Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bastibacak

Arkadaslar telefonumda hücresel veri kapalı iken ve internet paketim yokken telefona arada bir bildirim geliyor ve bikaç KB lik internet kullandıgım yazıyor sürekli kontör gidiyor neden olabilir acaba

bende tam bunu söleyecektim aynısı bendede var arada 1 tl bakiye düşüyo.sanırım bir sorun.6.0 a güncellenirse bu sorun kalkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnopyzZ

Telefon bendee 3 aydır var.Allaha şükürler olsun 3 aydır dediklerinizden hiçbiriyle karşılaşmadım.Herşey tıkır tıkır çalışıyor.Tek sorunum asphaltta kasıyo oda neden anlamıyorum ondan başak hiçbir sıkıntım yok.Söylediğiniz sorunların hiçbiri yok bende.Herşey sapasağlam.Teknoloji şans işi derler ya.Sizede bozuk olanlar denk gelmiş heralde.Ayrıca bayada memnunum.Ha tek sinirimi bozan şey kendi launcherini ben seviyorum ama deli önbellek alıyo sürekli önbellek temizletiyorum

siz son sürüme güncelledinizmi telefon hakkında yazan kısımda derleme numaranız 1.04 mü yoksa 1.10 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

quote:

Telefon bendee 3 aydır var.Allaha şükürler olsun 3 aydır dediklerinizden hiçbiriyle karşılaşmadım.Herşey tıkır tıkır çalışıyor.Tek sorunum asphaltta kasıyo oda neden anlamıyorum ondan başak hiçbir sıkıntım yok.Söylediğiniz sorunların hiçbiri yok bende.Herşey sapasağlam.Teknoloji şans işi derler ya.Sizede bozuk olanlar denk gelmiş heralde.Ayrıca bayada memnunum.Ha tek sinirimi bozan şey kendi launcherini ben seviyorum ama deli önbellek alıyo sürekli önbellek temizletiyorum

siz son sürüme güncelledinizmi telefon hakkında yazan kısımda derleme numaranız 1.04 mü yoksa 1.10 mu?

Alıntıları Göster
    Benim 1.04 yazıyor güncellemelimiyim yoksa bu sürümde mi kalsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastibacak -- 23 Nisan 2016; 2:45:06 >

• benim sürüm numaram 1.04.Ama bana güncelleme hiç gelmedi.SAdece ilk aldığımda bi güncelleme geldi ondan sonra birde launcherı güncelledim sonra güncelleme gelmedi telefona.
  • http://www.elephone.hk/P6000-Pro-2gb.html
    Biraz geç cevapladım ama kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eozenir kullanıcısına yanıt
    Şarjdayken tt175 yazan açılış ekranında takılı kaldı hiçbir şekilde kapatıp açamadım telefonu o yüzden göndermiştim. Servise orijinal kutusuyla göndermiştim yeni telefonu benim kutuyla geri göndermişler ama kutu üzerine yeni imei numaralarını içeren barkodları yapıştırmışlardı. İçine de servis ile yetkili distribütör arasındaki değişim sözleşmesinin bir kopyasını eklemişlerdi

• serocan39 S kullanıcısına yanıt
    Resmini ekledim arkadaşım parmak izi okuyucu çalışmıyor ancak batarya performans arttı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Türk Telekom TT175 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: gogar

Şarjdayken tt175 yazan açılış ekranında takılı kaldı hiçbir şekilde kapatıp açamadım telefonu o yüzden göndermiştim. Servise orijinal kutusuyla göndermiştim yeni telefonu benim kutuyla geri göndermişler ama kutu üzerine yeni imei numaralarını içeren barkodları yapıştırmışlardı. İçine de servis ile yetkili distribütör arasındaki değişim sözleşmesinin bir kopyasını eklemişlerdi

anladım teşekkürler bilgilendirme için. güle güle kullanın yeni cihazınızı
  • quote:

o sürümde kalsın.sakın güncellemeyin.zaten yazılım güncelleme kısmında güncelleme kontrol et diyince güncelleme gözükmemesi lazım.sorunlu güncellemeyi geri çektiler çünkü.bende gözükmüyo
    ama siz kontrol et diyince 150 mb lik bi güncelleme dosyası var diyomu hala?
  • quote:

benim sürüm numaram 1.04.Ama bana güncelleme hiç gelmedi.SAdece ilk aldığımda bi güncelleme geldi ondan sonra birde launcherı güncelledim sonra güncelleme gelmedi telefona.

ilk aldığınızda nasıl bir güncelleme geldi.tam onu anlayamadım.evet tt launcheride güncelledim bende 1.0.3 oldu son sürüm
  • quote:

Resmini ekledim arkadaşım parmak izi okuyucu çalışmıyor ancak batarya performans arttı

Sistemi tam olarak nasıl kurdunuz acaba bununla ilgili bir anlatım yapar mısınız?

• quote:

quote:

o sürümde kalsın.sakın güncellemeyin.zaten yazılım güncelleme kısmında güncelleme kontrol et diyince güncelleme gözükmemesi lazım.sorunlu güncellemeyi geri çektiler çünkü.bende gözükmüyo
    ama siz kontrol et diyince 150 mb lik bi güncelleme dosyası var diyomu hala?

Baktım şimdi gözükmüyor, zaten güncel diyor.
  • arkadaşlar telekom çalışanıyım şirket bu cihazı bize iş için kullanmak üzere dağıtacak cihazlarda kronik problem mi var acaba ? en sorunsuz sürüm ve seri hangileri verdiklerinde kontrol ederim olmazsa bilgi verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 25 Nisan 2016; 19:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

arkadaşlar telekom çalışanıyım şirket bu cihazı bize iş için kullanmak üzere dağıtacak cihazlarda kronik problem mi var acaba ? en sorunsuz sürüm ve seri hangileri verdiklerinde kontrol ederim olmazsa bilgi verebilirmisiniz

alında cihazlarda çok sıkıntı yok ancak verilen son güncelleme sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipdiri

quote:

arkadaşlar telekom çalışanıyım şirket bu cihazı bize iş için kullanmak üzere dağıtacak cihazlarda kronik problem mi var acaba ? en sorunsuz sürüm ve seri hangileri verdiklerinde kontrol ederim olmazsa bilgi verebilirmisiniz

peki sürüm ne ise güncelleme yapmıyayım ? hangi sürüm stabil çalışıyor
  • quote:

quote:

quote:

sanırım güncellemeyi geri çekmişler.1.04 te sorun yok. sorunlu 1.10 du sanırım diğer sayfalarda yazılı.tt de çalışıyosan android 6.0 ne zaman gelecekmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanırım güncellemeyi geri çekmişler.1.04 te sorun yok. sorunlu 1.10 du sanırım diğer sayfalarda yazılı.tt de çalışıyosan android 6.0 ne zaman gelecekmiş

ben tivibu ekibiyim hocam normal saha ekiplerinden müdürlükte vs değilim yani

• quote:

quote:

anladım teşekkürler bilgilendirme için. güle güle kullanın yeni cihazınızı

Teşekkür ederim
    İnşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

quote:

Sistemi tam olarak nasıl kurdunuz acaba bununla ilgili bir anlatım yapar mısınız?

Arkadaşım Elephone kendi sitesinden p6000 modeline ait 5.1 sürümünün official olanını indirdim ve flash tool programıyla yükledim. Riskli bir şey olduğunu biliyorsundur eminim ama benim gibi risk alayım diyorsan tavsiye ederim

• Karşı tarafa sesi az giden var mı arkadaşlar, bu sorunu yaşayıp ta çözen varsa cevap yazarsa memnun olurum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.