Şimdi Ara

Türk Telekom İnternet Bağlatma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar dilerim.Bir konuda tecrübeli kardeşlerimden/abilerimden yardım bekliyorum.Son çare olarak bunu gördüm.
    Geçen ayın 17'sinde burada kazı çalışması yapılırken altyapıdan ankastre kutusuna giden kabloyu kopardılar. Bu tarihte Superonline kullanıcısıydım. Kablo koparılmadan önce internetle alakalı en ufak bir problemim yoktu ne zaman ki kablo koptu bir daha internet kullanamadım. Güç bela Türk Telekom'dan ekip geldi kopan kabloyu boncuk şeklindeki bir aparatla bağladı.Ancak bu benim problemimi çözmedi. Superonline bu problemi çözmeyince bende Superonline'ı iptal edip Telekom'a başvurdum. Türk Telekom'da bana şebekenin olmadığını söyledi. Ancak ben evimde 2009 senesinden beridir internet kullanmaktayım. 10 senedir şebeke var da şimdi mi şebeke yok bir türlü anlayamadım. Gelen ekipler de ilgilenmeden gidiyorlar. Hiçbir şekilde sonuç alamıyorum ne olduysa kablo koptuktan sonra oldu.Bundan sonra hangi yolları izlemeliyim lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.