Şimdi Ara

Türk Telekom FB,GS,TS'nin forma sponsorluğundan çekildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Samsung'un bize 10 milyon euroluk teklifi var. Ünal Aysal ise Gazprom teklifini bekliyor. 12-13 civarı verilirse Gazprom olacak sponsorumuz. Yoksa Samsung.

Kesin mi bu söylediğin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazardous

quote:

Samsung'un bize 10 milyon euroluk teklifi var. Ünal Aysal ise Gazprom teklifini bekliyor. 12-13 civarı verilirse Gazprom olacak sponsorumuz. Yoksa Samsung.

Kesin mi bu söylediğin?

Valla Galatasaray Formaları'nda konuşulanlara göre duyumlar bu yönde. Bugün AMK haber de yaptı. Fly Emirates olasılığı duşuk. En yakın olan ise Gazprom. Olmazsa Samsung. Bir de sürpriz var ama bilinmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasak olmasa Carlsberg diyecemde yasak var.Bu yüzden Samsung olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar10ist

Bir firmanın 4 büyük takıma reklam verme zorunluluğunu bir türlü anlamadım gitti.Atıyorum Ülker, tüm takımlara reklam vereceğine sadece F.bahçe ye reklam verse ve diğer takımlara verdiği reklam parasını da F.Bahçeye verse fena olmaz mı.?

Bir takima sponsor olan firmanin diger takim taraftarlarinca boykot edilmesi riskini goze alamiyorlar

• samsung güzel durmaz bence en güzeli Turkish Airlines
  • Bim olmasında
  • FLY Emirates Fenerbahçeye reklam vermez. Galatasarayada vermez. Sadece CL maçları için düşünmeyin. Bizim maçları TR'den başka kim izliyor ??

Galatasaray için Gazprom Fenerbahçe içinde Samsung güzel. Ayrıca Samsung bizim stad için en iyi teklifi veren firmaymış.
  • Samsung'u çok istiyorum vallahi bize. Olmazsa GazProm da yakışır formaya. Umarım Fener'le aynı sponsor olmaz. Fener düşmanlığından değil ama ne bileyim ezeli rakiple aynı forma sponsoru bana çok saçma geliyor. Dünya'da bi Türkiye'de vardır herhalde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hazardous

quote:

Kesin mi bu söylediğin?

Valla Galatasaray Formaları'nda konuşulanlara göre duyumlar bu yönde. Bugün AMK haber de yaptı. Fly Emirates olasılığı duşuk. En yakın olan ise Gazprom. Olmazsa Samsung. Bir de sürpriz var ama bilinmiyor.

Umarız doğrudur. İçlerinden herhangi biri olabilir en yükseğe versin başkan

• Samsung ve hyundai fena olmaz

•  Türk Telekom FB,GS,TS'nin forma sponsorluğundan çekildi

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

Samsung istiyorum gerisi yalan

Samsun 216 verelim
  • Samsung iyidir Chelsea gibi

• Bilyoner
  • gazprom nedir,aklıma bizim tüpçü başkan geliyor ama
  • Yıllardır hayalimde ki marka:

Şahin sucukları!
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    Portekiz'de de durum bizdeki gibi. Benfica , Porto ve Sporting Lisbon'un forma sponsorları aynı , hatta onlarınki de Telekomünikasyon şirketi.
  • Sony olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Portekiz'de de durum bizdeki gibi. Benfica , Porto ve Sporting Lisbon'un forma sponsorları aynı , hatta onlarınki de Telekomünikasyon şirketi.

Portonun mu lizbonun mu tam emin degilim ama forma arkasindakii reklami cok iyi

"Super Bock" ne firmasi oldugunu hic arastirmadim ama

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.