Bildirim
Türk telekom hız değerlerim???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
5mb yetiyorsa size iyidir. Ama günümüz için bu hız rezalet.
-
Nereeeede üstelik 60 lira veriyorum birde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyatlov -- 6 Ağustos 2018; 22:3:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha yuksek hızları altyapınız kaldırmıyor mu? Yani YouTube 1080p videolar izlenmez, ayrıca birşey download ederken bayağı zaman alır. Ben turknet full sınırsız akn olmadan 35MB 49TL ödüyorum :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Sikayet oluşturun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kullandığınız modemi değiştirin yoksa almanız mümkün değil zaten modem kablosuzda 11 mbps veriyor bu hızı anca modemin yanında alırsınız zaten -
Modem verirler mi istesem?
ücretiyle verirler diye düşünüyorum sorun isterseniz kendiniz de bakabilirsiniz internetten -
Peki neden 11 14 alamaz mıyım modem değiştirincw
hız testini yaparken ve modemden ss alırken modemin yanınday mıydınız yoksa yan odalarda mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 6 Ağustos 2018; 23:51:18 > -
Modemin bulunduğu odada değildim 1 2 metre uzaktaydım
Zyxel P-660W-T1 v3 modemim bu 2011 model acaba bundan kaynaklı mı
modeminiz eski tabi ki adsl kullansanız bile kablosuz teknolojileri gelişiyor sizin cihazınız teoride 54 mbps verebiliyor gerçekte daha az şimdi 800 mbps verebilen cihazlar var vdsl bir cihaz alırsanız hem adsl kullanabilirsiniz hemde vdsl gelince vdsl kullanırsınız
attığınız modem ekranını ve hız testini modemin yanındayken yapıp atar mısınız ve başka bir cihaz interneti kullanmıyorken testi etkilememesi için -
-
Modem Wifi ayarlarından kaynaklı
https://shiftdelete.net/en-iyi-wi-fi-ayari-nasil-yapilir-70870L
Dün Hepsini yaptım bunların.
İstiyorsanız VDSL Modem sata bilirim 80 TL
Kullanmadığım TTNet den aldım ayda 7tl idi
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-zyxel-vdsl-modem-594588488/detay
Bana kalırsa wifi ayarlarında sıkıntı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15814DA30 -- 7 Ağustos 2018; 1:24:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X