Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53.333
Cevap
266
Favori
4.119.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #48
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BTK bu saatten sonra kılını kıpırdatamaz hocam Milletvekilimiz gitti felan ortalığı ayaklandırdık biliyor tepki çekeceğini kesinlikle dokunmayacaktır.
    Tek sıkıntım işte Türk Telekom ,Türkcell Süperonline , Vodafone rekabet kurulu felan devreye girerse iş büyür ama Türknet küçük bir firma olduğu için kazanır her türlü
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Zaten haklısınız tamamen katılıyorum size. Korkum da biraz mahekeme sonucu iptal edilmesi zira burada önemli olan AKN'nin kalkması değil benze zaten 2018'de kalakacak asıl önemli olan cesur bir hamle yapılmış olması rekbatein tesisi konusunda önemi çok büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom veya Türkcell Süperonline olsa hemen İptal ve Engelleme gelirdi.Zaten Upload'a kota koyan kendini bilmezler AKK'yimi kaldırcak gülerim buna ancak Vodafone getirse'de kimse sesini çıkaramaz zira pazar payları Türk Telekom ve Türkcell Süperonline'de eğer Türknet 1.ci olursa o zaman Müdahale ederler ama şu anda kimse müdahale edemez.
    Türkcell neden uygun paket veremiyor ama Türk Telekom 29 TL'ye 8 gb internet paketi verebiliyor ve diğer mobil operatörlerin sesi çıkmıyor çünkü abone sayısı az bundan dolayı sesi çıkmıyor
    Turkcell'e kalsak zaten... Ama Vodafone'da olsa iptal olurdu bana kalırsa zira Turknet'in çapı belli ben yatırım yapıyorum diye nereye kadar geliştirebilir altyapısını kısa sürede. Ama Vodafone büyük bir şirket yaygınlaşması Turknet'ten çok daha kolay.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Türkcell hep aynı dava açarak kazanacağını düşünüyor.Türknet ile kapışmaya giremeyecektir.BTK'yı nasıl dize getirdiysek AKK konusunda Türkcell'de dize gelir Boykot ederiz AKK'siz internet herkesin hakkıdır!
    Turk telekom tarih belli 2019 gösteriyorlar daha. Yapa her santral de olmayan bişey sonuçta akk'sız vermeleri baya zaman alır. O zaman a kadar zaten akk kaldırmış olur.

• Evimin önündeki kutu sonunda aktif oldu. Şimdilik adsl kullandığım için 25mbit gözüküyor tam hızı yarın arayıp öğreneceğim fakat sormak istediğim diğer değerler sanki bana çok da iyi değil gibi geldi. Fikirleriniz neler?

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]
  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    CEvap sinyalde saklı. ADSL2+ alıyorsunuz. VDSL2 ile belli olur alabileceğiniz hız.

• half life 3 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom isterse Santral'ine YAPA sistemi kurdurabiliyor yane müracaat ediyorsunuz İl müdürlüğü veya Marmara müdürlüğü gibi üst mevkiler kabul ederse İSS'ler cihazını getirip kurdurtabiliyor.

Türk Telekom ile Türknet anlaşmaya varır ve YAPA'da sıkıntı çekmeyecektir emin olabilirsiniz
    Turk telekom kullanıyorum turknet hattım iptal ettirdim. Banada 16MBps 150GB akn 3 ay 25 tl demişler kadın 30 aynı şeyler söyledi şuan gözümde bir değerleri kalmadı.

Şimdi memnunum hocam AKK'de kaldırdılar sadece ping ve hat değerlerinde sıkıntım var bunuda bildirdim bakalım sunucularına ne zaman bakım yapacaklar upload değerini maksimum vermesi soruna yol açıyor eski sistem iyiydi.
    Hocam upload 1024 verseler bişey olmaz.

Ulaşabilir hızın üstünde bana upload vermeye çalışıyor sistem ve sonuç olarak kopuyor Türknet'e ilettim bakalım ne olacak.
    Çözülmez ise duruma göre yardımcı olmaya çalışırım. Nasıl olasa ev telefon vardır.

Ev telefonu var fakat Saha dolabı bakır hatlar yan yatmış Yakında yeni saha dolabı yapılmazsa bu saha dolabı tarihi eser olarak müzeye kaldırcaklar
    Turknet ev telefonu bizden alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life 3 -- 19 Mart 2017; 1:34:4 >
    Anladım hocam Ses bağlantısı Türk Telekom'a bağlı YAPA sisteminden bağımsız galiba bundan dolayı Türk Telekom müdahale edebiliyor sadece.
    Bazen çok kişi sorusu oluyor kime ne yazdım anlamaz oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Şimdi memnunum hocam AKK'de kaldırdılar sadece ping ve hat değerlerinde sıkıntım var bunuda bildirdim bakalım sunucularına ne zaman bakım yapacaklar upload değerini maksimum vermesi soruna yol açıyor eski sistem iyiydi.

türk netdemi akk kalktı hocam doğrumu duydum?
  • Türknet'in kendi portları ve kendi altyapısı ile kullanan ADSL abonelerina kalktı diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.