Şimdi Ara

Türk Telekom kotayı da kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Türk Telekom 1 Ocak 2019 itibariyle AKK ve Kota olmadan tamamen limitsiz tarifelere geçiş yapacağını duyurdu. Teyit olması açısından söylüyorum Türk Telekom pazarlama genel müdür yardımcısı Hakan Dursun da Hardware Plus röportajında bunu doğruladı. Kullanıcılar şu an kullandıkları paket ücreti ne ise aynı fiyatı ödeyerek 2019'da aynı fiyat üzerinden tamamen limitsiz ve kotasız tarifelere geçiş yapacak. Size şöyle bir konuda fikir vermek istiyorum. Ben şu anda 150 GB AKK 16 Mbit kullanıyorum ve 79 lira fatura ödüyorum. Tarifemi 50 GB AKK 16mbit olarak değiştirdim ve 66.90 Lira ödeyerek 2019'da bu fiyat üzerinden limitsiz kotasız olarak devam edicem. Sizlere de tavsiyem kullandığınız tarifenizi en düşük kotalı tarifeyle değiştirmeniz yönünde. Zaten bütün tarifelerde AKK ve kota kalkacak. Neden fazla para vereyim ki? sonuçta kota diye bir konu kalmayacaksa 50 gb akk ile 150 gb akk sadece bu ay sonuna kadar geçerli olacak. 1 Ocak itibariyle kotalar kalkacak. Açıkçası bu sistemin bir açığı ama yapacak bir şey yok Türk Telekom bu şekilde bir karar almış bize de kullanmak düşer.

• Kardeşim aynı şeyleri neden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz? Bu kaçıncı konu biliyormusun?
  • SaNaLiTeR kullanıcısına yanıt
    Forumda o kadar fazla yazı yazılıyor ki takip etmek çok zor. Gördüysen konunun linkini bırak da görelim hocam.
  • 35MBPS 100GB AKN paketi 82tl idi 24 aylık sözleşme imzaldık 1ay oldu....bende hemen 50mbps tarifye yükselttim 5tl arttı fiyatı
  • Kardeşim hangi mağaradan çıktın adres ver gelip alalım seni.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Gökgöl mağarası hocam gel bekliyorum
  • ben 89 liraya 100 mbit aldım daha bugün gelip kurdular. sizin hız/fiyat oranı çok yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNOVA

35MBPS 100GB AKN paketi 82tl idi 24 aylık sözleşme imzaldık 1ay oldu....bende hemen 50mbps tarifye yükselttim 5tl arttı fiyatı
    50 ye 100 oldu dımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsbs1995

50 ye 100 oldu dımı

Alıntıları Göster
    evet
  • Hocam arkadaşım da superonline fiber kullanıyor o da 89 lira veriyor. Sanırım fiber ve adsl fiyatlandırmasında ters orantı var. Hız yükseldiğinde fiyat ucuzluyor. Saçma ama malesef böyle.
  • Berkay Günönü kullanıcısına yanıt
    Bende superonline’dan telekom’a geçtim. Fiber internet. Superonline 2 kat fiyat çekti. Bizim site de ikisinin de alt yapısı var. Bugün tt bağlattım. Şu an için gayet iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 75 gb aknli pakete 72 tl verdim 50 gb aknye düşürme imkanım var mı ocak gelmeden? sistemin açığı varsa değerlendireyim
  • Ben de tarife değiştireyim dedim bu seçenekler çıktı:

HİPERNET LİMİTSİZ (24Mbps'ye kdr) 3 | Paket Fiyatı : 215 TL | Hız : 24 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz
    HİPERNET LİMİTSİZ (35Mbps'ye kdr) 3 | Paket Fiyatı : 220 TL | Hız : 35 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz
    HİPERNET LİMİTSİZ (50Mbps'ye kdr) 3 | Paket Fiyatı : 225 TL | Hız : 50 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz
    HİPERNET LİMİTSİZ (100Mbps'ye kdr) | Paket Fiyatı : 235 TL | Hız : 100 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz
    HİPERNET FULLİMİTSİZ (24 Mbps'ye kd | Paket Fiyatı : 293 TL | Hız : 24 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz
    HİPERNET FULLİMİTSİZ (35 Mbps'ye kd | Paket Fiyatı : 343 TL | Hız : 35 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz
    HİPERNET FULLİMİTSİZ (50 Mbps'ye kd | Paket Fiyatı : 423 TL | Hız : 50 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz
    HİPERNET FULLİMİTSİZ (100 Mbps'ye k | Paket Fiyatı : 573 TL | Hız : 100 Mbps'ye kadar | Kota : Limitsiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.