özel sektöre yürü dersin.

sıfırdan yatırımların yap-işlet-devret modeliyle yapılması çok başarılı. devlet 5 kuruş harcamadan yatırım-hizmet sağlıyor. örneğin 3. havalimanı. ama dediğim gibi var olan kritik kurumlarda denetim olmalı, hazır yapılmış işi teslim etmemeli.

türk telekom hiç satılmasa, 5-6 sene gene yaptığı yatırımları yapıp kalan karını devlete aktarsa zaten özelleştireden gelen para çıkmış oluyor. peki ondan sonraki seneler tüm gelirleriyle altyapı yapsaydı şu anki durumu nasıl olurdu acaba ?

en kötü siyasi yönetim bile askeri yönetimden(darbe) iyidir diye bir laf var. türk telekomdada olay bu şekilde.

edit: bak bu sonradan aklıma geldi, bir gazeteci yazarın bloğunda okumuştum; birkaç sene oldu sanırım. yanlış hatırlamıyorsam Ankara da yeni yapılmış bir telekom binasına arama yapıyorlar. binayı incelediklerinde binlerce server takibi yapılamıyacak şekilde kurulmuş. son teknolojiyle donatılmış, işlemler uzaktan-ülke dışından yönetiliyor. yazarda büyük ihtimalle burası cia in ortoduğu merkez üssü demişti. bizimkiler binadaki karmaşık yapıyı çözemeyince binayı olduğu gibi gömmüşler. şimdi bakındım ama bulamadım nette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 20 Ocak 2017; 23:15:59 >

• turk telekom hemen devletleştırılmeli,özelleştırılmeden önce 100 kat daha iyi idi.
    öernek :çeşme ılıcada guzel bir binaları vardı. yeteri kadar personel,şef, mudur yardımcısı, ve müdürü vardı.hizmet kalitesi ço ıyı idi.
    ya sonraları çeşme-alaçatıda 50-75 m2 olan bir yere taşınmışlar,abnone personeli 2 kişi,bazen biri var bazen yok,teknık perdonel çok az iş yukunden kimi hasta kimi isteyerek çalışmıyor, yetkili amir yok,sordugumuz da müdürlük urla ilçesinde diyorlar.her gelen kavga ederek ayrılıyor.bir telefon arızasının 40-45 gunde giderilemediği söyleniyor.(kulaklarıma duydum)
    fiber abonesi olmak çok zor, abone olsan interneti aktif hale getirecekpersonelle her gün kavga, hemen sitemizin yanında ikamet eden bir bayan, bize fiber ne zaman gelecek dedi,teknık personel japonya ya kart siparişi verdık 2-3 sonra gelir dedi.kadın çıldırdı.bu site turkiyenın en batısı sakız adasına(yunanıstan) karşı.
    yani hizmet sıfırın altında, telekom yeterli yatırım yapmamaktadır, reklamlarda avrupayı baştan aşağı fiber döşedik diyorler.ayıptır günahtır.Turkiyenın en batısına döşeyememişin fiberi.
    nedirbu rezillik.
    abonelik iptalitalep edersin, 1 hafta sonra onay mesajı gelecek diyorler,neden başvuru gunu iptal etmiyorsun.
    yanı telekom bana göre bitik,telekomun politikası, az personel çalıştırıp,personeleçok iş yükleyip,az yatırımyapıp çok KAR etemek.

• Bugun ayni sorunu bende yasadim bi sure mobil veriden nete baglanamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 21 Ocak 2017; 1:11:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arada sırada Konya da da gidip geliyordu ama şuan ankara'ya geldim burada iyi...

• avrupa da telekom şirketlerinin çoğu özel

british olsun deutche telekom olsun

ikincisi hukuka aykırı bir birleşme söz konusu değil

zaten bir birleşme söz konusu değil

avea ile ttnet turk telekom un grup şirketleriydi yıllardan beri

sadece isim değişikliği oldu.

özelleştirme yapılması kesinlikle gerekliydi.

ama gelip üç kuruşun hesabını yapan lübnanlı hariri ailesine verilmesi çok büyük bir hataydı.

özelleştirilirken de her sene yatırım mecburiyeti getirilmesi

alt yapının paylaştırılmamı gibi maddeler hep havada kaldı.

şu an onun sancısını çekiyoruz. Çünkü bir yolda Türk Telekom'un kanalı varken alt yapısı varken diğer sağlayıcılar aynı yolu bir daha kazmak zorunda kalıyorlar. Çünkü Türk Telekom bu kanalları kullandırttırtmıyor. Devlet de bir şey diyemiyor.

ikinci olarak ülke çok büyük. Nufus çok fazla. Alan çok. Türk Telekom da denetleme mekanızması doğru düzgün çalışmıyor. Çalışanların müşteri umrunda değil. O yüzden Turk Telekom özelleştirilirken 7 bölgeye ayrılıp o şekilde bir özelleştirme de yapılabilirdi.

• bilgisayardan faturasiz tcell 'in en ucuz VINN paketi 8GB - 49TL - 1aylik insaf/almayin
    YURUTME YETKİSİNİN MECLİSTEN ALINARAK TEK BİR KİŞİYE VERİLMESİNE HAYIR !!!
  • kedidir, kedi ! :)

geyiktir, geyik ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 21 Ocak 2017; 10:30:10 >

* TCL 11.1 (4GBRamDiskDriver)
  • Degilim ama orada ikamet ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün en ihtiyacım olduğu anda internete giremedim. sorun telefondandır diye 2-3 kez kapatıp açtım, defalarca uçak modunu denedim, sim kartı çıkarıp taktım. sonuç; türk telekom'un genel sorunuymuş. zaten evimde az çekiyor diye sinir oluyordum, arkadaşlar ss atınca şebekelerine bakıyorum full, benim ise hep 3'te.

üzgünüm türk telekom ucuzsun diye rezalet yaşamak zorunda değilim. en kısa zamanda bekle beni turkcell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    öyle birşey yapamazlar taşınmaz dahil herşey devletin sadece kiracı bunlar.sözleşmede herşey belli kimin ne hakkı olduğu yazılı.kiraya verdiğin evde kiracının bu alçıpanı ben yaptım bu ev benim demesi gibi birşey senin dediğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 21 Ocak 2017; 14:21:46 >

Orijinalden alıntı: SEO-Uzmanı

kedidir, kedi ! :)

geyiktir, geyik ! :)

hic birisi değil.

@kadirirdem

Orijinalden alıntı: ozbey08

Turkcell pahalı,ama verdiği servis kalitesi sorunsuz.

Pahalı sözcüğü çok hafif kalıyor. Turkcell kazıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.