Wifi 6 160 mhz destekliyor cihaz. |
Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (6. sayfa)
-
-
Yani öyle bir şey olsa burada haberimiz olurdu elbet. Teyide muhtaç malesef.
-
Sende sağ ol arkadaş cevaplanış
-
Wifi çekim alanı naısl sizde
Yakın bir akrabama Zte h3600P verdiler turktelekom dan kapsama alanı çok iyi oda Ax3000 modem
-
Ev 130 m2 civarıysa ve modem çok kuytuda değilse gayet iyi çekimi var sadece 5ghz 16 17 metre mesafede 2 diş düşüyor ama kopma olmadı bende
-
Dns ayarlarını nerden yapıyoruz bu cihazda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 12 Ekim 2024; 1:35:11 > -
Bu modemden bende var ancak aile filitresi açık sanırım yerel ağda youtube da yorumları bile okuyamıyorum bu nasıl kapatılır bilen varsa yardımcı olabilir mi iphone cihazda kullanıyorum -
1 hafta kullandım öyle bir sorun yoktu senin aboneliğinde açık olmasın o? çünkü cihazda sen açmadan açılmaz kendisi. tt online işlemlere girip bakman gerek
-
Merhaba bende de bu modemden var. Port yönlendirmeyi nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirse sevinirim
-
Evime yeni fiber internet bağlandı 2 sorum olacak.
1) bu Huawei modeme Tp linkin Deco m5 sistemi kurulur mu? Modem zorunluluğunda böyle mesh sisteme izin veriliyor mu?
2) bu modemden kurtulabilme ihtimalimiz var mı mesela Wi-Fi 7 router alıp evi wifi 7 dile donatabilir miyiz. -
Bir önceki sayfada yazıldı orayı incele
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159724740
Evet başka modem kullanırsın tt de kısıt yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Kasım 2024; 21:36:5 > -
Teşekkürler 🙏🏻 -
Videoda anlatılan olay farklı mesh sistemleri ile ilgili, ben zaten mesh sistemi kurabiliyorum. Bu modemleri kullanmak zorundayız ya eski Deco sistemimi bu Telekom modemine kurmamda kısıtlama var mı onu merak etmiştim. Hiç yapan deneyen oldu mu 🤔 -
Video başka ben o sayfada bir arkadaşın kabloyla mesh yaptığından bahsettim dediğin cihaz oluyor mu bilmem kullanan varsa yazar umarım Ayrıca ekleyeyim bütçen varsa tt verdiği modemi kullanmak zorunda değilsin öyle bir kısıtlama yok tt da kendi modemini de takabilirsin.
-
Teşekkürler tekrardan. Deneyimleri yazayım eve internet geldi tt net huwai modemi aynı odada 850-900 hız verdi. Ama yan odaya geçince 25 e düşüyor ev perde beton. Deco sistemini de sorunsuz kurdum ama onda da 25 mgbit hız alıyorum. Wifi 6 destekli deco sistemi mi alsam acaba o zaman kaça çıkar hız tahminen. Şimdi siz tt net modemi kullanmak zorunda değilsiniz demişsiniz ama alınacak router ya da modeme ayar yapmak gerekiyor galiba. -
Valla ben keenetic titan kullanıyorum wifi için bu bile yetiyor 135 m2 evde ama eski wifi 6 destekli olmasa da ADSL hattımdan kalan bir keenetic extra dsl daha var onu da genişletici mesh yaptım ana modemden 15 metre uzağa koydum gerekirse açıyorum her yerde ful wifi oluyor.
Ayar zor değil TT modemde takılı ethernet kabloyu çıkartıp kendi modeminin arkadaki mavi portuna takacaksın ve kurulumda görseldeki ayarları gireceksin, alta görsel bırakıyorum NOT: modem dediğime bakma ağız alışkanlığı sadece ROUTER alınacak fiber internet için
VLAN 35 GİR
DHCP OTOMATİK SEÇ
MAC VARSAYILAN SEÇ
PPPoE SEÇ VE ALTA KULLANICI AD ŞİFRENİ GİR, KULLANICI ADIN SONU GÖRSELDEKİ GİBİ OLMALI YANİ ÖRNEK analizim@ttnet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Kasım 2024; 2:48:15 >
-
Tekrar teşekkürler açıklayıcı görsel ve bilgiler için. Ben de bendeki eski Tp link vr2100 ü takıp ayarlarını değiştirip kurdum ama o en fazla 80-90 hız verdi. Mecburen fiber bir router alacağım. -
Keenetic tavsiye ederim kaliteli router leri var konu linki altta
-
Ben kendi ağımda optimizasyon yapıp bant genişliği ayarlarıyla oymadım şu an en uzak odadan 200 civarı hız alıyorum. Şimdilik bir şey harcamadan sıkıntıyı hallettim. Biraz götürür beni 😁 -
İyi sayılmaz ama yeterli diyorsan güle güle kullan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X