< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (64. sayfa)
-
-
Ne Var ki bu yepyeni 10 GB de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet var :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Yenilenecek
diğerleri gibi gün bazla fatura çıkarıp gün bazlı yükleme yapmıyor .
Hediye paketler önce düşüyor .Bu tarife hakkı olarak göründüğünden düşmüyordur .
ufak miktar düşüşler reklamlardan kaynaklanır .
Bana sil süpür falan dediler ama yepyeni diye 10 GB inteen4t verecekler diye birseyi ne okudun ne de duydum
Bu hediye 10 GB kaç ay gidecek acaba
Bir de ciddi ciddi sil süpürü bulamadım ben :D
Yeni olduğun için haftaya çıkar bekleyin Numaranın sonu çift ise Çarşamba Tek İse Cuma gelecektir .
Bi kaç aydır tarife haricinde geliyor ne olduğu belli değil gittiği yere kadar Kullanın ücreti yok .
Sil Süpür gece 10 -5GB Sosyal medya vs hediyeleri ile gelecektir .
-
yeni sosyal seflye geçtim, müşteri hizmetlerinden tahhütü iptal ettirdim 1 ay denemek için bir daha geçemezsiniz diyorlar, bu 31 gün sonra geçersin anlamında değilmi şimdi ne yapıcam. birde sil süpür 7-15 gün sonra çıkar diyorlar. birde yepyeni 10 gb ne diyorum cevaplayamıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 24 Eylül 2021; 20:23:48 > -
Hali hazirda ttli isek ilk 3 ay 63 liraya kullanamiyor muyuz ? Sadece online basvuru demiş sitede
edit: kullanılamıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 26 Eylül 2021; 2:40:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni sosyal selfy sınırsız sosyal medya youtube music uygulamasıda sınırsız mıydı dostlar
-
-
Sınırsız...
ve arkadaşlar Turk Telekom Selfy Yeni Sosyal ile İstanbul Şişli Çağlayan arasında hareket halindeyken yaptığım 4.5G hız testleri.
Bazıları 100 mbps üstü. Ortalama 90 mbps diyebilirim. Turkcell hattım ile aynı konumlarda hız testi yaptığımda Turk Telekom'un 100 mbps olduğu yerde Turkcell 140-160 mbps arası dalgalandı.
Turk Telekom'un 105 mbps olduğu konumda Turkcell bu sefer Turk Telekomdan düşük olarak 70-80 mbps arası değer verdi.Yoğunluk sebepli heralde azaldı.
Konumum Ç.Adliyesine yakındı,Çağlayan adliyesinde Turk Telekom da çok kullanan vardır ama sanırım çoğu Turkcell.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
22 Eylül'de internet üzerinden bu tarifeye başvurdum. 23 Eylül'de Telekomdan aradılar. 27 Eylülde hattı teslim aldim. Bu aşamadan sonra hattın açılması yaklaşık ne kadar sürüyor arkadaşlar?
edit: 1 ekim gece 02.00'da hat aktif oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linq -- 1 Ekim 2021; 15:32:34 >
3 güne açılır ...
Arkadaşlar bende bugün bu tarifeye geçtim
SELFY YENI SOSYAL 1234567890 4545 e gönderdim.
SÖZ 5555
ONAY 5555 e gönderdim
Selfy'nin Yeni Sosyal Kampanyasi icin talebini aldik, kampanyan tanimlandiginda seni bilgilendirecegiz ;) B001
Gelen mesaj ve uygulamada gözüken daha işlemleri yeni yaptım sıkıntı var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Güncel faturanız ne görünüyor?
66.29
Online taşımıştım ilk 3 ay indirimliydi.
Sonra 74+ vergi=77.15 gibi
Aşağıdaki bana gelen mesaj yepyeni 10gb internet paketinin devamlı olduğunu düşündürüyor. İnşallah öyledir
Tarifenizde 10/10/2021 tarihine kadar yurt icinde gecerli 10GB cepten internetten 2048 MB kaldi. Son 2 saat harictir. 10GB a ulastiginizda baska kampanya/paketiniz yoksa asimlariniz 15,3 TL/100 MB ile ucretlendirilir. 100 MB lar en fazla 6 kez tanimlanir. B001
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 28 Eylül 2021; 20:40:22 >
Diğer arkadaşa sormuştum daha dün tarifeye geçtiği için. Ben de önceki gün geçmiştim,karşılaştırmak istedim. Benim 26 Eylül'de başladı şuan güncel 36,57 TL görünüyor. 9 Eylül 23.59'da sıfırlanacaksa 10 Eylül dahil değilse 14 günlük,10 Eylül dahilse 15 günlük fatura. Taahhüt doğru,aylık 74 TL'ye geliyor TKÜ hariç.
Size ilk 2 sil süpür ne gelmişti. Benim ilk sil süpür yarın.
10 gb gece geldi ilkin.2.si 100 dk. Geldi.Ardından 5gb günlük geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X