Şimdi Ara

Türk Telekom Pokus [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
65
Favori
90.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl bir uygulamaymis allahtan içinde çok param yok.. kalan paramı alır almaz ilk işim uygulamayı silmek olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür temassız işlem yapamıyorum bugün de pos cihazında şifreli işlemi de kabul etmedi. Nakit olmasa kasada kalacaktık..

• Biraz önce pokus kartı migr8sta temassız kullandım. Ayrica icerdeki parayi Malum yerlere atarak bir turlu çekemedim, sadece bende mi oldu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

1.5 yıllık hesabım durduk yere banlanmış galiba, giremiyorum. isabetli olurr hocam

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Ne yazıyor hocam. Şifreniz bloke oldu mu diyor? Ben de giriş yaparken telefon numara soruyordu. Orada tel no yerine ismim yazdığı için şifreyi kabul etmedi. Maile gelen şifreyi sıfırlama linki de çalışmıyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

mbl-0019 kodlu hata

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

hocam şöyle bir mantık hatası var aslında para gönderince bir güzel gidiyor hesaba onda sistem hatası yok.. ama para çıkışı olunca yada ödeme yapmak isteyince sistem izin vermiyor.. belkide bilerek bekletip milletin parasını işletiyorlar.. daha uzun süre tutarak..

hocam benim girişte de ismim yaziyor.. sisteme girebiliyorum ama ne para çekebiliyorum nede alisveris yapabiliyorum.. satın almak istediğimde bankanız tarafından reddedildi uyarısı alıyorum.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

İsteyerek böyle bir şey yapmaları imkansız hocam. Millet parasını harcayamazsa bir daha Pokus’u kullanmaz ki. Kartlarını kapatırlar, uygulamayı silerler. Çok büyük prestij kaybı olur.

1.5yıldır kullanıyordum. kendime adıma kayıtlı aynı kartla belki 6aydır yükleme yapıp kullanıyordum. son harcamamdan sonra uygulamaya girişim engellenmiş. mail attım, nedenini sordum. herhangi bir dönüş yok. 20gün dolunca hakem heyetine şikayet edeceğim.

şikayetvarda ilginç şikayetler var. kampanya için kullanıyor diye banlandığını iddia etmiş:

www.sikayetvar.com
    Pokus Kartımın Dondurulup Hesabımın Bloke Edilmesi
    https://www.sikayetvar.com/pokus/pokus-kartimin-dondurulup-hesabimin-bloke-edilmesi

hocam ozaman baya baya amator yönetiliyor bu uygulama..ben sırf tt nin ürünü. kurumsal bir kuruluştur diye indirmiştim ama artık yanından geçmem.. parasını kurtaranda bence daha az sorunlu alternatiflere yonelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

hocam ozaman baya baya amator yönetiliyor bu uygulama..ben sırf tt nin ürünü. kurumsal bir kuruluştur diye indirmiştim ama artık yanından geçmem.. parasını kurtaranda bence daha az sorunlu alternatiflere yonelmeli.

Sadece Pokus’ta olmadı bu olay. Aynı anda Pokus, Iyzico, Paycell de çöktü. Aynı altyapıyı kullanıyorlar sanırım.

3 firmanında altyapısı farklı hocam paycell ve iyzico kartların çökme sebebi anlık server kaynaklı (turkcell sunucuları çöktü bir kaç gün önce) paycell ve iyzico düzgün çalışıyor ama pokus'ta genel bir hata var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Aralık 2022; 1:50:57 >
  • Sistemleri komple uçtu herhalde, hiç hayra alamet değil.
    Hala alışveriş yapamıyorum, bugün 3. Gün.
    Bir açıklamaları vs de yok.

• Benim pokus hesabimda bi sıkıntı yok. Harcamada yapabiliyorum

• Trendyol'da alışveriş yapamadım. Fiziki ve sanal kart her ikisi de 3d innit hatası veriyor. Boşuna para yüklemeyin.

• Türk Telekom hazır limit ile pokus kartıma para aktardım. Alışverişlerde sıkıntı yok fakat banka hesabıma para aktaramıyorum. Nedeni ne sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seoyen S kullanıcısına yanıt

dikkat et hocam, kartındaki parayı nakite çevirmeden banlanma. benzer bir komik sebeple 1.5yıldır kullandığım hesabı banladılar

• pokustan hangi uygulama ile içerdeki bakiyeyi çekebiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavy Y kullanıcısına yanıt

altungold e atabilrisiniz ama sonucunda nakite çevirmeye çalıştığınız için ban yiyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.