Şimdi Ara

Türk Telekom Seçilen Numara İle Sınırsız Paket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türk Telekom'da seçilen bir numara ile sınırsız konuşma ve mesajlaşma paketi varmı?(Avea zamanında"Senle Ben "Paketi gibi)
    Paketin geçişe kapatıldığını öğrendim
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/sinirsiz-ikili-paketi.aspx

Edit:Düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Ekim 2016; 0:15:04 >

• İkiliden kasıt nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Arkadaşlar Türk Telekomda böyle bir paket var mı? yada 2000 DK konuşma paketi falan?
    Numarayı bugün taşıma başvurusunda bulundum Pİşman oldum hiçbir halt yokmuş

tam olarak ne aradığını net yazarsan daha çok yardımcı olurlar
  • sacma sapan entryine ragmen yine de cevap yazayim :
    1000 dk 1000 sms 4gb net 25tl
    1000 dk 1000 sms 8gb net 29tl
    icin musteri hizmetlerini ara yeni gectiysen... muhtemelen tanimlarlar sana (faturali ) ... gecen hafta gectim...
  • quote:

Arkadaşlar Türk Telekomda böyle bir paket var mı? yada 2000 DK konuşma paketi falan?

Ben 3 yilligim %15 indirimle 2000 dakika 2 gb internet 32 TL dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google diye bir şey var arkadaşlar. orda ne aramak istediğini yazıyorsun hemen sana buluyor. bakın bu da aradığınızın linki

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/sinirsiz-ikili-paketi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

google diye bir şey var arkadaşlar. orda ne aramak istediğini yazıyorsun hemen sana buluyor. bakın bu da aradığınızın linki

Helal olsun ben arkadaşın profiline girip sorusunu mealleyebildim izah etmeye geliyordum mesajını gördüm.

Google kullanmayı beceremediği gibi Türkçe'yi de kıvıramamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Muhteşem Paketler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

google diye bir şey var arkadaşlar. orda ne aramak istediğini yazıyorsun hemen sana buluyor. bakın bu da aradığınızın linki

Helal olsun ben arkadaşın profiline girip sorusunu mealleyebildim izah etmeye geliyordum mesajını gördüm.

İnsan gibi yardımcı olacaksan ol.Evet google kullanmayı bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Adam pişirip kaşığa koyup ağzına koydu. Bana laf edene kadar bulan kişiye insanlık yapıp teşekkür etmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

tam olarak ne aradığını net yazarsan daha çok yardımcı olurlar

Hocam aralecele ileti yazdıgımdan ne demek istediğimi anlatamadım.
    Avea zamanında "senle ben" paketi vardı.Seçilen bir avea'lıyla sınırsız konuşma ve mesajlaşma paketi..Türk telekom bu paketi müşteri alımına kapatmış.Acaba buna benzer bir tarife varmı bildiğiniz.Yada uygun konuşma paketi olan bir tarife?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam pişirip kaşığa koyup ağzına koydu. Bana laf edene kadar bulan kişiye insanlık yapıp teşekkür etmelisin.

koyduğu link müşteri alımına kapalı.Yinede yardımcı olmaya çalıştığı için "sükût"a teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Ekim 2016; 0:24:56 >

• Hattınız faturalı ise AYBOYU yazıp 5555'e gönderdiğinizde 15 TL karşılığında şebeke içi 3000 dakika alıyorsunuz. Benim ihtiyacım vardı, aldım ama 5 TL yansıdı faturaya nasıl olduysa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökbayrak

Hattınız faturalı ise AYBOYU yazıp 5555'e gönderdiğinizde 15 TL karşılığında şebeke içi 3000 dakika alıyorsunuz. Benim ihtiyacım vardı, aldım ama 5 TL yansıdı faturaya nasıl olduysa...

Hattım Faturasız ama faturalıya geçebilirim.Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gökbayrak

Hattınız faturalı ise AYBOYU yazıp 5555'e gönderdiğinizde 15 TL karşılığında şebeke içi 3000 dakika alıyorsunuz. Benim ihtiyacım vardı, aldım ama 5 TL yansıdı faturaya nasıl olduysa...

Hattım Faturasız ama faturalıya geçebilirim.Teşekkürler

Ben teşekkür ederim. Faturalıya geçme talebiniz olursa gönlünüze göre bir tarife bulursunuz mutlaka. Zira hat taşımada ve faturalıya geçişte güzel teklifler oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.