Şimdi Ara

Türk telekom internet hız düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Klasik ve baş belası sorunlarımızdan bir tanesi

    eskiden türk telekom daire'me 1.7 mbit hızı anca veriyordu bina dışındaki telefon kutusuna gelen ölçümlerde de 4 mbit hızın sorunsuz ulaştığını bunda sonraki hatta problem olabileceğini bina tesisatının sıkıntılı olduğunu söylemişlerdi herneyse bina tesisatını geçen yıl yeniledim hızım 3.5 mbit oldu yani yine düşük paketim ise 16 mbit limitsiz 100 akn

    şimdi ben bu hızı arttırabilmem için ne yapmam lazım yani istanbul'un dibinde gebze'de oturuyorum ne zaman hız düşüklüğü ile alakalı kayıt açsam klasik müşteri hizmetleri dönüşü santral uzaklığı, hattınız bunu destekliyor cart curt falan diyorlar. yani en azından 4 mbit'e sabitlesinler diyeceğim ama bunu nasıl sağlarım çok net hatırlıyorum türk telekom teknik ekipleri bina dışındaki telefon kutusuna gelen hızı ölçtüklerinde 4 mbit hızın sorunsuz ulaştığını söylemişlerdi.







  • Bana verdikleri taahhütte 16 mbit'e kadar internet hızı yazıyor.Gel gör ki max 4-5 mbit ulaşıyor.Aynı şekilde santral uzaklığı bahanesini söylüyorlar.
  • hat değerlerini atın bakalım gerçekten santrale uzak mısınız yakın mısınız.

    türk telekom 35mbpsye kadar paket kullanıyorum en düşük 33.80 gördüm bir testte 34.90 mbps aldım.
  • İlk geçtiğimde sıkıntısız olarak 10-11 alıyordum şimdi en fazla 5mbit alıyorum söylüyorum söylüyorum anlamıyorlar ne yazıkki artık boşverdim.
  • Benim görüşüm şu ki anlamamış gibi davranıyorlar.Ronaldo'ya reklam parası için bizden kısıyorlar herhalde.İstanbul'un ortasında yaşıyorum santrale uzak diyor.
  • Aynen Ronaldo'ya vericekleri reklam parasına birçok yere fiber internet çekerlerdi vasat berbat bir hizmetleri var son birkaç aydır akk'yi geçincede 1.50mbps alır oldum iyice berbatlaştı kurtulamıyorumda 600 lira para istiyorlar çıkmak isteyince bıraksalarda bu işi kurtulsak artık
  • Benim de 8 mb geçmiyor. Güya 16 mb'e kadar kullanıyorum. Türk Telekom ekibi geldi, kablo değişti fakat önceden 12 mb alırken şimdi 8 mb. Çözümü nerede arayacağımı şaşırdım artık.


    Türk telekom internet hız düşüklüğü
  • bizden kısmıyorlar kıssalar yatırım yapabilirlerdi azda olsa, ödediğimiz paranın hepsini ronaldoya veriyorlar ne kısması!
  • eray36 kullanıcısına yanıt
    hattınızı 12 mbps ye aldırabilirsiniz müşteri hizmetlerinden.Ama azda olsa kopma olabilir 12 mbps de.O yüzden 8 e almışlardır.
  • Tuna152 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de mesaj gönderiyorlar:100GB'lik kotanızın 80gb si doldu.Limiti aşarsanız 3 bilmem kaç mbit e düşecek!Hocam,gerçekten içler acısı yapacak bir şeyimiz yok.Ağzımı bozmak istemiyorum.
  • o kadar yüzsüzlerki bana akn yi aşmasam bile 2-3 mbit internet veriyorlar gerçekten bunlara söyleyecek tek bir söz kalmadı.
  • Merhaba;

    Altyapı sorunu olan yerlerde bu sorunlar bitmez hangi ISP yi kullanırsan kullan sonuçta TT nin omurgasını kullanıyorsun ya santrala uzaklığın yada port sorunun oluyor.
    hızın yerlerde sürünürken derdini anlatacağın muhattap bulamıyorsun...

    Bende geçen yıla kadar aynı dertten muzdariptim neyseki kablonet imdadıma yetişti.

    İşyeri için simetrik internet ararken bir çok Radyolink çözümler buldum; artık bir çok bölgede farklı firmalar hizmet veriyorlar makul fiyatlı ve çoğuda taahhütsüz bir araştırın derim.


    İyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.