Şimdi Ara

Türk Telekom İnternete Abandı :D :D :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün GTA 5 indirirken 500-600kbps yi geçmeyen internet birden 970kpbs oldu :D .Neden bilmiyorum fakat bu olaydan gayet memnunum.İNŞALLAH HERZAMAN BÖYLE OLUR.DARISI SİZİN BAŞINIZA.

• Günümüz teknolojisinde 900 kbps sevinir olduk ya aglanacak halimize gülüyoruz
  • kbps mi kb/sn mi
  • geçen nette gördüm italyadamı nerdeydi 100 mbit 29.90 euroydu
  • dğru diyonuz ama ne yapalım.bi b.k yapamıyoz tabi.900kbps ye dünyayı ayağa kaldıracağımıza sevinir olduk.ayrıca İtalya'da 100mbit internet 30euro ise ben önümüzdeki sene İtalya'ya gidiyorum
  • Anlamadım kardeş?

Hat; Uydunet

• Gerek yok gitmenize 30 euro 100 tl yapar 75 tl ye Türkiye de var italya da altyapı uygunluğu ve limit açıklaması olmadığı için burada da yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
    http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akk devreye girmediği zaman indirme hızım gayet iyi.

Sabit 2.500 mb/sn. İdm ve turbobit çeviri ile tabii.

Ama akk devreye girince indirme yapmıyorum :) 300kb/sn :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koalaxy kullanıcısına yanıt
    kardeşim ne hava atıyorsunuz 100Mbps ile ben onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 1 Haziran 2016; 22:06:11 >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    kbps = kilobit per second yani saniye başına düşen kb miktarı.
    kb/sn = bir saniyedeki kb miktarı. ikisi de aynı şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Gerek yok gitmenize 30 euro 100 tl yapar 75 tl ye Türkiye de var italya da altyapı uygunluğu ve limit açıklaması olmadığı için burada da yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
    http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php

250 gb indirdikten sonra 3 mbps üstelik fiber altyapı için çok şanslı olmak gerek

• aynen dogru söylemişsin 8 mbps kopmayan internete sevinir olduk.
  • ne yaparsın 16mbit internete 970kbps veriyor ib.eler.Bizde iki saat bunlara dil yırtsak ne olur yok altyapı idi yok kota idi yok bilmem ne idi.her şeye bir şey buluyorlar.aslında alacaksın bunların başını 8mbit interneti 1000mbit internet yapana kadar döveceksin.ağlanacak hale sevinir olduk mk.bunlar böyle giderse hayatta adam olmaz.bunların çenesindeki dişleri sökeceksin ki görsünler akk yi 3mbit i.şerefsizler bari 6mbit yapsalar.

• O zaman 8 mbps hiz ile 8mb/sn download yapabilirsin

Saniye de 8 megabyte indirebiliyor musun 8mbps lik paktette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    hocam yeminle 8 Mbps artık çok 2017 ye şurada alt ay kaldı fiber bile yok bölgede yanlışla hipernet'e kaydı etmişler müşter hizmetlerini aradım arza kaydı filan diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.