Türk Telekom prime üyelerine haftada iki, günde 1 kahve hediye. Espresso lab uygulaması inmesi gerekiyor. Fırsat Telekom uygulamada görülmeyebilir. Sms le kod almayı deneyin. Prime olmasanız da kod gelebilir. 6262 ye PRIME KAHVE TCKN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 28 Şubat 2024; 12:41:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM KAHVE HEDİYE ESPRESSO LAB

-
-
Haftada 2, ayda 8 kere bedava kahve içebiliyor muyuz deneyen var mı? Eğer öyleyse çok iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kampanya hala devam ediyor mu benim sistemde 10 gündür görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya devam ediyor. Aktif kullanıyorum her hafta. latte türk kahvesi çay espresso cappuccino filtre americano gibi kahvelerde geçiyor. TT mobil uygulamadan alınan kodu, espressolab uygulamasında qr okut a tıklıyorsunuz. yukarıda promosyon kodu kullan kısmı çıkıyor oraya kodu yazıyorsunuz ve çalışan telefonunuzdan qr okutuyor.
-
evet ilk hafta denedim ama şimdi uygulamada çıkmıyor 15 gündür sizde çıkıyormu
Arkadaşlar türk telekom 30 gb altı tarifeleri prime dan çıkarmış kafasına göre. O yüzden artık sistemde görünmüyormuş.
-
Haftada 2 kahve 200 tl ayda 800 TL yapar.
Mükemmel kampanya her hafta boş geçmiyorum.
-
Ücretli kod satan var mı
Ayda 2 kahve şeklinde değiştirmişler. Bunun için prime olmuştum, sözleşme devam ederken değiştirme lüksleri var mı?
haftada 1 oldu sanırım
-
Ayda 2 diye değimiş gözüküyor ama ben her hafta kod alabiliyorum farklı kod veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kod kullanmayan varsa talibim, teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tarifeye dahil değil ki hocam kampanya olarak sunuyorlar.
-
Haftada 1 kod şeklinde artık ayda 2 gibi bir ibare yok. Geçen hafta sütlü filtre alayım dedim onu vermiyor sade filtre veriyor.
-
Latte veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam bi daha gidince latte alırım :D
-
arkadaşlar, bir de kiloluk kahveleri alırken verilen bir kod var. kullanmayan birisi bana gönderebilir mi lütfen? yani çekirdek kahve alacağım 1 kiloluklardan.
-
Hala geçerli mi ?
-
2 adet A101 mobilde geçerli 40 TL kod var. Kahve koduyla takas ederim
Onlineislemler.turktelekom.com.tr linkinden düne kadar kodu alabiliyordum, göremedim 3 gündür, sms ile alabilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- kahve dünyası 1 alana 1 bedava
- afyon eko sucuk yorumları
- telegram indirim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X