Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.923
Cevap
354
Favori
953.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gördüm 3 ay bedava faturalı hatlar başlamış.
    750 dakika - 3 gb internet - 1000 sms 22 TL.
    1000 dakika - 4 gb internet - 1000 sms 25 TL.
    Daha alt, daha üst tarifelerde var.
    Ben ayın 18. geçeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer buysa 3 ay bedava yok. Ayrıca daha alt paket sadece 1GB 'lık olan var. Ayrıca taahhüt süresi çok uzun bunu tavsiye etmem.

Başka bir kampanya ise lütfen link veriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Kampanya şumu?

Eğer buysa 3 ay bedava yok. Ayrıca daha alt paket sadece 1GB 'lık olan var. Ayrıca taahhüt süresi çok uzun bunu tavsiye etmem.

Başka bir kampanya ise lütfen link veriniz.

Bu değil.
    Şimdi arkadaş geçti ben 18. geçeceğim.
    3 ay bedava ttnet bayilerinin önünde koskocaman afiş var.

• Bu linkteki 32 TL den başlayan fiyat diyor alakası yok.
    Daha öncede bayilerdeki kampanyaların sitede olmadığını gördüm.
    Bir de şu var, dün buca, konak, bornovada 15 - 20 bayiye bu kampanyayı sordum çoğunun haberi yok normal karşıladım.
    Daha bu ülkede çalıştığı iş hakkında bilgisi olan hiçbir insana rastlamadım.

Alâkasız bir iki örnek vereyim ; internetim 16 mb 75 akk idi. Bir gün mesaj geldi alt yapı iyileşmesinden dolayı sizi farklı bir ...... taşıdık gibi.
    Hemen telekomu aradım haberleri yok, telekom bayilerini gezdim kimi bilmiyor, kimi bilmediği halde olmaz öyle şey diyor.
    Sonunda müdürlüğe gittim oradada ilgilenmediler.
    Bir gün sonra öğle molasında gidip fiş aldım iki bayan çalışıyordu gidip afedersiniz böyle bir mesaj geldi hiç kimseden bilgi alamadım diyince bilgisayardan gösterek izah etti 75 akk olmuş 100 akk fiyat aynı.

Bir de demirdöküm termosifon alacağım bayilerde bulamayınca danışma hattını aradım telefona çıkan kadın yok bizde termosifon diye benimle tartışıyor halbuki önümde termosifon var hem dükkândayım hem siteleri açık gözümün önünde (farklı modeli arıyorum).

Fazla uzattım bunuda çoğu bayii bilmiyor Bucadaki bayii de var.
    Bu arada ben yazarken kardeşimde geçti bu kampanyaya.

Bugün oradan geçersem fotoğraf çekerim.

• Bir hafta kadar oraya gidemeyeceğim özel işlerim çıktı, düşünenler için yerini tarif ediyorum.
    Şirinyer Tedaş arıza karşısı Türk Telekom bayii.

Yüreğin kadardır hayat!
    'Seviliyorsan renkli, Seviyorsan SİYAH-BEYAZ'.

• Nemrut17 N kullanıcısına yanıt
    Faturasızdan faturalıya 22TL yazılmış sayfada. Aynı sizin verdiğiniz fiyat. Ayrıca 3 ay bedava değil, 3 ay cayma bedeli yok denmiş. Bence sizde iyice bir sorgulayın, sonrada buraya sonucu yazarsınız.

25TL olanda bu olabilir:

Bu ttnet-avea bayilerine pek güvenim yok o yüzden öğrenmek istedim. Led tabelasına 1000dk+1000sms+2gb=14TL diye yazı geçiyordu geçenlerde birisinin. İçeri girdim sordum bu kampanyaya nasıl başvuruluyor, detay nedir diye? Adam nerde gördünüz böyle bir kampanya yok diyor. E sizin led ekranda yazıyor dedim. İlk defa haberi olmuş tavırlarla başvuru aşamasında detay verebiliyoruz, sistemden çıkıyor, numara taşımayladır falan dedi. Hep hikaye. Yani o ilanlara reklamlara pek fazla güvenmeyin. Müşteri dükkana girsinde gerisini biz hallederiz kafasında çoğu kendince. Adamların kendi yazdıkları led tabelasından haberi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Faturasızdan faturalıya 22TL yazılmış sayfada. Aynı sizin verdiğiniz fiyat. Ayrıca 3 ay bedava değil, 3 ay cayma bedeli yok denmiş. Bence sizde iyice bir sorgulayın, sonrada buraya sonucu yazarsınız.

