Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
14.797
Cevap
344
Favori
916.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son bir yıldır çok fazla sabit ücret indirimi yapmıyorlar bence %25 indirim alabilen varsa iyi oran.
  • Bol ve Hızlı 3GB Tarifesi Paketini 35 TL ye kullanıyorum int yetiyor.
  • taahhütüm bugün itibarı ile bitti. yaklaşık 500 dk 4-5gb internernet mesaj olmasada olur hangi operatörde hangi tarife önerirsiniz? yarin geçiş yapmak istiyorum.
  • stornado S kullanıcısına yanıt
    Faturasıza başvursana hocam.onlar seni arıyor,indirim verelim faturalıda kalın diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    %25 den fazla indirim var
    Bu mesaja eklenen görseller:

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    % 70

• Vodafone taahhütum 15.08.2016 tarihinde bitiyordu cuma gunu turk telekom 8gb 1000k 29 tl tarifesine başvurdum 4 gun icinde gecis biter desiler bugun itibariyle gecis yapildi. Vodafone dan msj geldi kampanya bitiminden once ayrildiginiz icin faturaya ek ucret yansitilacaktir diye. 12 aylik cezami cikacak simdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: corwen

Vodafone taahhütum 15.08.2016 tarihinde bitiyordu cuma gunu turk telekom 8gb 1000k 29 tl tarifesine başvurdum 4 gun icinde gecis biter desiler bugun itibariyle gecis yapildi. Vodafone dan msj geldi kampanya bitiminden once ayrildiginiz icin faturaya ek ucret yansitilacaktir diye. 12 aylik cezami cikacak simdi?

O mesajı dikkate almayın
    Taahhütün son ayı içinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz,5 kuruş ceza kesemezler.
    Bütün operatörlerde böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Vodafone taahhütum 15.08.2016 tarihinde bitiyordu cuma gunu turk telekom 8gb 1000k 29 tl tarifesine başvurdum 4 gun icinde gecis biter desiler bugun itibariyle gecis yapildi. Vodafone dan msj geldi kampanya bitiminden once ayrildiginiz icin faturaya ek ucret yansitilacaktir diye. 12 aylik cezami cikacak simdi?

O mesajı dikkate almayın
    Taahhütün son ayı içinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz,5 kuruş ceza kesemezler.
    Bütün operatörlerde böyledir.

İki saattir ulasamıyordum musteri hzımetlerine simdi ulastım onlarda son ayda sadece bu ayın indirimi tekrar yansır ceza cıkmaz dedi. tşkl

• %25 ten daha fazla indirim var yeniyıl 10gb tarıfdm prime uyesiyim 1000 dk-sms 15 gb net 21.75tl :D

• quote:

Bende aynı tarihte taahhüttüm bitti ve aynı tarifeye geçiş yaptım. Aynı sms bana da geldi, ben geçiş öncesi Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp sordum, ceza yansımaz dedi, gelirse ceza itiraz ederim, ses kayıtlarına baksınlar bi zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone dan geçen birisi olarak turk telekom dan suan için memnunum 4g olayı daha hızlı hiç kopma donma yasamadım. Şehir Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

%25 ten daha fazla indirim var yeniyıl 10gb tarıfdm prime uyesiyim 1000 dk-sms 15 gb net 21.75tl :D

Süpermiş yw
    Kaç senedir böyle kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

%25 ten daha fazla indirim var yeniyıl 10gb tarıfdm prime uyesiyim 1000 dk-sms 15 gb net 21.75tl :D

Süpermiş yw
    Kaç senedir böyle kullanıyorsunuz?

Birkac aydir kullaniyorum daha once kamu megadaydim

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    O kadar internet nasıl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

O kadar internet nasıl oldu

Tarifeden 10gb woopstan geceleri 3gb haftada 2 gun aylik 2 gb toplam 15 gb

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Prime klasik değil yani tarife. Anlaşıldı şimdi

• Prime Klasik Yaz Kampanyası kullanıyordum. Bu ay taahhüt bitiyor. Türk Telekom destek e twitterdan da twit attım ama arayan olmadı henüz kampanya için fln

Yeni prime tarifeler güzel ancak dışarıdan gelene ucuz

Tavsiyesi olan var mı nasıl bir yol izleyeyim? Başka operatörde 3 ay taahhütsüz kalıp geri mi geleyim yoksa faturasız için başvurup onların aramasını mı bekleyeyim ?
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Faturasıza başvur,
    sağlam bir indirim alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Prime klasik değil yani tarife. Anlaşıldı şimdi

Yok degil ben gectigimde yeniyıl 10gb olarak gorunuyordu ama prime uyesiydim simdide prime 10gb yapmıslar adini reklamlarda gormussundur

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.