Şimdi Ara

türk telekom hat devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşim benim hattımı kullanıyor şimdi kendi üzerine almak istiyor peki sorum şu hat devri yapınca yeni tarifelerden yararlanabiliyor mu yıldızlı günler tarifeleri örneğin

• Hayır olmuyor maalesef. Ya Türk Telekom’da yeni hat alarak bu kampanyalardan yararlanacaksınız ya da siz hattı başka operatöre taşıyıp o operatörde kardeşinize devredeceksiniz devirden sonra kendisi yeniden Türk Telekom’a taşıyacak hattı. Bu şekilde olur ancak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Olmadığını kim söyledi peki ? Olmaması için neden nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Devir yoluyla yapılan yeni aboneliklerde yeni müşteri kampanyalarından yararlanılamıyordu diye biliyorum prosedür değiştiyse bilmiyorum.

Yanlış biliyorsunuz

Hattı tarife ile açacakları için kampanya daki istenilen tarifeden açabilirler 

olmuyor hocam vergisiz telefon muhabbetine hattı ttde üstüme aldım müşteri hizmetleri oluyor dedikçe müdürlükte olmuyor dendi başka zaman gişeden tekrar sıra alıp gittim başkası da olmuyor dedi üstelik hat faturasız olarak açılsa bile yeni numara alınmış gibi 3 ay da taşınmıyor

Daha Fazla Göster
  • trolldetector kullanıcısına yanıt

Oluyor defalarca yapıldı .Forumda da yapıldı .Yıldızlı günlerde hattı devir alıp kampanya fiyatından yararlanıldı .

Gittiğin yerler yapmayı yani yaptığı işi bilmiyorlar demek ki .

devir yapıp taşıyanlarda oldu hat taşınıyor . 

yok hocam defalarca denedim farklı bir ilde yine denedim 40 gb+ ssm'li tarifeye geçiş kocaeli izmit il müdürlüğünde 2 farklı gişede farklı zamanda ve burdur türk telekom il müdürlüğünde de yine yapılamadı. yukarıdaki arkadaş da olmadığına dair bildiği bir kuraldan bahsetmiş zaten. bu eylülde taahhüdüm bitecek kendi hattımı da kendi üzerime alacağım yine olmayacak kural değişmediyse.

totalde 2 farklı ilin müdürlüğünde 3 farklı telekom çalışanı herhangi bir bayii falan değil yani geçiş olmuyor dedi kesin bir şekilde.

siz farklı bir uygulamayla karıştırmış olabilirsiniz.   

Olmadığına dair kuraldan bahseden kişi bendim hocam. Devir yoluyla yapılan yeni aboneliklerde yeni müşteri kampanyalarından yararlanılamıyordu fakat yararlanılabildiğini söyleyen kişiler de var. Bilemiyorum siz çok yere sormuşsunuz eğer olsaydı birinden biri yapardı diye düşünüyorum.

Eğer numara sizin için çok önemli değilse yeni hat alın bence. Zaten her halükarda yeni hat ücreti cebinizden çıkmış oluyor. Veya diğer operatöre taşıyıp hattı devralırsınız daha sonrasında hattı yeniden Türk Telekom’a taşırsınız. Mantıken devirden sonra direkt taşıma yapılamıyor olması gerekir çünkü ilk abonelik sözleşmesinden itibaren en az 90 gün geçmiş olması gerekir hattı diğer operatöre taşıyabilmek için. Çünkü hat bir kişiden başka bir kişiye geçiyor ve yeni alınmış gibi oluyor.

Ortada karıştırılan birşey yok sonuçta olan birşey ve yapılıyor .Yazdığım gibi yaptığı işi bilmeyene denk geliyorsunuz .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.