Şimdi Ara

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
18
Favori
295.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta haftalık 5gb
    Bu hafta haftalık gece 10GB .

• Haftalık gece 10 gb geldi
    Saat kaç kaç arası geçerli bu paket?

• SzolnoK kullanıcısına yanıt
    00:00-06:00 arasında geçerli hocam

• Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

Konuştukça dak veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Haftalık gece 10 gb geldi
    Saat kaç kaç arası geçerli bu paket?
    Bu hafta herkese 1 haftalık 10 GB vermiş galiba. Bana da az önce gece 00:00 - 06:00 geçerli 1 haftalık 10 GB çıktı.
    Bunu alıp Turkcell ayda 40 GB hediye veriyor diyenin gözüne sokacaksın. Kısıtlı verilen hediyeleri sanki istediğin saatte istedigin yerde kullanabiliyormuşsun gibi sunarlar.
    Turkcellcilere çıksa bu 10 GB hediye,bu ay 10 GB çıktı derler,1 haftalık sadece gece yarısı olduğunu söylemezler.
    Bu 10 GB yükleme yapmadığım hatta çıktı,hatta resimde ekran görüntüm vardır,2 gün içinde 25 TL yüklersem ayrıca aylık 2 GB hediye sundu surpriz olarak. Görüntülerde tarihler saatler belli,bu akşam geldi mesajlar. Oraya 12 GB hediye yazın Turkcellci kardeşlerim.

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)[
    Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/847896/1c7819a5-e980-4e9d-ba91-41a193739c4b.png[/simage]

• hocam turkcellden kullandığım hediyeler her saat ve her yöne geçerli hediyelerdir, öyle olmasa kullanmam zaten.
    üçüncü kez söylüyorum sanırım bunu size, her ay kullandığım 20+ GB interneti bipte kullanmadım ben de zaten her yöne kullandım. ısrarla bu söylemlere devam ediyorsunuz anlamış değilim

siz de şunları yazın o zaman
    şubatın başından itibaren yazıyorum
    1 şubat - salla kazan haftalık 1GB, dergilik 2. hediye haftalık 1GB
    2 şubat - ajax maçı haftalık 600 MB
    bunları ayın 6'sına kadar kullandım
    6 şubat - bip özel haftalık 2 GB (kampanyanın adı bip özel, internet her yöne)

bu 2 gb bitince sürpriz noktadan sırada haftalık 5gb var onu alacağım

bu cuma salla kazan hakkımı saklayıp haftaya perşembe akşamı sallayıp haftalık 1gb oradan ve takip eden cuma gecesi sallayıp haftalık 1gb alabilirim (2gb haftalık gibi düşün)
    hafta sonları goller cepteden haftalıklar gelir yine

günlükleri saymıyorum bile

şubat bitince ne zaman ne geldi güncellerim, turkcell hediye veriyor diyince yalan söylemiyoruz. veriyor ki yazıyoruz biz de ne kullandığımızı, telekom da versin ne güzel herkes mutlu olsun

ekleme
    9 şubat salla kazan haftalık 1GB
    9 şubat ajax maçı 100 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 11 Şubat 2019; 15:8:16 >

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    şu süpriz nokta 1 aydan sonra büyük şehirde olmayanlara sıkıntı ilçelerdekinde ayrı sıkıntı kullanamıyorlar bi anlamı kalmıyor

bi çooğaltsalar noktaları iyi sağacağız da
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    herkese hitap etmiyor tabi hediyeler, salla kazanda da her hafta 1gb haftalık çıkması gibi bi balım var
    garanti hediyeler olmadığı için tavsiye de etmiyorum kimseye mutlaka turkcelle geçin şu kadar kazanırsınız diye. nasıl turkcellde hediyeler kesin değilse telekomda da öyle. vodafone zaten.. Allah onu bildiği gibi yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 7 Şubat 2019; 11:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

herkese hitap etmiyor tabi hediyeler, salla kazanda da her hafta 1gb haftalık çıkması gibi bi balım var
    garanti hediyeler olmadığı için tavsiye de etmiyorum kimseye mutlaka turkcelle geçin şu kadar kazanırsınız diye. nasıl turkcellde hediyeler kesin değilse telekomda da öyle. vodafone zaten.. Allah onu bildiği gibi yapsın
    Sürpriz nokta hediyeleri fix diye düşünüyorum.

