10 dakika önce bende başurdum 50 Mbit internet için. Ancak hala ADSL gözüküyor. Telefonda, müşteri temsilcisi bir gün sürebileceğini söyledi. |
Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Asus Rog Strix 2080s / Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
|
Hurricane Electric (AS6939) DE-CIX İstanbul'a geliyor ve ilerleyen günlerde İstanbul'da PoP kuracak. |
![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB |
Sonunda 2 yıldır gelemediler bizim bürokrasiye takıldılar diyeceğim ama onların üzerine Microsoft geldi, üstelik Sofya ve Mednautilus bağlantılı kendilerine ait hat çektiler. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Hocam benim kablom 3 tane ankastre kutusundan geliyor. Adamları 40 dakka zar zor her yeri test ettirdim🤣 ilk ankastre kutusunda ne çıkıyorsa , benim eve gelen kablodada aynı çıkıyor sorun yer altı kablolarda yada dediğiniz gibi enterferans ama bitmedi .😁 Gittim saha dolabının içini açtırdım direk elindeki test cihazını saha dolabından benim kabloyu buldu oraya taktı 150 çıktı sonra. Saha dolabından benim portumu değiştirdi ardından ankastre kutusunda portu değiştirdi yine 80 çıktı yani artık bilmiyorum yer altındami sıkıntı yoksa başka bişey mi. Ama aylardır ben bu kablodan 115 mbps alabiliyordum. Saha dolabında 150 çıkan ankastre de 80🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dairelere obk fiber çekimi yapılması lazım. |
Kaç gbit belli mi peki? Peeringdb e eklenmemiş: https://www.peeringdb.com/ix/1150 Hurricane Electric: https://bgp.he.net/exchange/DE-CIX%20Istanbul de-cix e eklenmiş connecting bilgisi var: https://www.de-cix.net/en/locations/turkey/istanbul/connected-networks < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 11 Kasım 2020; 1:55:43 > |
B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM'ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
büyük ihtimalle 20Gbps kapasite ile gelecek, Equinix ve Mednautilus'a direkt eşleşme için toplamda 2Tbps kapasite ile gelecek. |
![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 11 Kasım 2020; 17:7:4 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() bugün 10.30 gibi telekom ekipleri bizim saha dolabından bağlı bulunan havai kabloları yer altına alacaklarmış çalışmalar sürüyor tıkanıklık var onu açmaya çalışıyorlar...Saha dolabının da değişeceği bilgisene ulaştım fakat önce alt yapı hazırlığını yapmamız gerekiyor dediler... bakalım gelişmelerin takibindeyim. |
|