Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM MOBİL (Eski AVEA) YENİ YIL TARİFELERİ (Hem faturalı, Hem faturasız) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
5
Favori
24.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Backspace7

Bu kampanyanın bitiş tarihi nedir acaba? 31 aralık mı son yoksa 2016 da da devam ediyor mu?

Bende aynı soruyu soracaktım. Son tarih var mıdır kampanya için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben şuan Fenercell kullanıyorum. Bu tarifelere geçiş sağlayabilir miyim sizce?

• Selam. Tarife işlerinden anlayan arkadaşlar size iki sorum olacak. Önce durumu özet geçeyim: 25 Şubat 2015 tarihinde "12 ay taahhütlü Bol Kepçe 3GB" tarifesine geçtim. Bundan 20 gün sonra yani 17 Mart 2015 tarihinde 24 ay taahhütlü LG G3" cihaz kampanyasına dahil oldum ve işimi halleden yetkili arkadaş bu kampanyada 12 ay boyunca faturanızı Avea ödeyecek dedi. Faturam her ayın 22'sinde kesiliyor.

Soru1) Bu 12 aylık fatura ödeme süreci 25 Şubata göre mi başlıyor, 17 Marta göre mi? Yani Avea 25 Şubat 2016'da mı ödemeyi kesecek yoksa 17 Mart 2016'da mı?

Soru2) Bol Kepçe 3GB tarifem 22 Şubat 2016 tarihinde bitiyor, Avea'nın başka bir tarifesine geçecem(ya Bol Kepçe 6GB, ya da yeni yıl 8GB tarifesi), bu işi 22 Şubat'tan kaç gün önce yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Avea bayisine sordum mevcut aboneler için limit dolmuş 8gb ve 10gb paketlerden faydalanabilirmiş numara taşımada ise sıkıntı yok kampanya devam ediyor

Aynen ben numara taşıma ile bugün geçtim 2gb 19 tl pakete

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveadayım 25tl +1.5tl vergi olmasına rağmen geçmeyi düşünüyordum. kendileri bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Avea bayisine sordum mevcut aboneler için limit dolmuş 8gb ve 10gb paketlerden faydalanabilirmiş numara taşımada ise sıkıntı yok kampanya devam ediyor

Aynen ben numara taşıma ile bugün geçtim 2gb 19 tl pakete

Hayırlı olsun hocam bende ocakda geçeceğim telsiz ücreti ödememek için diğer seneyi bekliyorum kimlik no bulursam woops yapacağım aynı paket aynı fiyata ekstra 3gb imernet veriyor

• Diğer Ücretler Tutar (TL)
    Kademe Ucreti Data 16,28
    Prime Klasik Tarifesi Ücr.-Data 16,85
    Prime Klasik Tarifesi Ücr. 12,78
    Ekim - Telsiz Ruhsatname Ücreti 1,49
    Ekim - Özel İletişim Vergisi (Yeni Tesis) 3,66
    Devlete Ödenen Vergiler ve Benzeri Yükümlülükler Tutar (TL)
    Özel İletişim Vergisi (%25) 3,2
    Katma Değer Vergisi (%18) 8,26
    Telsiz Kullanma Ücreti 1,5
    TGM. Ruhsat Ücreti 1,49
    Özel İletişim Vergisi 3,66
    Özel İletişim Vergisi (5%) 1,66

avea fatura kabarık geldi.... nedeni nedir devlet fazladan ek vergi mi getirdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mebust

Hattm Bu gece aveaya geçti. Internet simgesinde sadece G harfi var. Ne 2 ne 3 ne de 4 😃😃 g nedir la :) beyler sizde nasıl. Telefonum 4 g desteklemiyor ama 3 kayıp

belki birine faydası olur 3g yi sonradan kendimiz açıyormuşuz. iki yolu var ya sms atarak ya da online işlemlerden oluyor
  • kafam karıştı biri yardım etsin

http://www.avea.com.tr/web/paketler/FaturasizYeniYilPaketleri

burada 6 gb internet 39 tl yazarken

http://www.avea.com.tr/web/tarifeler/YeniYilTarifeleriFaturali

burada 49 tl yazıyor şimdi bunların hangisi geçerli acaba?

lütfen yardım edin

• Faturasıza geçin beyler. Hem taahhüt vermenize gerek kalmaz hemde aynı fiyatlardan yararlanırsınız.
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    yeni hat almışsın galiba. Yeni hat vergileri görüyorum. 12 ay boyunca 6.5 kusur tl yeni hat vergisi vereceksin hocam. 12.aydan sonra sadece tarife ücreti +telsiz kullanım ücreti.

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    16,28 Kademe Ücreti Data diyor ya sanırım tarifedeki datayı bitirip vergilerle beraber 20 TL'lik ekstra internet kullanımı yapmışsınız.
  • müşteri hizmetleri ile görüştüm sebebi; ekimde faturaya yansıtılmayan vergileri şimdi yansıtmışlar.

• arkadaşlar faturasız tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Dakika ve internet paketinin atış periyodu kaç sn ve kaç kb?
  • Bu linkten cihazinizin ve kartınızın 4.5 g uyumluluğunu sorgulayabilirsinizhttp://www.4nokta5g.com/#hazir-misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

arkadaşlar faturasız tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Dakika ve internet paketinin atış periyodu kaç sn ve kaç kb?

Ayrıntılarda yazıyordu hocam

• Yeni müşteri çekeyim derken eldekiler kaçacak. Her güzel paketi yeni gelene koyarsanız olmaz. Biz de başka bir yere gideriz.

• bEYLER faturalı alırsanız taahhütü kitliyorlar, faturasız kullanin taahhütü kitleyemezler hemde aynı fiyata
  • faturasız *122#
    Faturalı *124#

• Woops superfirsat kullanıyordum. Aynı fiyata 500dk daha fazla 4000sms daha az olacak tam istediğim gibi. Teşekkürler AVEA.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.