Bunca zaman 10 hak içinde;

Haftalık 5gb
    Haftalık 2gb
    Günlük 2gb
    Günlük 1gb mutlaka aldım.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    aynen onlar fix, sırası bile belli
    fix olmayan herkesin şehrinde yeterli nokta olmaması

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bela okumayın vodafone de de nokta çıkar belki
  • quote:

aynen onlar fix, sırası bile belli
    fix olmayan herkesin şehrinde yeterli nokta olmaması
    O konuda şanslıyım, 40 civarı var

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    istanbuldaysan öyle, kendi çevreni bitirsen başka ilçede bi 40 tane daha vardır. ben sakaryadayım 20 tane var ayda bir iki istanbula da gidiyorum idare ediyoruz

• quote:

istanbuldaysan öyle, kendi çevreni bitirsen başka ilçede bi 40 tane daha vardır. ben sakaryadayım 20 tane var ayda bir iki istanbula da gidiyorum idare ediyoruz
    Şahsi aracınla gidiyorsan izmit e5'ten geç, buralar kaynıyor

Siftah 1gb ile açtık

• quote:

hocam turkcellden kullandığım hediyeler her saat ve her yöne geçerli hediyelerdir, öyle olmasa kullanmam zaten.
    üçüncü kez söylüyorum sanırım bunu size, her ay kullandığım 20+ GB interneti bipte kullanmadım ben de zaten her yöne kullandım. ısrarla bu söylemlere devam ediyorsunuz anlamış değilim

siz de şunları yazın o zaman
    şubatın başından itibaren yazıyorum
    1 şubat - salla kazan haftalık 1GB, dergilik 2. hediye haftalık 1GB
    2 şubat - ajax maçı haftalık 600 MB
    bunları ayın 6'sına kadar kullandım
    6 şubat - bip özel haftalık 2 GB (kampanyanın adı bip özel, internet her yöne)

bu 2 gb bitince sürpriz noktadan sırada haftalık 5gb var onu alacağım

bu cuma salla kazan hakkımı saklayıp haftaya perşembe akşamı sallayıp haftalık 1gb oradan ve takip eden cuma gecesi sallayıp haftalık 1gb alabilirim (2gb haftalık gibi düşün)
    hafta sonları goller cepteden haftalıklar gelir yine

günlükleri saymıyorum bile

şubat bitince ne zaman ne geldi güncellerim, turkcell hediye veriyor diyince yalan söylemiyoruz. veriyor ki yazıyoruz biz de ne kullandığımızı, telekom da versin ne güzel herkes mutlu olsun

ekleme
    9 şubat salla kazan haftalık 1GB
    9 şubat ajax maçı 100 MB
    Bu şekilde güzel bir uslup ile anlattığın için teşekkürler. Türkcell TTelekom karşılaştırmasında objektif yazıların değişik konularda da var.

Goller cepteden hediye kazanılması için bir yere üye olunması gerekiyor mu,ücreti ne kadar.

Dergilikten hediye kazanmak için ne yapmak gerekiyor,masrafı var mı,varsa ne kadar.

Aynı şekilde üyelik gerektiren,ve bu üyelik için ücret harcatan,yada paketinden internet harcatarak hediye gelmesini sağlayan ne varsa burada cevap olarak bana yazabilirmisiniz.

Mesela dergilik aboneligi olunması ve dergi indirilmesi gerekiyorsa,bunun gideri hiç mi yok,öğrenmek istedigim için soruyorum.

Dergilik ücretsiz derseniz,ki bu sadece bazı tarifelere ücretsiz,lütfen bunu da belirtin ki 30 TL'lik paket kullanan musteri dergilikten hediye kazanırım planı yaparak hattını turkcelle taşımasın.
    Dergilikten dergi indirme şartı varsa,indirirken paketten harcıyor mu mesela.

Yukarda da yazdigim goller cepte,yada ajax maçı hediyesini dergilik vb hediyelerin şartlarını anlatırsanız sevinirim. Abartmadan gizlemeden yazacağına inanıyorum. Ben öğrendiklerimle yazılarımı oluştururum.

Yazmayı unutmuşum,surpriz nokta hediyesinin şartlarını da yazabilirmisiniz. Salla kazana eleştiri yok ama bu surpriz noktaya çok eleştiri görüyorum mesela.

• Turkcell'de 10GB, Türk Telekom'da 5GB.

Efsane bir hafta

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynısı bana da geldi de hangi saatte başlıyor gece tarifesi bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.