Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.400
Cevap
322
Favori
873.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son gün talep yapmıştım. Taşıma süreci 2 gün sürüyor.

• husnu89 H kullanıcısına yanıt

Bahaneleri hep aynı, kafalarına göre fatura kesim tarihi belirliyorlar değiştiremiyorsun. Örnek olarak 20 sinde geçtin fatura kesim tarihi 25, o 5 günü bir fatura ayı olarak kabul ediyor.

• Dostlar,
    Değerli DH Mobil Forum müdavimleri.

Türk Telekom,2024 Ağustos ayı Yıldızlı Günler Kampanyası (17 Ağustos son olan) sürecinde GSM numaramın Türk Telekom'da açıldıktan sonraki taahhüt,indirim,güncel fatura ve Prime Dijital hediyeleri konusunda bilgilendirmeye devam ediyorum.

Hattım Turk Telekom'da 19 Ağustos 03.40'da açılmış aktif olmuştu.
    Tarifem: Aşmayan Özgür Prime 40 GB + Limitsiz Sosyal.

SOZ yazıp 5555'e gönderdiğimde zaten taahhütünüz bulunmaktadır mesajı geldi. Sanırım bayide hattı taşıma başvurusu yaparken bayi personeli taahhütü yaparak başvuruyu yapmış. Neyse 2 TL ücreti olan SOZ ve taahhıt ONAY mesajlarından kurtulmuş olduk.

İlk gün Turk Telekom Mobil Uygulaması Online İşlemlerden baktığımda güncel fatura 97 TL (gün bazlı) olarak görünüyordu.
    Sonraki gün, yani 20 Ağustos'ta gelen bir mesajda tarife taahhütüme Yıldızlı Günler kampanyası kapsamında 57 TL indirim tanımlanmıştır mesajı geldi.
    Bu mesajdan sonra Taahhütlerim ekranına Yıldızlı Günler taahütü de eklenmiş. Önceki gün yani hattın açıldığı ilk gün yoktu.
    Şuan 2 ayrı taahhüt görünüyor.

Güncel faturam 82 TL'ye (82,58 tl) düştü. (27 Ağustos'ta kesilecek,yani 7 günlük)
    Tarifem 12 ay (12 fatura) taahhütlü fiyatı 320 TL olan Aşmayan Özgür Prime Limitsiz Sosyal + 40 GB Heryöne

Sizlerin tarifesi farklıysa indirim rakamı ve güncel fatura farklı olacaktır..

Kampanyayı kaçıranlara bir düşüncemi.söyliyeyim,Ekim gibi Yıldızlı Günler kampanyası tekrar olur,hatta 50 GB ve 70 GB içeren limitsiz sosyal tarifelerini de içerir diye düşünüyorum. Her yıl Ekim-Kasım arasında benzeri kampanya oluyor.

Bilgilendirme SMS görüntülerini mesaja iliştiriyorum. Umarım faydası olur.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Ağustos 2024; 14:22:39 >

• ertosun E kullanıcısına yanıt
    Bölge ofisi ne oluyor?
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Türk telekom müdürlüğü
  • ertosun E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Faturasızda eskiden 200 tl yüklemeye 1 haftalık hediye gb veriyordu. Sanki şu sıralar sadece 400 tl yükleme teklifi geliyor. Yakın zamanda 200 tl yüklemeye hediye gb teklifi alan var mı?
  • makine433 M kullanıcısına yanıt
    Evet şu an 200 TL yüklemeye Haftalık 7GB hediyesi var bende bi kaç gün önce 250 TL’ye 4 gb vardı geçen ayda gene aynı 7GB vardı hatta kullandım paket yarın biticek hatta yarın gene kullanıcam
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bu bilgi çok makbule geçti, ona göre ben de stratejik bir karar alacağım da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine433 -- 23 Ağustos 2024; 11:16:6 >
  • merhabalar

pazartesi günü türk telekom çağrı merkezi ile görüşüp yıldızlı günler 40 gb paketiyle yeni hat aldım. hat dün kurye ile teslim edildi. bugün telefona taktım gelen giden yok. ne kadar süre sonra hat aktif oluyor ve telefon numarasını nasıl öğreneceğim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• Public Enemy P kullanıcısına yanıt

yeni hat için de bir ücret aldılar mı sizden güncelde çok vergi var sanırım 600-700tl civarı yeni hat ücreti istiyorlar.

• qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt
    Aldılar aynen dediğini gibi
  • Türk telekomda kafalar çok değişik, bugun Turkcell'den numara taşıma ve online başvuruya özel digital 12gblik tarifeye başvuru yaptım, müşteri temsilcisi aradı bilgileri doğrulamak ve kurye vesaire göndermek için. Herşey iyi gidiyorken birinci numaram dışında irtibat numarası veremediğim için başvurumu onaylamadı bende anlaşamayacağız diyip kapattım. Yardımcı da olmadı. İkinci irtibat numaram yok gerçekten de yok bunu anlatamadım. Bununla ilgili şikayette veya bildirimde bulunabilir miyim? Belki kimsesi olmayan veya ailesi olmayan biriyimo kişiler numara taşıyamayacak mı online başvurudan? Neden ikinci irtibat numarası veremediğim için başvurum tamamlanmıyor?

• Durumu BTK'ya şikayet edebilir miyim?

• Bir tanıdığının numarasını yada aynı numarayı ver geç. İrtibat numarasına ihtiyaç olmuyor olsa da aramıyorlar.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hocam böyle basit birşey için kimseye rica etmek istemiyorum, birde aynı numarayı kabul etmediler sıkıntı o zaten. Öyle bir güvensizlik varki başvuran kişi ya gelen kişi simkartı kabul etmezse diye yapılıyor herhalde kurye masrafı onlara yazmasın. İyice distopik bir ülke haline geldik

• Ha sen simkartı kurye ile alacaksın. O zaman irtibat no istenmesi doğru.

• Arkadaşlar bana acil tavsiye verebilirmisiniz. Taahhüt bitmesine 5 saat kalaya kadar teklif vermediler arayıp. Bende Faturasıza geçirin dedim fiyatlar yüksek diye. Geçirdiler. Ancak ortada kaldım. Çok yüksek şuan fiyatlar. 10 gb 1000 dk 1000 sms 130 tl ödüyordum. 230 tl demişlerdi aynısına. Red demiştim. Şuan arar oldum. ACİL tavsiye lütfen.
  • Turkcell faturasız kullanıyorum, Telekom faturasiza numaramı taşıyıp aşağıdaki paketi almak için neler yapmam lazım? Ille bayiye gitmek gerekiyor mu yoksa internet üzerinden oluyor mu?

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/konyasporcell-efsane-taraftar-paketi-5-gb

• doramason D kullanıcısına yanıt

Bu paket aktif mi,şuan yeni aboneye yada eski aboneye veriliyor mu önce bir araştır bayiden ve ayrıca müşteri hizmetlerinden. Bazı paketler iptal olmamış gibi tanıtımda ama iptal olalı yıllar geçmiş olabiliyor Türk Telekomda.

Eğer veriliyorsa hattınızı Turk Telekom Konyaspor cell olarak mı taşımanız gerekiyor yoksa normal Turk Telekom faturasız olanlar da alabiliyor mu. Tarifenizin Konyacell tarifesi olması gerekiyor diye biliyorum,Konyacell paketleri normal Turk Telekom sim kartlı olanlar da tarifeyi konyacell tarifesi yapıp konyacell paketleri alabiliyordu diye hatırlıyorum.Yalnız GSMobile ve Fenercell paketleri için hattı taşırken bu bizzat bu sanal operatör simkartını almak gerekiyordu. Ben burada 2010-2011 yıllarında Taraftar hatları tanıtımı yapmıştım,çok aktif 2 konuyla. Konyacell de çok anlatmıştım. Sonra taraftar tarifelerinin şartlarında bazı değişimler oldu. Sen dediğim gibi hem bilen bayilerden sor araştır hem müşteri hizmetlerini ara öğren paket aktif mi,veriliyor mu yazan fiyattan.

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.