< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime ve Selfy tarifelerine fiyat güncellemesi yapıldı!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Zam değil güncelleme. 🥰
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yafescell açmanın vakti geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
artık zamanı geldi. pazartesiden itibaren basvuru yogun trafıge gırıyorum.
ülkemizde sınırsız interneti ucuza vermenı zamanı geldi
hedefim genç kardeşlerimize bol bol internet vermek olacak.
turkcell altyapısıyla calısacagım.
bu milletin bu genclerımızın efendısı degıl hizmetkarı olmaya geliyoruz!
ey vodafone ey turkcell eyy turk telekom siz kimsiniz ya!
yafesscell bir operatörden daha fazlası!!
-
turkcell altyapısıyla calısacagım mı?
Senden hiç beklemezdim. Yazıklar olsun!
Beni aradadılar 95 tl değil 110 tl diyorlar neden acaba? Sonraki 9 ay 130 tl diyor acaba SOZ yazınca mı düşecek fiyat?
Taahhut verdiyseniz kampanyalı fiyattan yararlanırsınız. Geçiş ne zaman oldu ve ne zaman taahhut verdiniz? Vermediniz mi?
Online taşıma kadar berbat sistem yok.
Bu arada zamlı fiyatlar olduğu için normaldir hocam
Sabah vericektim sınırsız sosyal için 130 deyince kabul etmedim. Sonra ikindi gibi tarife kaldırıldı. Festival geldi hemen başvuru yaptım. Yine bana 130 dediler neyse kabul ettim bana kodları verdi. Onayladım. Soz yazıp 5555 gönderince düşecek galiba fatura ücreti
Aynen öyle pazartesi de çapaya gitmem lazım nasıl olacak bilmiyorum evde olmalısınız diyor sonraki güne gelse olmaz mı umarım pazartesi gelmez kart
SOZ yazıp 5555'e göndermeyin. Size 2.04 TL taahhut onaylama ücreti keserler. Taahhutunuzu müşteri hizmetlerinden yapın ve detaylı ücret bilgisini isteyin. (4441444)
Taahhüt işlemi gelecek kurye bana evrakları verince olacak sanırım
Yok,hat size taahhutsuz gelecek. Numara taşıma işlemi yaptıysanız 3-4 gün içinde hat açılır ve simkartınız aktif hale gelir. Taahhutu müşteri hizmetlerinden halledersiniz.
Eğer yeni hat satın aldıysanız hat aktif olarak gelir ve hemen simkartı alıp telefonunuza takarsınız,taahhut işleminiyse yine 4441444ten halledersiniz. Gereksiz yere SOZ yazıp 5555'e yollayıp bu fırsatcılığa katkıda bulunmayın.
Para kolay kazanılmıyor,3 kuruş 3 kuruştur.
Sil Supur 1 hafta içerisinde aktif olur endişelenmeyin. Ayrıca ilk 3 ay sil supurden size garanti Haftalık 10GB hakkı verilecektir. Haklarınızı saymayı unutmayın. Bende geçtim ve 1 ayın içinde 4 sil süpür oluyor. Bana 3.Sil süpürde verildi Haftalık 10GB.
Selfynin sitesinde ilk aya özel ise Aylık 10GB ya da 20GB tam bilmiyorum o internet kodu olması lazım,onu da 5555'e göndererek hakkınızı alabilirsiniz. Tarifede çok büyük bir kurnazlık var @OkumadanAlma hocamın da söylediği gibi. Sözde Youtube sınırsız deniliyor lakin bildiğiniz internet çatır çatır ana 20GB kotanızdan uçuyor.
Youtube Premium alırsanız bu sorun olmuyor ama normal reklamlı sürümü kullanırsanız oluyor. O yüzden dikkatli olmanızı öneririm,yanlışlıkla aşım yapıp fazla fatura gelmesine sebebiyet verebilirsiniz.
Kağıt fatura olarak yapın tercihinizi ve sonra 5555'e SMSFATURA 5GB yazıp gönderin. Kağıf faturadan sms faturaya geçenlere Haftalık 5GB veriyor Turk Telekom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Nisan 2022; 22:24:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
haklısınız hocam teşekkürler çok gezindim bu forumda 2-3 haftadır sabahlara kadar konularda gezdim aklımdaydı. Hadi alayım dedim başvurdum sabah aranınca zam geldi denildi d şans işte :) 17tl lik zam geldi araştırmalarıma göre en iyi paket bu. Blöf yaptım VF için ama yemediler. Bir çok yayıncı YT ye geçti bu ay onunda etkisi oldu bu tarifeyi alırken. Dediğiniz gibi yapacağım. Ama önce selfy yazıp sonra bu tarife kodunu yazıp, en son onay için de MH yi arayacağım. Son olarak hattımdaki kalan ücret faturadan mı düşecek yoksa yanacak mı? Keşke biraz daha erken girseymişim.
77 lira dediği zamlı tarifeyi bana teklif olarak sunuyor indirim yaptık diye. BTK da deli zam yaptı %50 civarı. Bakalım turkcell falan ne olacak. Sanırım iptal edeceğim prime üyeliğimi.
-
Son olarak düzenlediğiniz cevaplar içinde teşekkür ederim bende o kotadan yeme olayına şaşırdım bencede var orada kurnazlık. Videonun 4dk sına kadar 200mb gidiyor sınırsızda, araya reklam girince o 200 ana kotadan düşeyor herhalde. Edit yapmaya kapanmış geç kaldım yazmaya
YouTube Vanced ve o tarz programlar kullanırsanız sorun olmaz, reklam sorunu yaşamazsınız ve böylece kota dan yemez.
Bu türk telekom yürek mi yemiş yav Şuan turkcell’in hali hazırda müşterilerine sunduğu teklifler, türk telekomun yeni müşterilere sunduğundan daha cazip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum bu paraları şayet vereceksem ne vodafone kullanırım ne turk telekom yani, gidip o paraya turkcell kullanırım.
30gb faturalı 100 lira istiyor, turkcellde 110 liraya aşmaz 30gb alırım kat kat daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom"a geçiş kampanyaları 2024
- türk telekom çekim gücü
- türk telekom fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur
- hat sahibi olmadan hattı üzerine alma
- puk kodunu girdikten sonra yeni pin hatası
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone servis yok hatası
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X