25TL olanda bu olabilir:

Bu ttnet-avea bayilerine pek güvenim yok o yüzden öğrenmek istedim. Led tabelasına 1000dk+1000sms+2gb=14TL diye yazı geçiyordu geçenlerde birisinin. İçeri girdim sordum bu kampanyaya nasıl başvuruluyor, detay nedir diye? Adam nerde gördünüz böyle bir kampanya yok diyor. E sizin led ekranda yazıyor dedim. İlk defa haberi olmuş tavırlarla başvuru aşamasında detay verebiliyoruz, sistemden çıkıyor, numara taşımayladır falan dedi. Hep hikaye. Yani o ilanlara reklamlara pek fazla güvenmeyin. Müşteri dükkana girsinde gerisini biz hallederiz kafasında çoğu kendince. Adamların kendi yazdıkları led tabelasından haberi yok

Telekom mağazası sahibini 40 yıldır tanıyorum yani öyle bir numara yapacak biri değil.
    Şu an itibari ile üç kişi geçti, üçüde yazdığım tarifede (yukarda yazdığım gibi ben 18 martta geçiyorum)
    Yer ismide verdim İzmirli arkadaşlar varsa Şirinyer Tedaş arıza karşısı Türk Telekom bayii.

Bir ay kadar önce sizin dediğiniz gibiydi yani 12 ay söz verme 1000 dakika, 1000 sms, 4 gb internet 25 TL ilk üç ay cayma bedeli yok.

Şimdi ki kampanya dediğim gibi.

Sadece haber vermek istedim isteyen faydalanır.

Kimseninde aklına şu gelmesin bu adam orada çalışıyor müşteri çekiyor falan.😂😂😂
    55 yaşında emekli eski foçada yaşayan birisiyim.

Eski müşteri olduğum halde bana 30 TL yeni müşteriye 23 TL olması zoruma gitti vodafone geçeyim derken bunu gördüm.

İyi günler.

• Buyrun fotoğrafını çektim.

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemrut17 -- 6 Mart 2017; 20:14:13 >

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemrut17 -- 6 Mart 2017; 20:17:11 >

bende vodafone geçicek gibiyim ama cesaret edemiyorum memnun kalır mıyım acaba

Orijinalden alıntı: Loser.

hocam vodafone faturasız esnek aile 3 gb daha avantajlı 750 dk 5000 sms 3 gb internet +3 gb gece 25 tl

bende vodafone geçicek gibiyim ama cesaret edemiyorum memnun kalır mıyım acaba

Ben bir ay kalıp telekoma geri döneceğim yani kalıcı değilim.
    Vodafone deki 750 dakika az, 6gb yarısı gece.
    Ben gece evdeki (wi-fi) kullanıyorum.
    Telekom daki arkadaş bile öyle yapmamı söyledi (kendiside şu an vodafone de.
    Ailecek bir ay vodafone dayız olurda memnun kalırsam devam ederim.
    Amaç telekom daki kazık fiyattan kurtulmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet kullanıyordum.Geçen haziran sonunda yeni evime taşındım ve bir iki gün içinde yazlığa gittim.Oraya nakil talebinde bulundum ama nakil yapılmadı alt yapı yok denerek. önce 1 ay kadar dondurdum, ardından yeni taşındığım eve yani istanbuldaki evime nakil talebinde bulundum. bunu yaptığımda ağustos 12 idi. nakil yapılmadığı gibi herhangi bir bilgi de verilmedi. her arayışımda işleminiz yapılaccaktır dendi ama bağlanmadı. ben de hattımın iptlini talep ettim ve süperonline bağlattım. ama hat iptalii için nakil talebimden vazgeçem gerektiğini sylediler. taahhüdü bozma bahanesiyle para alabilmekti amaçları. onu da yapmadım. iptal sebebim nakil olmaması zaten dedim ama iptal etmediler. defalarca avcılara gittim, teknk iptal yapacağız dediler ama yapmamışlar ve bilgi de vermedler. kadından belge istemiştim bana belgeye gerek yok demişti. sözün kısası aralığın sonunda nakil için biri aradı ben de evde netim zaten var dedim. şimdi ise bana hem cayma bedeli hem ikitane fatura çıkarmışlar. başvuruda bulunduğum konusunda belge istiyorlarmış. gidip o kadını bulup ondan almalıymışım. aylarca bana telefonla olmaz müdürlüğe gitmelisiniz diyen çıkmadı, gidip dilekçe vermelisiniz diyen. ve şimdi bu sergiledkleri aslında komedi olması gereken tiyatroya dayanarak benden bir sürü para istiyorlar. aman dyorum türk telekomdan uzak durun. çalışanları bile yaka silkiyor bu firmadan.

• BİMER e yazın hemen çözüm bulurlar.

Evde superonline internet kullandığım için turkcell 5i1 yerdeye geçmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim 14 gün sonra taahhütüm bitiyor, açıkcası yenilemeyi de düşünmüyorum. sözleşmenin otomatik yenilenmemesi için ne yapmam gerekiyor? 14 gün kala faturasıza geçirsem taahhüt bozma cezası yemem değil mi?

edit:

aradım şimdi faturasız'a geçiş talebi oluşturdum, tekrar geri arıycaklarmış. 8gb lık tarifeyi 29'a vereceklerse belki devam ederim, vermezlerse superonline 5i1 yerdeye geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theshiver -- 7 Mart 2017; 15:9:53 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.