Şimdi Ara

Türk Telekom mobilden gelen yüksek fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan bir ay önce numaramı değiştirmek zorunda kaldım hattımdaki sistemsel hatadan dolayı hiçbir operatöre tasiyamiyordum ve sabit hatlardan arandiğimda vodafona kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadir diye hata alıyordu arayanlar.. bu yüzden istemeyerek de olsa 13 senelik numaramı değiştirmek zorunda kaldım ancak son gelen fatura neden bu kadar yüksek ayrıntılarda hicbirsey belli değil
    Türk Telekom mobilden gelen yüksek fatura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FATURAnın altına bakın orada yazar
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şimdi gördüm faturasız hatta geçiş ücreti 30 TL tgm kullanım vergisi 25 TL birde yeni hat aldim ona vergiler ödeyecem kosebildiklari kadar kösüyorlar eski numaramin iptal olmasına mı yanayım ödediğim ücretlere mı yanayım hiçbir kabahatim olmamasına rağmen kurumların hatasının bedelini ben ödüyorum

• Şikayet edip çözdürseydiniz sonuçta sizin hatanız değil bu tutarlarıda sana faturasız hatta geçerken bildirmişlerdir

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Evet söylediler ama sadece 30 lira dediler şikayet etsemde pek sonuç elde edemiyecegimi düşünüyorum hattaki problemi çozemediler hattı hiçbir operatöre taşiyamiyodum 10 milyonda bir gorulen hataymiş

• Çözülmeyecek sorun yok btk ya yazsaydın değiştirmeden önce yada buraya en azından düzelirdi .

Çözemiyorlarsa numara değiştirme ücretini karşılamaları lazım senin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.